facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FLO23

FLO23

Info

Facebook pagina FLO23

HTTP://www.flo23.nl/

http://www.flo23.nl/links/

Geschiedenis

Facebook pagina FLO23 accessoires
www.flo23.nl

http://www.flo23.nl/links/



"Handgemaakte leren armbanden. De armbanden worden in ons eigen atelier gemaakt en zijn in iedere kleur en maat verkrijgbaar. FLO23 kenmerkt zich door het gebruik van duurzame materialen, waaronder Designer Quality verzilverd metaal en natuurproducten zoals leer, half edelstenen, olijfhout en keramiek."
Adres: Herenweg 29 A2, 2105 MB Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 31629373850
Stad: Heemstede
Route: Herenweg 29 A2
Postcode: 2105 MB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lili & Co Heemstede Lili & Co Heemstede 1 km Lili & Co is een tweedehands kledingwinkel!
TIEN concepts TIEN concepts 2 km Kleine winkel vol verborgen schatten.
De Roos vulpenspeciaalzaak De Roos vulpenspeciaalzaak 2 km Prima service
Heemels Mode Heemels Mode 2 km Klop wel en zeer druk om dit kijken
Liev En Lev Liev En Lev 2 km Super attent en behulpzaam. We shoppen hier al jaren en altijd blij.
FV Jewellery Europe FV Jewellery Europe 16 km Weer een top ervaring in deze winkel. Tijdje geleden al echt goed geholpen en vd week...
Recensies
Wat een super service! niets was teveel, zelfs 2 armbanden gemaakt omdat ik twijfelde over de maat, kon ik passen en de juiste kiezen! FLO023 doneert 15% van de opbrengst aan Kika en het Prinses Maxima centrum, dus zo steun je ook nog 2 goede doelen, ik zeg doen! Er zijn al armbandjes vanaf € 12,95 leuk voor jezelf, maar nog leuker om kado te doen!
Na het verlies van Floris is deze mooie sieraden lijn opgericht door zijn moeder. Fl023 around the world ontstond met het idee ‘Floris’ mee de wereld over te nemen. Ik heb een aantal jaar geleden een mooie armband gekocht en er een aantal cadeau gedaan. Zeer waardevol sieraad met een mooi verhaal erachter. Goede kwaliteit, goede service mocht er wat mee zijn. Zeer aan te raden als mooi sieraad of om cadeau te doen. Tevens wordt er een vast percentage gedoneerd aan het KWF, wat het allemaal alleen maar mooier maakt om een Fl023 sieraad te kopen of te krijgen. Ik heb hem altijd om op vakantie of op reis, zodat ‘Floris’ nog steeds de wereld over gaat & de kwaliteit blijft goed en het sieraad staat nog even mooi als toen ik hem kocht. Het is me erg dierbaar.
Mooi armbantje heb hem al 2 jaar. En is nog steeds even mooi!! Top service
Vertaald door Google Love love love my FLO23 armband! Uitstekende kwaliteit en zeer vriendelijke service. Ik ben er trots op om het weer te geven en ik krijg geweldige opmerkingen! Origineel Love love love my FLO23 bracelet! Excellent quality and very friendly service.I am proud to weer it and I get great remarks!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid