facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis

De Fotohoeve.nl - Fotograaf aan huis

Info

De Fotohoeve.nl
Professionele fotografie & webshop voor het bestellen van je eigen door ons gemaakte foto's als poster, op canvas of met een mooie lijst!

Geschiedenis

1: Altijd een grote selectie foto’s op USB stick, zowel grote als kleine foto’s. Deze foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Om online te gebruiken, te laten drukken bij een winkel… Álles mag!

2: Perfecte kwaliteit. Zowel de foto’s als onze print service als onze apparatuur zijn van professionele kwaliteit.

3: Wij werken vlot en zonder stress. En vaak zijn de foto’s binnen een week al in je bezit, zonder extra te betalen voor meer foto’s: Je krijgt er meestal 40 per uur fotografie, of meer!

4: Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming. Dit zonder extra te betalen!

5: Een foto sessie met ons is altijd een leuke, gezellige ervaring. Dit komt het eindresultaat alleen maar ten goede!



"De Fotohoeve maakt een geweldige ervaring van elke fotoshoot!Ik doe voornamelijk familie & gezins fotografie, en alles wat met familie te maken heeft!Je boekt mij makkelijk via WhatsApp, e-mail of de telefoon; vervolgens maak professioneel en vooral vrolijk & spontaan foto’s van jullie.Je krijgt veel foto’s als gratis download in zeer hoge resolutie, of voor € 22,50 op USB stick aangeleverd. Alle foto’s zijn klaar om afgedrukt te worden!En: gemiddeld 250 foto's per sessie per uur!"

"De Fotohoeve maakt een geweldige ervaring van elke fotoshoot!Ik doe voornamelijk familie & gezins fotografie, en alles wat met familie te maken heeft!Je boekt mij makkelijk via WhatsApp, e-mail of de telefoon; vervolgens maak professioneel en vooral vrolijk & spontaan foto’s van jullie.Je krijgt veel foto’s als gratis download in zeer hoge resolutie, of voor € 22,50 op USB stick aangeleverd. Alle foto’s zijn klaar om afgedrukt te worden!En: gemiddeld 250 foto's per sessie per uur!"
Adres:
Telefoonnummer: 0652264666
Stad: Renkum



op zoek naar gerelateerd: Voorrijkosten fotograaf, Fotografie werkzaamheden, Fotoshoot gezin Gelderland, Fotoshoot gezin binnen, Voorbeelden fotoshoot Familie, Fotoshoot Kempervennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photo & Graphics Photo & Graphics 810 meter Voor diverse fotografische en grafische opdrachten
Plan B Design Plan B Design 1 km Super partij om mee samen te werken. Goede designs en geweldige prijs/kwaliteit verho...
Fotostudio Misabelle Fotostudio Misabelle 1 km Ontzettende kundige en spontane vrouw die weet hoe ze ongedwongen leuke foto's kan ma...
Recensies
Niels is in één woord fantastisch! Vanaf het eerste contact erg prettig, hij luistert naar je wensen, komt zelf met suggesties en heeft helemaal gratis een hartstikke mooie voucher/cadeaubon gemaakt. Tijdens de shoot gaat alles heel rustig en natuurlijk. Onze dochter van één jaar en ook wijzelf werden goed begeleid tijdens de shoot, want wij houden hier normaal gesproken helemaal niet van... Maar door de uitstekende begeleiding en tips van Niels verliep het heel vlot en kregen we super veel en erg mooie foto's. Zoals Niels zelf al zei tijdens de shoot: "succes met uitzoeken..." Nou, we zijn nog steeds bezig, haha! Ik raad iedereen Niels aan! Niels, super bedankt!
Niels, ontzettend bedankt voor de prachtige foto's. Er is, zoals bij velen, veel gebeurd in onze familie en we zijn ons zeer bewust dat de tijd die we samen hebben kostbaar is. Ik ben erg ontroerd door de foto's. Vind het heel erg fijn foto's te hebben waar het contact tussen ons zo mooi zichtbaar is... Het zijn de momenten die we samen delen waar ons leven m.i. over gaat. Ben heel dankbaar dat je deze hebt "gevangen" in de foto's. Dat raakt me en is zo waardevol. Dankjewel Niels ,ik hoop dat je nog vele mensen op deze mooie wijze vast zult leggen
Vanaf het eerste contact met Niels wisten we dat het helemaal goed zou komen met de foto's van onze trouwdag. Hij is oprecht super enthousiast, reageert snel op berichtjes en weet precies wat er nodig is voor geweldige foto's! We troffen het niet met het weer, maar dankzij Niels zie je daar op de foto's niets van terug. Ook onze kinderen waren blij met zijn prettige aanwezigheid. Tijdens de huwelijksreis kregen we de eerste foto's al toegestuurd, wat heerlijk was om na te genieten. Kortom, superblij met Niels als onze trouwfotograaf!
Foto's van zeer goede kwaliteit, we hebben een prachtig album gemaakt als herinnering. Vakkundige en prettige samenwerking met Niels. Hartelijk dank.
Met onze familie van 8 volwassenen en 5 jonge kinderen een fotoshoot gedaan bij De Fotohoeve. Vanaf het eerste moment was de communicatie duidelijk, snel en enthousiast! Alles is mogelijk, maar Niels denkt ook graag mee over de mogelijkheden. Met 13 personen op de foto is best een uitdaging, maar de resultaten 400 foto's in 75 minuten tijd zijn geweldig! Iedereen was zeer enthousiast en we hebben een mooie herinnering vastgelegd. De foto's werden ook al binnen 4 dagen geleverd!
Fotoshoot gedaan met ons gezin 3 kleine kinderen. Ging heel gemakkelijk en Niels kreeg ze goed mee en aan het lachen. De sessie heeft ons hele mooie foto's opgeleverd!
We hebben een hele leuke fotoshoot gehad met de familie. Mooie locatie en een hele gezellige ochtend met Niels. We kregen al snel daarna de foto’s. Hier zijn we echt heel erg blij mee. Een aanrader om Niels te vragen voor je fotoshoot.
Familie fotoshoot Wij hebben Niels via Google gevonden, contact gezocht omdat wij een fotoshoot wilde maken. Niels reageerde snel en ethousiast terug. We hebben aangegeven dat we het buiten wilde houden Niels denkt graag mee en kwam met goede suggesties. Op de dag zelf heeft Niels nog contact gezocht met mij omdat het weer toch niet helemaal mee werkte en kwam met een alternatief voor het geval het weer niet beter werd. Op het laatste moment toch besloten de orginele locatie te bezoeken. Niels was zelf op de locatie ruim van te voren aanwezig om vast wat leuke plekjes te bekijken voor het maken van de foto's. We hebben hier een hele leuke en gezellige fotoshoot gehad, Niels weet iedereen op zijn gemak te stellen waardoor de foto's maken soepel verliep. Ook onze vele verschillende wensen qua samenstelling waren geen enkel probleem. We hebben met Niels prettig contact gehad voor, tijdens en na de fotoshoot de foto's worden snel geleverd en zonder watermerk zodat je zelf kan kiezen waar je de foto's afdrukt. Dus wil je een goede betrouwbare fotograaf die zijn vak verstaat dan kan en zal ik Niels zeker aanbevelen.
Niels is een erg vriendelijke, geduldigeivm kleine kinderen en zeer goede fotograaf, hij weet wat hij doet en voelt mensen goed aan.Hij heeft voor de verjaardag van mijn moeder hele mooie foto's gemaakt en ze waren ook heel snel klaar. Complimenten, ga zo door! Ik woon in Limburg, maar eerst volgende keer als ik een fotograaf nodig heb zal ik jou als eerste bellen/appen. Gr Robert
Niels is prettig in de omgang, maakt duidelijke afspraken en levert zijn foto’s snel. Als fotograaf was hij op een rustige manier aanwezig en stelde ons allen goed op ons gemak. Wij hadden een familiefotosessie voor een groepsfoto, maar elke combinatie van mensen is langs gekomen. Ook dacht Niels aan individuele portretten voor social media-profielen. Het resultaat is een zeer uitgebreide set prachtige foto’s waar we allen heel mooi opstaan. Ik kan Niels van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid