facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frecious

Frecious

Info

Frecious bewijst het: écht gezond kan ook lekker zijn. Handgeperste Slowjuice | Biologisch | Vers ingevroren thuisbezorgd.

Geschiedenis

Frecious Slow Juice is Nederlands eerste slowjuice groentesap.
Eén flesje staat gelijk aan 1 kilo groente & fruit.

- De dagelijkse Health Boost waar je blij van wordt
- Gezond, slank & fit met een Detox sapkuur
- Ideaal voor kids die geen groente lusten!

Biologisch | 0% toevoegingen | vers ingevroren bezorgd

Frecious is:
- Biologisch (SKAL gecertificeerd: 102096)
- Vers & puur
- Geen toevoegingen
- Niet gepasteuriseerd
- Calorie- en suikerarm
- Reinigend

Geschikt voor:
- Dagelijks onderhoud
- Detox sapkuren
- Sporten & herstel
- Zwangerschap & kids
- Gezond afslanken

Wat zit erin?
Onze shakes zijn 100% puur en onbewerkt groen. Een unieke mix van 6 tot 9 verschillende biologische groenten, fruit en kruiden. Koud geperst met een slowjuicer en daarom boordevol essentiële vitaminen, enzymen en mineralen. Alles waar je lichaam blij van wordt. Health Boosters op cel-niveau.

Slowjuicer
Een slowjuicer zorgt ervoor dat alle goeds uit iedere vezel wordt gewrongen. Dat gaat allemaal wat langzamer. Er ontstaat geen verhitting en er treedt nagenoeg geen oxidatie op. Dus, geen verlies van nutriënten.

Normale blenders en sapcentrifuges slaan het sap stuk. Er komt veel verhitting en zuurstof aan te pas. Niet goed! Ook zitten de meeste voedingsstoffen in de vezels. Normaal sap bevat veel vezels; goed voor je darmstelsel, maar zonde van de nutriënten. Die blijven opgesloten en verlaten ongebruikt je achterdeur.

Zelf slowjuicen?
We raden het van harte aan; iedereen gezond! Maar een slowjuicer van deze kwaliteit kost zo € 1000,= en..... het is een hels karwei. Om over het schoonmaken maar niet te spreken.


Voor online bestellen, meer info en verkooppunten:
www.frecious.nl
[email protected]



"Frecious is het gezondste sap van Nederland. Wij bezorgen met speciaal vriestransport producten met groenten in de hoofdrol: slowjuices, groente granola, premium açai, plant proteïne en de gezondste gembersappen."
Adres: Flevolaan 13-C, 1382 JX Weesp
Telefoonnummer: 020 - 237 4762
Stad: Weesp
Route: Flevolaan 13-C
Postcode: 1382 JX



op zoek naar gerelateerd: Frecious proefpakket, Frecious korting, Frecious Slowjuice, Frecious houdbaarheid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fontijn Vlees en Vleeswaren BV Fontijn Vlees en Vleeswaren BV 617 meter Heerlijke winkel!! Mooi aanbod diverse soorten luxe vlees voor mooie kerstprijzen!! V...
Corny Bakers B.V. Corny Bakers B.V. 776 meter Goede service en topkwaliteit
Anker Weesp Anker Weesp 2 km Een exclusieve moutwijnjenever volgens Weesper (VOC) recept uit 1630. Verkrijgbaar bi...
Recensies
Mijn eerste detox kuur, en nu bezig met de afterdetox. Communicatie is erg goed via mail maar waar ik nog blijer mee bent is de app.Je kan nl alles afvinken en informatie krijgen. Sapjes smaken goed, niet allemaal maar dat is een persoonlijke voorkeur, maar hier is echt niet op aan te merken. IK zou het zeker aanraden, ik heb ook een abonnent genomen want dacht op voorhand al na al die positieve reacties dat deze sapjes wel in de smaak zouden vallen.
Nadat ik had besloten om een detox te doen, heb ik gekozen voor Frecious. Een aantal sapjes smaakte zoals zij al hadden aangegeven best wat aards. Deze sapjes waren in het begin wat wennen. De andere sapjes vond ik oprecht lekker! Na de detox voelde ik mij heel energiek en zat goed ik mij vel. Ik heb besloten om de sapjes toe te voegen aan mijn dagelijks gebruik. Ik voel me er een stuk beter door: ik heb een stuk meer energie, ik doe geen middagdutjes meer. Ik kan het iedereen aanraden!
Ben zo blij dat ik jullie ontdekt hebt. Heerlijke gezonde drankjes. Zo kan ik ze zelf echt niet maken. Goede levering. Ik ga fluitend door het leven, geen bergen groenten meer schoonmaken, geen pulp, geen sap-apparaten demonteren. Mijn hele leven probeer ik alles onbespoten en suikervrij te eten/drinken, wat altijd enorm veel tijd kostte. En zoveel goede producten in 1 drankje is me nog nooit zelf gelukt. Prima en verrassende smaaksensatie.Wordt er echt super vrolijk van.
Ik begin bijna iedere dag met een gezond Frecious sapje; lekker en gezond! De sapjes worden iedere 8 weken ingevroren op het door mij gewenste tijdstip bij mij thuis geleverd; betrouwbaar en makkelijk! Wat een eenvoudige manier om gezonde voeding tot je te nemen en je dag goed te starten!
Al een paar jaar drink ik de slow juices van Frecious en WAUW wat word ik er blij van. Sinds kort heb ik een abonnement, hoef ik er niet steeds aan te de denken om te bestellen, want dat schoot er nog wel eens bij in. Man en dochter drinken nu ook mee. Elke ochtend een feestej
Erg tevreden met mijn Frecious sapjes! Ze zijn al lang onderdeel van onze diepvries en hebben veel voordeel gebracht. Eerst nog sceptisch over de kosten, maar uiteindelijk voordeliger uit: het zelf bij elkaar zoeken van zeer gevarieerde biologische groente en fruit kost veel tijd, geld en energie. Laat staan het op een verantwoorde manier bereiden en bewaren. Natuurlijk eten we nog gewoon groente en fruit, maar aangezien dat vaak toch niet toereikend is, voelen we ons nu niet meer zo tekortschieten en zien het vooral als de vezelinname. De vele voedingssupplementen die we tot ons namen, zijn nu nihil en dat scheelt een hoop in de portemonnee! De sapjes smaken lekker en gezond. Af en toe is een smaak wennen. Maar af en toe moet je ook gewoon ff je grenzen verleggen net als bij sport: kicken!
Gezonde sapjes voor dagelijks gebruik of een detox. Goede begeleiding tijdens je detox en ook als abonnementhouders goede communicatie en fijne klantenservice.
Eerlijk Product, Vers, Goede en snelle levering. Vooral als je moet aansterken en je hebt geen trek om te eten, is dit een perfecte aanvulling. En bij vragen zijn ze altijd snel en behulpzaam.
Fantastisch concept. Zeker zijn ze niet allemaal lekker maar het doet me echt goed. Super geregeld en vriendelijk personeel. Echt een aanrader!
supergezond en eerlijk product !! Wij willen dat niet meer missen op ons dagelijks menu
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid