facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FV Jewellery Europe

FV Jewellery Europe

Info

Welcome to the official FV Jewellery Europe Facebook page.
Come and visit our website: www.ifmheemstede.nl and check out our collections.



"In onze winkel presenteren wij u verschillende sieraadmerken, in verschillende prijsklasse. Om u een voorbeeld te geven hebben we zilveren sieraden van het merk TiSento, Pianegonda, Georg Jensen. Voor gouden sieraden moet u denken aan Bron, Annamaria Cammilli, Ole Lynggaard en Hans D. Krieger.Naast sieraden hebben wij ook mooie horlogemerken. In de loop der jaren is de collectie steeds uitgebreider geworden, mooie merken zoals Armin Strom, Baume&Mercier, Staudt en Ebel. Ook hebben we merken die wat meer mode gericht zijn zoals Ice Watch en Nordgreen.Ook hebben wij een goudsmidatelier in huis. Het voordeel hiervan is, is dat bijvoorbeeld reparaties niet de deur uit gaan en snel gerepareerd kunnen worden."
Adres:
Telefoonnummer: +31 (23) 5219120
Stad: Heemstede


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FLO23 FLO23 16 km Wat een super service! niets was teveel, zelfs 2 armbanden gemaakt omdat ik twijfelde...
Recensies
Weer een top ervaring in deze winkel. Tijdje geleden al echt goed geholpen en vd week is mijn ook weer zeer goed geholpen. Goud eerlijk mensen bij van Velthoven!
Heel blij met de service hele eerlijke mensen en ook goed werk geleverd!
Geweldig vakkundig bedrijf met zeer vriendelijk personeel. Zeer klantvriendelijk bedrijf! Aanrader!
Wat een kundige en uiterst vriendelijke juwelier!!! Alle waardering en complimenten!!!
Goede juwelier, iedereen weet enorm veel van de sieraden. Hun advies is oprecht en ik ben heel erg blij met de aanbevolen armband die ik er gekocht heb. De collectie is zeer uitgebreid en daardoor is er altijd iets passend! Een dikke tien!
Top juwelier goede reparatie en horloge maker niet goedkoop maar wel vakmensen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid