facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysionova

Info

De praktijk voor fysiotherapie en (sport) revalidatie met vestigingen in Oirschot, Middelbeers en Liempde

Geschiedenis

De praktijk voor fysiotherapie en (sport) revalidatie met vestigingen in Oirschot, Middelbeers en Liempde .

Wij zijn aangesloten bij het KNGF ( Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) en alle therapeuten staan in het Centraal Kwaliteitsregister geregistreerd.
Naast deze registratie hebben alle fysiotherapeuten een vervolgopleiding genoten in een van de deelgebieden van de fysiotherapie, zoals manueel, kinder, geriatrie, oncologie of sport of zijn daar op dit moment mee bezig.

Dit betekent dat we voor iedere klacht de juiste specialist in kunnen schakelen. Verder hechten we enorm aan multidisciplinaire samenwerking iets wat heeft geleid tot korte lijnen met vele disciplines binnen de 1e en 2e lijn gezondheidszorg.

Tevens is Fysionova aangesloten bij Fysiovisie Dit is een vereniging van een selecte groep van Fysiotherapiepraktijken in Brabant en N-Limburg welke als doel hebben om fysiotherapie met nog meer zorg en kwaliteit verder te ontwikkelen en uit te dragen.

voor meer informatie: www.fysionova.nl



"Gespecialiseerd in intensieve manuele behandelingen en het opstellen en begeleiden van revalidatie- en trainingsprogramma’s."
Adres: de loop 42, 5688 EW Oirschot
Stad: Oirschot
Route: de loop 42
Postcode: 5688 EW


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 20:30
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fysionova Best, Fysionova Middelbeers, Fysiotherapie Arabisch, De Loop 42 Oirschot, Therapie Oirschot, Fysiotherapie Middelbeers, Manuele therapie oirschot, Gijs Vogels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie en Manuele Therapie de Vriend Fysiotherapie en Manuele Therapie de Vriend 491 meter Vanwege een vervanging van mijn aortaklep bij Dimitri terecht gekomen, via de huisart...
Recensies
Snel en vakkundig geholpen door manueel therapeut Noortje. Ze constateerde, dmv echo, snel dat ik een slijmbeursontsteking aan mijn schouder had. De behandeling hiervan had snel effect en de klachten verdwenen.
Wordt hier goed geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid