facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buitengewoon Mooi

Buitengewoon Mooi

Info

Buitengewoon Mooi: de home, lifestyle en cadeauwinkel van Kollum en omstreken!

Geschiedenis

Mooi!

Buitengewoon Mooi is dé lifestyle winkel met woonaccessoires en cadeau’s van Kollum en omgeving. Wij verkopen leuke dingen voor in en om het huis. Mooi voor je zelf, of om weg te geven! In onze hippe en trendy winkel verkopen we onder andere de merken: Dacaya,Trezz, Joy de la luz, Be Pure Home, Weleda, Chocoladedroom, Losse thee van de theefabriek Houwerzijl, Mees&Co, Mooi vrolijk en Zusss. Een collectie gericht op een breed publiek.

De tassen en producten van Zusss zijn een musthave en de sieraden van o.a. Joy de la luz, een prachtig kado om te krijgen of om te geven. Ook hebben we een stoere collectie van trezz, echte leren armbanden, kettingen en riemen van een super mooie kwaliteit. Echte Soxs, de hippe geitenwollen sokken, zijn ook bij ons te verkrijgen. Verder volop horloges, sjaals, portemonnees en meer… Ook voor de wellness verzorging bieden wij u een assortiment van Weleda. Een natuurlijk product geschikt voor ieder huidtype.

Ook meubels vindt u terug in onze winkel. Naast stoelen en ‘klep’ banken van BePure leveren wij binnen- en buiten meubelen op maat van steiger- en eikenhout. U vindt in onze winkel diverse klein meubelen. Alles nieuw of vintage, met bijpassende kussens, plaids en accessoires.

Wij zijn niet alleen een betaalbare woonwinkel maar je kunt ook bij ons terecht voor de lekkerste thee, bonbons, en in het voorjaar en zomer zelfs ijs. Grieks yoghurt softijs, een gezonde sensatie, die je echt geproefd moet hebben. De meeste producten worden ambachtelijk gemaakt en komen uit de regio Friesland-Groningen.

Workshops en cursussen
Bij Buitengewoon mooi willen wij van alledaagse bezigheden iets bijzonders maken. De winkel moet een ontmoetingsplek zijn. Het magazijn dient als workshopruimte en wordt verhuurd voor diverse cursussen.
Zo komt er binnenkort een naaicursus, die net anders is dan anders. Er wordt o.a. veel met leer gewerkt. Super leuk! Daarnaast komen er workshops met veel creativiteit, bloemschikken en het maken van je eigen chocolade. Houd onze site en facebookpagina in de gaten voor verdere informatie.

Relatiegeschenken en kerstpakketten
Een blijk van waardering voor uw personeel of voor promotionele activiteiten? Wij leveren complete cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden. Samen met u zoeken we een geschenk dat past bij het doel van het pakket wat past in het budget. Onze chocolaterie maakt desgewenst bonbons met logo of foto’s. Ook is het mogelijk een unieke bonbon alleen voor u te laten maken, met eigen smaak en vormgeving. In het najaar staan er prachtige unieke kerstpakketten klaar die u kunt bezichtigen. Een mix van food en lifestyle. U kunt er ook voor kiezen uw personeel hun eigen pakket te laten samenstellen onder het genot van een hapje en drankje. Informeer naar de mogelijkheden.



Kleur, styling en interieuradvies

Ik wil meer samenhang in mijn interieur
Ik ga verbouwen en sta voor zoveel keuzes
Welke kleuren moet ik kiezen

Buitengewoon Mooi kan je adviseren bij de inrichting van je huis of bedrijf, helpen bij het maken van een nieuwe indeling, advies geven bij het (re)stylen van je huis, ook als het in de verkoop gaat. Deze adviezen zijn bij mij betaalbaar en deskundig! Het doel is het maximale uit uw huis te halen binnen jouw budget!

Je wilt een sfeervol interieur dat past bij jullie manier van leven. Buitengewoon Mooi helpt daarbij. Of het nu gaat om een frisse aanpak met aanwezige meubels of een volledige metamorfose: je zult versteld staan van het resultaat! Dankzij het maken van de juiste keuzes van kleuren en stijlen wordt jullie huis jullie ‘thuis’. Van een gezellige woonkamer tot een kantoor of winkel inrichting met een representatieve uitstraling en een prettige werksfeer. Wij maken meubels op maat, en kunnen desgewenst ook hierin iets voor jullie betekenen.

Huis in de verkoop
Potentiële kopers zijn niet op zoek naar úw (t)huis. Maar naar hún droomwoning. Voor velen is het lastig door de woonsituatie heen te kijken. En dat belemmert goede verkoop. Styliste, Tineke Kuipers weet exact de juiste aspecten van uw woning te benadrukken om woningzoekenden positief te beïnvloeden. Door doelgroep gerichte styling en praktische adviezen sluit uw woning perfect aan bij de wensen van een grote groep woningzoekenden. Een huis dat zich onderscheidt en de aandacht trekt. En dat verkoopt! Zijn jullie nog op zoek naar de juiste makelaar met net dat beetje meer? Ook daarin leveren wij ons aandeel en brengen jullie in contact met die makelaar. Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

kadotip: stylingcheque!
Bent u op zoek bent naar een origineel cadeau?
Geef een Cadeaucheque voor een (verkoop) stylingadvies, kleuradvies, workshop moodboard maken of bijvoorbeeld een accessoirepakket.



"Een belevingswinkel met diverse woonaccessoires, heel veel kado artikelen, welness , sieraden en dames kleding"
Adres: Meester Andreaestraat 1, 9291 MA Kollum
Telefoonnummer: 06-22499786
ln.ioom-noowegnetiub@ofni
Stad: Kollum
Route: Meester Andreaestraat 1
Postcode: 9291 MA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio Anneloes Studio Anneloes 37 meter
Beau Cadeau Beau Cadeau 50 meter
terStal Familiemode terStal Familiemode 102 meter Terstal accepteerd geen kontant geld meer. Men kan alleen maar pinnen. Geen aanrader ...
Chill Fashion Kollum Chill Fashion Kollum 238 meter De fashionstore voor Girls en Guys met eigentijdse stijl en smaak!
Beautyvol Beautyvol 256 meter Geweldig!! SUPERLEUKE kleding en SUPER LIEVE medewerkers! Goede reclame/video's en ac...
Galaxyprints Galaxyprints 493 meter Unieke prints voor: unieke gifts ~ wanddecoratie ~ posters ~ kaarten. Alle ontwerpen ...
FotoOpAluminium.nl FotoOpAluminium.nl 668 meter Nooit nooit nooit een bestelling plaatsen hier! Ik heb in december een bestelling gep...
Stoer en eigentijds Stoer en eigentijds 686 meter Wij zijn een webwinkel met stoere & eigentijdse woon en mode ideeën.Onze webwinkel is...
Recensies
Prachtige winkel met nog mooiere artikelen. Kleding, bloemen, geuren, verzorgingsproducten etc. De dames van Buitengewoon Mooi zijn super klantvriendelijk, geven je advies . Je voelt je meer dan welkom in deze winkel. Absolute aanrader!
Hele leuke winkel: mooie kleding van goede kwaliteit, leuke cadeau artikelen en heel vriendelijk personeel! Je voelt je hier altijd welkom!
Buitengewoon Mooi in Kollum heeft ongelooflijk mooie bloemen in haar assortiment. Prachtig mooie, grote bloemen vol in de knop. Ook nog duurzaam geteeld en indien gewenst aan huis bezorgd. Niet voor niets onderdeel van het Fleurop netwerk. Naast bloemen verkopen ze hier kleding en cadeau artikelen. Goede service en een verrassend veelzijdige winkel in een klein dorp!
Goede service, unieke cadeau artikelen en woonaccessoires.
Onder leiding van Tineke een fantastische winkel, ze heeft er kijk op wat elk seizoen ingekocht moet worden.
Sfeervolle winkel, altijd vernieuwend en de klant wordt uitstekend geholpen. Niet voor niets beste startende onderneming van Friesland!
Leuke winkel. Mooie spullen. Zeer vriendelijk personeel.
Mooie winkel, groot assortiment, vriendelijk personeel
Prachtige winkel met enthousiaste medewerkers.
Zo'n mooie en veelzijdige winkel. Gewoon mooi!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid