facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fulcotheater

Info

Fulcotheater: feestelijk uit in IJsselstein!

Geschiedenis

Fulcotheater is IJsselsteins activiteiten- en uitgaanscentrum. U vindt ons aan de Overtoom, precies tussen de oude binnenstad en de nieuwe wijken.
Wij delen ons opvallende glazen gebouwencomplex met het Stadhuis, op een uitstekend bereikbare locatie: tram- en bushaltes om de hoek, aan de overzijde de Benschopperbrug die de toegang tot de gezellige winkelstraten markeert en een ruime parkeergarage onder het gebouw.
U komt Fulcotheater binnen via het Theatercafé, een grand café met een ontspannen sfeer die u meteen in de goede stemming brengt.

Adres: Overtoom 3, 3401 BK IJsselstein
Telefoonnummer: 0306884230
Stad: IJsselstein
Route: Overtoom 3
Postcode: 3401 BK


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:30
Dinsdag: 10:00 - 16:30
Woensdag: 10:00 - 16:30
Donderdag: 10:00 - 16:30
Vrijdag: 10:00 - 16:30
Zaterdag: 13:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bing IJsselstein, Fulcotheater filmhuis, Pieter Konijn ijsselstein, Openingstijden kassa Fulco, Testen voor toegang Fulcotheater, Fulco restaurant, Vuile Huichelaar IJsselstein, Fulcotheater parkeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lakei De Lakei 236 meter Ik liep even naar binnen om te kijken of wij met 11 personen gezellig met elkaar kunn...
Broere Catering Broere Catering 409 meter Gisteren, 1 juni, hebben we, mede door de fantastische zorg, de heerlijke hapjes, dra...
Sunita Sunita 442 meter Het eten is lekker maar je moet wel ruim 2 uur geduld hebben voordat het wordt bezorg...
Bourgondische Zomeravond Bourgondische Zomeravond 585 meter Tijdens de Bourgondische Zomeravond kunt u onder het genot van een hapje en een drank...
Theatergroep De Schakel Theatergroep De Schakel 803 meter www.theatergroepdeschakel.nl
Theater Pantalone Theater Pantalone 947 meter Klein en knus maar enorm hard geluid niet fijn om in te staan. Zeker oordoppen nodig.
Theaterstichting Kwibus Theaterstichting Kwibus 953 meter Amateurtheater voor jong en oud sinds 1988.
Kookstudio IJsselstein Kookstudio IJsselstein 2 km Mooie gezellige lokatie en top organisatie
Pannekoeken Restaurant De Roozeboom Pannekoeken Restaurant De Roozeboom 2 km Echt hele lekker pannenkoeken gehaald na een bos wandeling. Een aanrader !!!
Recensies
Voorstelling Youp. Uitverkocht huis. Redelijke rij voor kassas, die niet vlekkeloos werkten, maar verder prima. Vriendelijk personeel en een briljante Youp. Heerlijke avond.
Leuk theater, prima bioscoop. Wel ff wennen weer met die 15 min pauze tussendoor... dat was lang geleden.. Ga er zeker vaker naartoe. Onder het theater gratis va 18.00 uur parkeren!
Prachtige gelegenheid waar veel meer uitgehaald kan worden dan nu het geval is!! De locatie verdient creatief management om het tot bloei te laten komen!
Jammer als je slecht ter been bent met eerst omhoog en dan alle trappen af. Verder goede service en goed theater!
Super mooi theater. Alles aanwezig en service perfect voor ook al je in een rolstoel zit.
Gezellige bar, aardige meiden, koffie goed en de film heel leuk
Prima theater, heel kindvriendelijk. Wij zijn er met juffrouw Roos en Peppa Pig geweest. Mijn zoon heeft genoten en begint steeds meer van toneel te houden.
Vanmiddag genoten van de voorstelling van Belle en de beest! Makkelijk aan te rijden, parkeergarage eronder. Wel weer wennen om zij aan zij te zitten.
Voor het eerst sinds jaren weer in Fulco geweest. De Mousetrap was er voor een try out. Hele leuke ervaring. We waren aangenaam verrast over hoe het theater er uit zag: klasse en een fijne sfeer. Leuke medewerkers en de Rabobankzaal zag er mooi en modern uit. We hebben genoten!
Goed georganiseerd theater. Met name bij onze voorstelling, dat de drankjes in de pauze niet afgerekend moesten worden. Geen wachtrij voor de bar en dus volop de tijd om van de pauze te genieten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fulcotheater met het openbaar vervoer


IJsselstein, Binnenstad 70 meter
21
IJsselstein, Binnenstad 100 meter
21
IJsselstein, Binnenstad 120 meter
295
IJsselstein, Binnenstad 130 meter
195
295
504
505
IJsselstein, Binnenstad 130 meter
31

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid