facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Leidschendam

Fysiotherapie Leidschendam

Info

Omdat mensen niet aan elkaar gelijk zijn en geen aandoening dezelfde is, is fysiotherapie maatwerk. Wij bieden kwalitatieve zorg op maat, in alle 5 onze praktijken!

Geschiedenis

Omdat mensen niet aan elkaar gelijk zijn en geen aandoening dezelfde is, is fysiotherapie maatwerk. De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. Wij behandelen patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen.

Op onze praktijk werken 10 enthousiaste en deskundige fysiotherapeuten en manueel therapeuten, 8 mannen en 2 vrouwen. Binnen de groep zijn diverse 'gespecialiseerde' collega's aanwezig.

We hebben 5 vestigingen in Leidschendam, kijk op www.fysiotherapie-leidschendam.nl voor jouw dichtstbijzijnde vestiging!

Adres: Vinkenborghlaan 37, 2265 GH Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 070-317 52 96
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Vinkenborghlaan 37
Postcode: 2265 GH



op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Voorburg, Fysiotherapie Leidschendam gravin Juliana van Stolberglaan, Vinkenborghlaan 37 Leidschendam, Fysio Leidschendam Koningin Julianaweg, Fysiotherapie Leidschendam Frisolaan, Fysiotherapie Leidschendam Oude Trambaan, Manueel therapeut Leidschendam, Kinderfysiotherapie Leidschendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysio- Manuele therapie Leidschendam Voorburg Fysio- Manuele therapie Leidschendam Voorbur... 0 meter Fysiotherapie en Manuele therapie in Leidschendam.
Fysioflexx Fysioflexx 516 meter Aan de buitenkant zag ik niet dat deze praktijk het zo druk heeft. Deskundig en vrien...
Fysiotherapie Barel-van Zee Fysiotherapie Barel-van Zee 714 meter Gabriela Eshuis-Kacanski van fysiotherapiepraktijk Barel-van Zee is een fantastische ...
Multifysio Multifysio 1 km Good Vertaald door Google Goed
Recensies
Prettige ruime mooie praktijk, vriendelijk en snel geholpen.
Geen fijne Fysio praktijk. Komt erg commercieel en gehaast over. Na aantal sessies in vervolg weer terug bij mijn oude praktijk in Rotterdam. Deskundiger advies.
Kundig en vriendelijk
Dat zijn voor mij de beste fysiotherapeuten de behandelingen zijn heel erg goed .
Schoon, vakkundig, deskundig, goede materialen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid