facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frieslandcarparts

Frieslandcarparts

Info

Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van auto onderdelen en in-en verkoop van sloop en schade auto's.

Geschiedenis

Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de online verkoop van auto onderdelen. Met meer dan duizenden onderdelen kunt u bij ons terecht voor elk onderdeel waar u naar opzoek bent, van klein tot groot.

Mochten wij een onderdeel niet op voorraad hebben, proberen wij via onze contacten alsnog het geschikte onderdeel voor u te vinden.

U als klant staat bij ons op de eerste plaats, wij streven naar snelle levering, correcte afhandeling van bestellingen en verzorgde demontage van onderdelen.

Voor de moeilijk verkrijgbare onderdelen bent u ook bij ons op het juiste adres.



"FBI is sinds 2017 uw vanzelfsprekende partner in bedrijfswageninrichtingen. Gevestigd aan de Kadijk 30 in Lemmer opereert FBI door heel Friesland en Noord-Holland. Wij onderscheiden ons door onze specialistische kennis, service, scherpe prijsstelling en onze inspanningen gericht op een groenere samenleving.FBI is dealer voor Friesland en Noord-Holland van het Deense topproduct Finnerup dat al meer dan 20 jaar een begrip is in Nederland. Finnerup is voor 95% vervaardigd uit aluminium en dat heeft de volgende aantoonbare groene resultaten:1 milieuverantwoord geproduceerd, 100% recycleerbaar2 een laag eigen gewicht dus minder brandstofgebruik"
Adres: Ossekamp 3-5, 8531 XK Lemmer
Telefoonnummer: 0514-569922
Stad: Lemmer
Route: Ossekamp 3-5
Postcode: 8531 XK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoparts Lemmer Autoparts Lemmer 126 meter AutoParts...automaterialen zaak voor al uw auto onderdelen Grossier...maar ook voor ...
Autozondergarantie.nl Autozondergarantie.nl 3 km Erg klantonvriendelijk. Een van de verkopers is wel netjes en beleefd. De ander totaa...
Recensies
Goed geholpen door Dave! Goede spullen voor een goede prijs. Erg vriendelijk personeel op de werkvloer.
Foto's bij advertenties kloppen niet
Vlot en vakkundig geholpen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid