facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fundustry Harderwijk

Fundustry Harderwijk

Info

Paintballen op de 6 speelvelden op het paintball strand! Durf jij het aan ?!

Geschiedenis

Durf jij onze unieke paintball beleving aan?! Speel de Special Ops of BEAT THE SWAT en laat zien wat je kunt! Maak je uitje compleet met boogschieten of een heerlijke hamburger, maar natuurlijk kom je vooral naar ons voor een geweldig potje paintballen!



"Fundustry Events organiseert de leukste bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.Kom naar onze locatie voor tientallen activiteiten. Zoek jij een workshop, escaperoom, citygame, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander leuk evenement?Bij Fundustry Events ben je aan het juiste adres! Met tientallen uitjes en meer dan 200.000 jaarlijkse bezoekers hebben we voor elk teamuitje , personeelsfeest, dagje weg of vriendenuitje het juiste aanbod.Wist je dat je bij ons onder andere kunt paintballen, airsoften, quad rijden, driften, lasergamen en een escaperoom of klimpark uitje kunt doen.Als evenementenbureau met 10 eigen locaties en een geweldig team aan begeleiders staan we altijd voor je klaar en kunnen we elk maatwerk evenement aan!"
Adres: Palmbosweg 8, 3853 LB Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 085 760 7253
ln.yrtsudnuf@ofni
Stad: Ermelo
Route: Palmbosweg 8
Postcode: 3853 LB



op zoek naar gerelateerd: fundustry harderwijk fotos, fundustry harderwijk 3853 lb ermelo, fundustry harderwijk airsoft, fundustry nijmegen, fundustry fotos, fundustry rotterdam, fundustry paintball, fundustry gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Roode Koper 't Roode Koper 11 km Als vegan, tijdig aangegeven, enorm teleurgesteld over het eten. Het was eigenlijk al...
Recensies
Gereserveerd voor een groep met 12 man, alles georganiseerd en een datum geprikt. Maanden van tevoren geboekt. Twee dagen van tevoren wordt ik gebeld dat er niet genoeg airsoft wapens zijn. Maximaal 30 en er komt een groep van 29 man. We zijn gewoon eruit geknikkerd doordat er een grotere groep ons overboekte terwijl wij veel eerder geboekt hebben. Lekker winst maken, maar zo onbeschoft ben ik nog nooit behandeld. Ik ga nooit meer op deze locatie airsoften.
Leuke plek maar helaas niet een hele leuke ervaring… Je zit zeker eventjes te wachten totdat je geholpen wordt, houd rekening met een half uur voordat er pas iemand naar je toe komt. De jongen die ons had begeleid was verre van enthousiast. Wij hadden onze deal via vakantieveilingen gewonnen en hadden dus niet heel veel balletje. Er werd steeds opdringerig gevraagd of wij een pakket wilde kopen. Daarnaast hoorde wij onze begeleider ons ook een “goedkope groep” noemen. Ook liet de begeleider meerdere keren het spel al starten voordat een deel van onze groep de maskers op had. Het paintballen zelf was top maar de organisatie en begeleiding maakt het geen leuk uitje…
Erg leuke workshop zilveren ring maken gedaan als cadeau voor mijn vrouw. Ze was erg tevreden! Zelfs samen nog een extra ring kunnen maken tegen kleine betaling.
Workshop zilver gedaan , kan ik aanraden , was erg leuk , Lisa is een top meid , erg geschikt voor dit werk, deed het heel leuk en relaxed , we hebben ook nog een mooie creatie gemaakt waar we erg blij mee zijn .
Paar mooie potjes paintball en airsoft gespeeld met het vrijgezellenfeest. Was gaaf!
Wij zijn met een vrienden groep van 9 man wezen airsoften en we hebben de beste ervaring ooit gehad. Onze begeleider lex was een super chille gozer. Hij deed zelfs ook een potje mee met zijn eigen wapen. Ook had hij een super handige ammo box die automatisch je magazijn vult in een hand omdraai. Al bij al zeker een aanrader!
Lekker airsoften met een grote groep. Helaas hebben ze hier van die goedkope Chinese airsoft guns die elke 10 minuten kapot zijn. Echt waardeloos. Verder is het er savonds een dooie boel. En dat voor deze locatie? Zorgelijk. Als dit mijn tent zou zijn had ik t wel geweten.
Echt waardeloos. Het begon al chaotisch en onhandig bij aankomst wanneer er geen ruimte meer over was om onze spullen op te bergen. We waren gekomen voor de boot escape room waar voor communicatie met de spelleider een portofoon mee werd gegeven. Instructies over het ontsnappen waren oke maar matig in vergelijking met andere waar bijvoorbeeld informatie over de sloten word gegevenhelemaal omdat we met nieuwe waren. Er zat geen duidelijke loop in de puzzels waardoor het niet goed te doen was. Ook was de kamer erg krakkemikkig waardoor dingen niet open gingen die op de juiste code stonden en of leken dingen iets te zijn terwijl er niks was of werkte 'gereedschapjes' niet meer goed. Portofoon bleek niet juist aangezet te zijn en misten we dus informatie van wat de loop van het spel erg verpeste. De hints die we uiteindelijk kregen hielpen ons niet verder, als we het boven de muziek/ berichten van de paintball groepen uit konden horen. Al met al merk je dat de escape room echt ondermaats is en niet de focus van hier.
2 uur wezen airsoften met vrijgezellenfeest. We werden begeleid door Lex, super goede en aardige instructeur. Goede wapens, het was mogelijk om van grote afstand te sniperen met deze wapens. Mooie baan, met veel uitdaging. We hebben zeer professioneel spel gespeeld, aanrader.
Gister met 10 man gepaintballd. Wij hadden gekozen voor het grote pakket dan kan je lekker 2,5 uur knallen en wat erg prettig was dat ze niet moeilijk deden als iemand iets meer ballen had en de andere minder. De uitleg was goed en de wapens deden het perfect. Ik raad het aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid