facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autozondergarantie.nl

Autozondergarantie.nl

Info

Auto zonder garantie verkoopt alle merken leuke inruil occasions. Voor elke beurs hebben wij een auto! Bij ons bent u vrij om de auto goed te bezichtigen en te berijden. U koopt hier de auto zonder garantie, maar u mag hem van A tot Z inspecteren.

Adres: Roggemole 12, 8531WB Lemmer
Telefoonnummer: 0617709220
moc.liamg@eitnaragrednozotua
Stad: Lemmer
Route: Roggemole 12
Postcode: 8531WB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frieslandcarparts Frieslandcarparts 3 km Goed geholpen door Dave! Goede spullen voor een goede prijs. Erg vriendelijk personee...
Recensies
Erg klantonvriendelijk. Een van de verkopers is wel netjes en beleefd. De ander totaal niet. Snel weer weggegaan met mijn vriendin
Auto gekocht voor 3300 euro en in 1 jaar tijd 4000 euro aan reparaties. Gelukkig voor de eerste reparatie als druppel op de hete plaat 400 euro gekregen. Voor mijn ingeleverde auto werd 200 euro geboden zonder dat hier een testrit in gemaakt werd. Achteraf krijg ik te horen dat ik de oplichter ben omdat ik dit niet heb verteld volgens mij duidelijk verteld dat de auto niet 100 was en je maakt toch minimaal een testrit voordat je een auto koopt?. De wagen heeft helaas ook nog een half jaar stil moeten staan. Foutcodes bleken achteraf gewoon gewist. Kon de auto weer terugzetten voor de 1e reparatie, maar wel onder de voorwaarde dat de auto terplekke gereset zou worden zodat de volgende erin kan trappen. Had ik het maar gedaan... Ben behoorlijk opgelicht.
Oplichters eeste klas auto had beetje schade maar blijkt veel meer schade te hebben. Tevens zijn er diverse gebreken aan de auto en hun geven er niks om ze doen er ook niks aan. Je hebt hem zo gekocht dus pech. Auto is bij ongeluk betrokken geweest. Wat een onzin reactie verkoper gaf zelf aan auto is APK in orde en de mogelijkheid tot de hem op de brug was niet mogelijk want die was bezet en ze hadden geen tijd om zelf een lampje te vervangen want dat zijn de kosten niet!! En ja er was gemeld dat de auto wat schade had klopt. Maar is niet gemeld dat hij betrokken is geweest bij een ongeluk en dat de schade vele malen groter is dan vermeld. Heb een schade rapport laten opmaken deze auto is totaal loss. En dat zijn Jullier verplicht om te melden en dat hebben jullie willens en weten verzwegen. Als je daar iets koopt moet je alle gebreken gezien hebben ook die je niet kan zien en als je dan wat aangeeft zijn ze niet thuis want ik heb die dag de kans gehad. Maar zo werkt dat niet in nederland iedereen heeft recht op 6 maanden garantie wel of geen bovag leer de wet maar is kennen. Roep ook iedereen op die gedupeert is door deze garage om aangifte te doen. Tevens heb je meer rechten dan deze garage denkt hoe meer mensen zich melden hoe sterker we staan in de rechtzaak.
Vandaag voor het eerst een bestelbus gekocht bij deze auto garage. Toen ik vanochtend belde vond ik de verkoper niet heel professioneel overkomen. Met enigszins lage verwachtingen ging ik naar het auto bedrijf toe. Daar aangekomen zag het er heel anders uit als wat ik had verwacht. Ik werd netjes ontvangen en de garage en de auto's zelf zagen er goed uit. Daarna ging ik naar de auto kijken, een vw transporter. De auto zag er keurig uit voor zijn leeftijd en vraagprijs. De afhandeling ging mooi vlot verder. Ben zeer tevreden.
Ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Een auto gekocht proefrit gemaakt, gevraagd of de auto technisch in orde is, daarop zei de verkoper, Ja!!. Tijdens de reis naar huis ging het motor managment lampje branden. Foutcode waren gewoon gewist! Een audi specialist opgezocht die liet me weten de de auto vol met storingen zit lambdasonde krukas sensor nokassensor hele lijst.. . Tevens gevraagd aan de verkoper of de auto met een ketting was uitgevoerd omdat een distributie om de zoveel km vervangen dient te worden. Zei de verkoper dat de auto met ketting is uitgevoerd. Blijkt de auto toch met distributie riem te zijn uitgevoerd en die moet vervangen worden. Ik begrijp dat ik van een ouwde auto niet veel mag verwachten en distributie oke ik betaal die gewoon geen probleem maar de computer resetten en vervolgens verkopen als of er niks aan de hand is en dat komt echt niet omdat ik ermee naar huis heb gereden vind ik persoonlijk oplichting. Ik heb mij best gedaan de auto zo goed als mogelijk te onderzoeken maar ik heb geen computer om de auto uit even uit te lezen. Wees gewoon eerlijk dan had ik het geweten. Na contact hierover wilde de verkoper er niks van weten geen enkele tegemoetkoming of kom even langs kijken we even helemaal niks en ik zou dat wel gedaan hebben onderweg naar huis zo kwam het over. Totale schade 2500 euro en dit is een betrouwbare garage! . Nogmaals ik snap dat een ouwde auto niet goed kan zijn en dat er altijd wel wat geld in moet maar bijna het bedrag van de auto Nee bedankt. Ik koop hier nooit geen auto's meer.
Heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie. De auto die wij gekocht hebben werkt heel goed. Wij moesten 2 uur naar huis rijden en alle opties die de auto had werkte ook. De prijs van de auto is naar waarde en wij zijn ook tevreden met de inruilprijs. Aardige man die zijn woord houdt.
Ik geef dit bedrijf liever geen ster. Oplichters ! Auto gekocht die schade heeft gehad, onlogische km stand , raam en airco defect maar mij werd verzekerd dat alles in goede staat was. Na aankoop kreeg ik een brief van het RDW dat er een onlogische km stand was. Contact gezocht en de ene na de andere rotsmoes kwam. Mijn vw ingeruild en amper iets voor gekregen. Geen enkele service of compensatie gekregen. 1000,- extra kosten moeten maken om reparaties uit te laten voeren. Inmiddels aangifte gedaan bij politie wegens oplichting, valsheid in geschriften, Koop hier GEEN AUTO!
Zelfde ervaring als me andi een paar reviews hieronder. De verkoper verzekerde me een prima staat, op een gladde band en lekke slang na. Dit zou hij laten repareren. Met nieuwe APK zelfs. De auto heeft 25 kilometer gelopen, daarna niets meer. Autozondergarantie wil er niets van weten. Bij second opinion blijken er allemaal verborgen gebreken, een totaal versleten motor. Auto is nu naar de sloop. Grote oplichters.
Oplichters. Raad je iemand aan daar een auto te kopen, volgende dag rijd auto niet meer. Ze doen er niks mee. Geen stukje service tegemoetkoming helemaal niks. Als ik had geweten dat het zelfde oplichters waren als de garage waar we de keuring hadden gedaan ook opgelicht hadden we daar nooit iemand een auto laten kopen. Jammer om te lezen dat zoveel meer mensen dat probleem hebben. Door hen hebben wij helaas geen auto meer nu. Als er een gezamenlijke rechtzaak zou plaats vinden doe ik zeker mee.
Ik heb hier een fantastische Fiat Punto gekocht. Het zijn eerlijke verkopers die bij dit bedrijf rondlopen, ze helpen je vriendelijk en ze vertellen je voldoende informatie over de auto doe er overigens net zo uitziet als in de overzichtelijke advertenties. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto, en ik zal hier zeker nog eens terugkomen en dit bedrijf aanraden als mensen mij hierom vragen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid