facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Barel-van Zee

Info

Fysiotherapiepraktijk Barel-van Zee is dé praktijk voor vroeggeboorten, kinderen en volwassenen voor Leidschendam-Voorburg en omgeving.

Geschiedenis

Fysiotherapiepraktijk Barel-van Zee is dé praktijk voor vroeggeboorten, kinderen en volwassenen voor Leidschendam-Voorburg en omgeving.
Wij adviseren, behandelen en begeleiden cliënten om weer zo goed mogelijk te kunnen bewegen. Behandeling op afspraak.

Eigenaresse Alette Barel-van Zee is meer dan 30 jaar fysiotherapeute en werkt meer dan 25 jaar als kinderfysiotherapeute. Ze heeft daardoor ervaring in houdings- en bewegingsklachten en specifieke aandoeningen.

Het team bestaat verder uit Els de Waal en Gabriela Eshuis-Kacanski. Els is meer dan 30 jaar kinderfysiotherapeute. Sinds 2010werkt ze bij onze praktijk. Els heeft zich vooral gespecialiseerd in het behandelen van baby’s, peuters en kinderen met een autistiforme stoornis en kinderen met Developmental Coordination Disorder (DCD) en problemen met sensomotorische prikkelverwerking.

Gabriela is oefentherapeute Mensendieck en heeft zich gespecialiseerd in Schroth therapie voor kinderen en volwassenen. Dit is een oefenmethode voor scoliose als een driedimensionale zijdelingse verkromming van de wervelkolom. Een niet-medische term hiervoor is een ‘kromme rug’. Als tiener werd Gabriela geconfronteerd met deze aandoening. Door de jaren heen bleef de problematiek een stempel op haar leven drukken. Dat heeft haar doen besluiten om de klachten radicaal aan te pakken en zich om te scholen van architecte naar oefentherapeute Mensendieck met specialisatie Schroth therapie. Met deze opgedane kennis en haar eigen ervaring is zij in staat om kinderen en volwassenen met deze aandoening vanuit verschillende perspectieven te behandelen.

De praktijk heeft het Keurmerk Fysiotherapie en richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen.

Adres: Voorburgseweg 39a, 2264AC Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 070-3271879
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Voorburgseweg 39a
Postcode: 2264AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Scheepswerf 18 Leidschendam, Schroth therapie Leidschendam, Cervicale dystonie fysiotherapie, Schroth therapie Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Borstprothesen Borstprothesen 377 meter Fijn alles te vinden hier voor en met mijn vrouw. Aardige mensen hier
Fysioflexx Fysioflexx 437 meter Aan de buitenkant zag ik niet dat deze praktijk het zo druk heeft. Deskundig en vrien...
Praktijk de Molen Praktijk de Molen 503 meter Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie en traumabehandeling.
Fysio- Manuele therapie Leidschendam Voorburg Fysio- Manuele therapie Leidschendam Voorbur... 714 meter Fysiotherapie en Manuele therapie in Leidschendam.
Fysiotherapie Leidschendam Fysiotherapie Leidschendam 714 meter Prettige ruime mooie praktijk, vriendelijk en snel geholpen.
Verloskundigenpraktijk 't kroontje Verloskundigenpraktijk 't kroontje 2 km Verloskundigenpraktijk 't Kroontje heeft mij bij de zwangerschap en geboorte van mijn...
Multifysio Multifysio 2 km Good Vertaald door Google Goed
Recensies
Gabriela Eshuis-Kacanski van fysiotherapiepraktijk Barel-van Zee is een fantastische Schroth-therapeute: heel erg kundig en betrokken. Wij kunnen haar voor scoliose therapie alleen maar aanbevelen!
Fijne fysiotherapeut, denkt met je mee en geeft je goed advies. Spoort je aan om te oefenen maar onderzoekt ook de oorzaak.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid