facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bourgondische Zomeravond

Bourgondische Zomeravond

Info

Tijdens de Bourgondische Zomeravond kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van muziek, kunst en elkaar.

Geschiedenis

Geïnspireerd door evenementen in de mediterrane landen, zoals de Franse Marché Nocturne, heeft een groep IJsselsteinse enthousiastelingen het initiatief genomen om de stad te trakteren op een unieke belevenis.

Tijdens de Bourgondische Zomeravond kunt u genieten van diverse lekkernijen op het terrein bij de speeltuin Kloosterplantsoen. U vindt het terrein in het centrum van IJsselstein, op de hoek van de Guyottestraat en Anna van Burenstraat.

Op het terrein zijn diverse kramen waar u heerlijke specialiteiten kunt verkrijgen, staan er tafels en banken om in gemoedelijke sfeer samen met uw wijk- en stadsgenoten te genieten en met elkaar kennis te maken. U kunt natuurlijk ook uw eigen picknickkleedje meenemen om op te zitten.

Natuurlijk is er gedacht aan sfeervolle muzikale omlijsting met onder andere optredens van regionale artiesten met zang, dans en andere podiumkunsten. Daarnaast zijn er kramen waar kunstenaars laten zien wat zij kunnen.

De avond sluit aan op de openingstijden van de winkels in IJsselstein. Komt u dus na het winkelen gezellig naar het Kloosterplantsoen!

De organisatie ligt in handen van een comité van vier personen, die al lange tijd in IJsselstein wonen en door de organisatie van voorgaande evenementen ruime ervaring hebben opgebouwd. Vele handen maken licht werk, daarom zijn enthousiaste vrijwilligers van harte welkom om ons team te komen versterken.

Adres: Guyottestraat, 3401 IJsselstein
Telefoonnummer: 06-14390064
Stad: IJsselstein
Route: Guyottestraat
Postcode: 3401


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broere Catering Broere Catering 225 meter Gisteren, 1 juni, hebben we, mede door de fantastische zorg, de heerlijke hapjes, dra...
Sunita Sunita 282 meter Het eten is lekker maar je moet wel ruim 2 uur geduld hebben voordat het wordt bezorg...
De Lakei De Lakei 396 meter Ik liep even naar binnen om te kijken of wij met 11 personen gezellig met elkaar kunn...
Fulcotheater Fulcotheater 585 meter Voorstelling Youp. Uitverkocht huis. Redelijke rij voor kassas, die niet vlekkeloos ...
Kookstudio IJsselstein Kookstudio IJsselstein 1 km Mooie gezellige lokatie en top organisatie
Pannekoeken Restaurant De Roozeboom Pannekoeken Restaurant De Roozeboom 2 km Echt hele lekker pannenkoeken gehaald na een bos wandeling. Een aanrader !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid