facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotostudio Misabelle

Fotostudio Misabelle

Info

Fotostudio Misabelle is hét adres voor een spontane gezinsfoto, schattige baby snoetjes en te gekke kinder fotofeestjes!



"De leukste fotostudio voor het hele gezin!"

"De leukste fotostudio voor het hele gezin!"
Adres: Kerkstraat 2, 6871 BE Renkum
Telefoonnummer: 0317-356423
Stad: Renkum
Route: Kerkstraat 2
Postcode: 6871 BE



op zoek naar gerelateerd: Newborn fotograaf Ede, Fotografie Ede, Fotograaf Ederveen, Lynn Fotografie, Portretfotografie Ede, Cake Smash fotoshoot Ede, Lynn van Baaren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plan B Design Plan B Design 288 meter Super partij om mee samen te werken. Goede designs en geweldige prijs/kwaliteit verho...
Photo & Graphics Photo & Graphics 724 meter Voor diverse fotografische en grafische opdrachten
De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis 1 km Niels is in één woord fantastisch! Vanaf het eerste contact erg prettig, hij luistert...
Recensies
Ontzettende kundige en spontane vrouw die weet hoe ze ongedwongen leuke foto's kan maken. We hebben echt een leuke shoot gehad bij Michelle. Super bedankt weer!
Superleuke zwangerschapshoot met mijn man en peuterdochter! Michelle zorgde dat we allemaal op ons gemak waren en super leuk en mooi op de foto zijn gezet!
Hoe leuk ! Fotoshoot in het pand waar ik 12,5 jaar geleden met de kapsalon ben begonnen “Even snel in onze pauze “ Super mooie foto’s gekregen Bedankt Michelle ! Voor de mooie foto’s en de snelle levering Je bent een toppertje
Met ons dochtertje een cakesmash shoot gedaan bij Fotostudio Misabelle, we hadden onze wensen doorgegeven qua kleuren decor en cupcake, alles was precies zoals we het in ons hoofd hadden! Wat een super leuke middag hebben wij gehad. We ontvingen de foto’s heel snel en konden gemakkelijk via een online galerij onze keuze doorgeven. Niet veel later ontvingen we de gekozen foto’s.. we zijn super blij met het resultaat!
Onwijs blij met de shoot en de foto’s bij Michelle. De speelse wijze waarop ze te werk gaat. Het was geen moment ongemakkelijk of onwenning. En tot slot, het resultaat geweldig. Echt een aanrader!!
Een fijne spontane fotograaf die je goed meeneemt in haar ideeën met een tof resultaat als gevolg!
Wij hebben een ontzettend leuke cakesmash gehad bij fotostudio Misabelle! De foto’s zijn heel leuk en van mooie kwaliteit. We zijn een mooie herinnering rijker en komen zeker terug!
Super lieve spontane dames, het is een fijne sfeervolle studio! En super leuke en mooie foto’s ontvangen! wij komen hier zeker terug in de toekomst!
Iedere keer weer als wij de foto's binnen krijgen, zijn ze gewoon stuk voor stuk uniek en ontzettend mooi! Michelle en Suus zijn hele spontane lieve meiden die elk kindje zo bijzonder mooi op de foto krijgen. Een hele trukendoos halen ze tevoorschijn als het moet en wat zijn ze goed met kinderen. Iedere keer weer bijzonder blij met het resultaat. Ben je op zoek naar een gezellige studio waar je je op je gemak voelt die fantastische foto's levert, dan moet je echt hier zijn!
Mooie studio, makkelijk bereikbaar, En michelle is heel enthousiast en relax waardoor je je vertrouwd voelt. Super leuke shoot gehad! Zeker aan te raden!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid