facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie en Manuele Therapie de Vriend

Fysiotherapie en Manuele Therapie de Vriend

Info

Groepspraktijk bestaande uit een team van zes goed opgeleide/gespecialiseerde, maar vooral jonge/enthousiaste collega's.



"Wij zijn een groepspraktijk bestaande uit een team van zes goed opgeleide en gespecialiseerde therapeuten. Wij werken met veel plezier samen met u aan een gezonde manier van leven, volledig afgestemd op wat u zelf wilt en kunt. Alle fysiotherapeuten zijn enthousiast om u in beweging te krijgen en te houden!"
Adres: Jan van Speyklaan 1, 5688 CM Oirschot
Telefoonnummer: 0499572542
Stad: Oirschot
Route: Jan van Speyklaan 1
Postcode: 5688 CM


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 07:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Manueel therapeut Veghel, Fysio Veghel, Fysiotherapie Odiliapeel, FYSIO Liempde, Fysio Volkel, Fysio website, Fysio Middelbeers, Handtherapie oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysionova Fysionova 491 meter Snel en vakkundig geholpen door manueel therapeut Noortje. Ze constateerde, dmv echo,...
Recensies
Vanwege een vervanging van mijn aortaklep bij Dimitri terecht gekomen, via de huisarts. Zowel vooraf als achteraf heeft hij mij fantastisch geholpen. Als therapeut heeft hij de vreselijke spierpijn en later de pijn bij het weefsel van het borstbeen geduldig maar succesvol behandeld. Dimitri helpt je niet alleen fysiek, maar hij is ook een fijne sparringpartner. Hij overlegt, vraagt, spiegelt. Hij heeft mij mentaal altijd sterker gemaakt, vertrouwen gegeven in mijn lichaam en hart, waar ik hem ontzettend dankbaar voor ben. Maanden heeft hij met mij gewerkt aan mijn herstel. Nu is alles ineens voorbij, over, genezen, wat fijn maar ook heel raar voelt. Ik kan echt iedereen deze praktijk aanbevelen. Super menselijk, betrokken, zorgzaam en vooral kundig.
Vertaald door Google Een geweldige ervaring voor mijn vrouw en mij trouwens. Het verdient 10 sterren! Geweldige mensen! Origineel O experiență deosebită pentru soția mea și pentru mine, dealtfel. Merită 10 stele! Minunați oameni!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid