facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FotoOpAluminium.nl

FotoOpAluminium.nl

Info

Je mooiste foto op aluminium! Voor een stoer en stijlvol resultaat. www.FotoOpAluminium.nl

Adres: Jumaweg 4, 9291NA Kollum
Stad: Kollum
Route: Jumaweg 4
Postcode: 9291NA



op zoek naar gerelateerd: Zelf printen op metaal, Fotocollage op aluminium, Print op staalplaat, Kunst op aluminium, Poster op aluminium, Wanddecoratie aluminium, Schilderij op aluminium, Aluminium canvas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buitengewoon Mooi Buitengewoon Mooi 668 meter Prachtige winkel met nog mooiere artikelen. Kleding, bloemen, geuren, verzorgingsprod...
Beau Cadeau Beau Cadeau 718 meter
Galaxyprints Galaxyprints 1 km Unieke prints voor: unieke gifts ~ wanddecoratie ~ posters ~ kaarten. Alle ontwerpen ...
Recensies
Nooit nooit nooit een bestelling plaatsen hier! Ik heb in december een bestelling geplaatst voor een foto op aluminium van 70x50. Daarbij heb ik de professionele fotocontrole als optie meegenomen, zodat ik zeker wist dat het goed zou zijn. De foto kwam onscherp en uitgerekt bij mij aan. Ik mocht een nieuwe foto toesturen en deze zou opnieuw afgedrukt worden en voor de kerst binnen zijn. Dit was helaas niet het geval. Inmiddels is het 16 januari en heb ik nog steeds niets mogen ontvangen. De klantenservice is hartstikke slecht en onvriendelijk en nu heb ik doorgegeven dat ik toch liever het product wil annuleren, aangezien het me echt te lang duurt. Ik zou binnen 4 dagen een bevestiging krijgen. Helaas is dat niet aan de orde. In plaats van de bevestiging krijg ik een bericht dat ik iets af MOET nemen en geen geld terug krijg. SCHANDALIG! Nog niet eens een excuus dat het product er nog steeds niet is! Nooit hier kopen!!!!!
Ik ben helemaal verbaasd van de goede service die dit bedrijf geeft. Had een aluminium print besteld met de verwachting dat het een glanzende foto zou worden. Was iets teleurgesteld toe deze dus "mat" binnenkwam, maar wel een goede kwaliteit. Ik wilde het toch even melden en vragen of glanzend überhaupt mogelijk was op aluminum. Dat moest dus op ander materiaal !! Tot mijn verbazing werd mij een glanzend exemplaar aangeboden omdat ze voor 100% tevreden klanten gaan. Respect zeker in deze tijd, dus een zeer aanbevelenswaardig bedrijf.
Na onderstaande problemen zeer netjes en snel geholpen. Dank daarvoor! Tevreden met de kwaliteit van de afbeelding. Echter, na 2,5 jaar is onze foto op aluminium van de muur gevallen doordat het ophangsysteem losliet een van beide plakstrips heeft losgelaten. Flinke schade aan de muur, de trap, en natuurlijk ook aan het product zelf. in onze vorige woning hing het echter boven ons bed en we zijn intens blij dat we dat in de nieuwe woning niet meer hebben gedaan en we alleen materiële schade hebben. Contact opgenomen met klantenservice en voorgesteld een vervangend product met veiliger ophangsysteem te ontvangen. Benieuwd naar hoe onze situatie wordt opgelost. Op de foto's: losgelaten plakstrip, schade aan product, muur en trap.
Al meermaals hier besteld. Altijd grote stukken voor aan de muur en allemaal uitgevoerd in aluminium. Een van die keren ging er iets mis tijdens transport wat snel en keurig opgelost werd nieuwe print gekregen. Ze zijn super snel met leveren de laatste keer 's middags besteld en de dag erna al aan de muur Kwaliteit is perfect! Al met al zeer tevreden.
Waardeloos muurcirkel is al 2x van de muur gekomen ondanks het volgen van de instructies. Meerdere keren contact met het bedrijf gehad. Zonder oplossing....
Niet aan beginnen. Wij zijn al een half jaar bezig om geld terug te krijgen. 2 keer levering beschadigd ontvangen + kwaliteit niet goed. Foto's van het geleverde product gemaild, via WeTransfer gestuurd, gebeld, gemaild, diverse malen toegezegd dat het geld teruggestort zou worden en nu na ruim een half jaar zijn ze alle gegevens kwijt. Klantenservice is een drama. Absoluut geen aanrader.
van een klein jpeg bestand + 130kb een prachtige foto met een formaat van 60x40 op aluminium gedrukt/geëtst. Zeer tevreden met het resultaat en de snelheid waarmee alles tot stand was gekomen. S' ochtends besteld en de volgende ochtend al in mijn bezit. Zelf zal het niet bij deze ene keer blijven en een ieder die interesse heeft om een foto op aluminium te zetten, dit bedrijf adviseren.
Helaas hier een slechte eerste ervaring. We hebben een mooie vakantiefoto 2 maal laten afdrukken op 20x20 voor de opa's en oma's. De kleuren zijn alleen veel te donker / hoog contrast waardoor de huidskleur heel donker is, en de lichtere delen heel licht waardoor het bijna lijkt alsof er een soort vlekken op de gezichtjes zitten. De foto zelf hebben we ergens anders ook als foto laten afdrukken en daar zijn de kleuren gewoon mooi zoals het er ook op de telefoon en laptop uit ziet. Door de goede reviews hier ging ik er van uit dat dit geen probleem zou zijn en snel zou worden opgelost. Daarom direct dezelfde dag een klacht ingediend. Volgens de website moet je hier binnen 24 uur reactie op krijgen. Na 2 dagen niks gehoord, dus voor het geval dat de klacht niet was aangekomen nog een keer de klacht ingediend dit moet namelijk binnen 3 dagen. Deze laatste keer kregen we ook een bevestiging in de mail. Nu zijn we 6 dagen verder na de 2e klacht en we hebben geen enkele reactie ontvangen helaas.
Ik wil even laten weten dat ik erg erg tevreden ben met dit bedrijf. De foto, de terugkoppeling, de bezorging verdient zeker 5 sterren Door mijn onwetendheid had IK een verkeerde keuze gemaakt en hierbij hebben ze mij naar alle tevredenheid geholpen. Ik ben ze nogmaals erg dankbaar voor deze empathische oplossing. Ze hebben mij erg blij gemaakt. Dank jullie wel!! Groet, Marion
Verschrikkelijk. Kapot gearriveerd. In afwachting op support wel opgehangen, ophangmechanisme laat los, nog meer schade aan foto, muur stuk en vloer stuk! 6 berichten gestuurd 0 reacties terug! Ik ga kijken welke juridische stappen ik kan ondernemen. Mochten er meer klanten zijn met deze ervaring graag bij me melden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid