facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FrisseStart

FrisseStart

Info

"DURF TE KIEZEN VOOR TALENT"

Ondersteunt organisaties bij werving, selectie en ontwikkeling van kandidaten en medewerkers.



"Wij zijn FrisseStart!FrisseStart bestaat uit een klein team gedreven adviseurs, gespecialiseerd in uitzenden en opleiden in Transport, Logistiek, Productie en Technische functies, zoals Chauffeurs, Logistiek medewerkers, Productie medewerkers en monteurs. Bij ons ben je geen nummer, integendeel. De adviseurs van Frissestart kennen alle kandidaten persoonlijk en weten waar onze klanten behoefte aan hebben, daardoor kunnen zij de perfecte match maken.Onze missie is om de beste werknemer te matchen aan de best passende werkgever, zo komen we samen met je tot het beste eindresultaat. Zijn er doorgroei kansen? FrisseStart bied jou een opleidingstraject aan, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Wij werken niet voor, maar mét jou."
Adres:
Telefoonnummer: 0408459091
Stad: Geldrop


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DAAD Automotive DAAD Automotive 2 km Recruitment in Automotivebranche
Recensies
Fijn, eerlijk en oprecht uitzendbureau, wat tevens met je mee wilt denken naar de best mogelijke oplossing.
Fijne coaching! Frisse start hielp mij reïntegreren vanuit burnout in mijn eigen onderneming. Netwerk en communicatie met UWV waren cruciaal voor mij om dit ook echt te laten lukken.
Hele fijne ervaring mee op gedaan. Frisse Start bied kansen en heeft me enorm geholpen met het zoeken naar de juiste baan. Ik ben enorm blij dat ik bij Frisse Start heb gezeten want hun zorgen ervoor dat je de juiste baan voor de toekomst opbouwt!
sander heeft me geweldig begeleid tijdens mijn reïntegratie traject.Er zat geen druk achter en er werd naar me geluisterd ook als het even niet lekker ging.Mede dankzij hem zit ik nu goed op mijn plek en ga met plezier weer naar het werk.Ook de rest van zijn team zijn toppers!!!
Prettige ervaring met frisse start. Ga zo door
Fijn bedrijf. Uitstekende samenwerking. Frisse start heeft mij als werkgever al meerdere malen bewezen dat zij de juiste mensen op de juiste plek krijgen. Helder in de commicatie en duidelijke afspraken.
Leuk bedrijf,geweldig team goed begeleid naar een nieuwe baan. Ook mijn code 95 is dankzij hun inzet versneld op orde gebracht. Bedankt voor alles.
Vertaald door Google Zeer goede en nuttige opleiding. Alles was duidelijk, strak en nuttig! Bedankt Origineel Very good and useful training. Everything was clear, strait and useful! Thx
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid