facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DAAD Automotive

DAAD Automotive

Info

Recruitment in Automotivebranche

Geschiedenis

DAAD zoekt en vindt automotive professionals voor opdrachtgevers in Noord-Brabant en Limburg. Het team van DAAD heeft gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de automotive en recruitment en weet daardoor de juiste match te maken voor zowel professional als opdrachtgever.

DAAD staat voor daadkracht en daad bij woord voegen. Bij ons is afspraak – afspraak. Vooraf duidelijkheid scheppen zodat er een goede langdurige samenwerking kan worden opgebouwd.

DAAD zit gevestigd in Geldrop bij de afrit van de A67, waardoor we goed te bereiken zijn voor professionals en opdrachtgevers uit de regio. De jonge en gevarieerde samenstelling van dit ambitieuze bureau maakt samenwerking op alle niveaus mogelijk.



"DAAD zoekt en vindt automotive professionals voor opdrachtgevers in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Het team van DAAD heeft ruim 25 jaar ervaring in de automotive en recruitment en weet daardoor de juiste match te maken voor zowel professional als opdrachtgever."
Adres: Bogardeind 203, 5664EN Geldrop
Telefoonnummer: 040 285 60 49
Stad: Geldrop
Route: Bogardeind 203
Postcode: 5664EN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Automotive vacatures, Vacatures automonteur Eindhoven, DAAD Langenboom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Car Sound Center Car Sound Center 301 meter Pioneer SPH-20DAB in mijn camper ingebouwd. Arno gaf advies om een vaste DAB/fm anten...
FrisseStart FrisseStart 2 km Fijn, eerlijk en oprecht uitzendbureau, wat tevens met je mee wilt denken naar de bes...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid