facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forbici Afstudeerbegeleiding

Info

Persoonlijke online afstudeerbegeleiding voor hbo-studenten.

Flexibele en op maat gemaakte hulp bij scripties, stageverslagen, portfolio's en andere schrijfopdrachten.

Geschiedenis

Persoonlijke en flexibele scriptiebegeleiding voor hbo- en wo-studenten.

Het schrijven van een scriptie kent veel verschillende fasen, elke fase met haar eigen uitdagingen en moeilijkheden. Waar jij je ook bevindt in het proces, ik kijk graag met je mee wanneer je er niet alleen uitkomt.

Waarom kies je voor Forbici Scriptiebegeleiding?
- Ik hanteer een vast tarief voor de gehele begeleiding. Geen exorbitant hoge uurtarieven, geen kosten per contactmoment, maar een totaalprijs voor de gehele begeleiding basis van jouw hulpvraag.
- Ik werk op basis van persoonlijk contact met jou. Geen vaststaande kaders. Ik wil samen met jou kijken wat er nodig is om tot een resultaat te komen waar jij tevreden mee bent.
- Ik ben flexibel inzetbaar en ik help je daarom ook graag in de avonden en/of weekenden. Wat jou het beste uitkomt!
- Ik ben snel beschikbaar. Je ontvangt binnen 12 uur een eerste reactie op jouw hulpvraag.

Elke vorm van begeleiding op afstand is mogelijk: Skype, chat, e-mail, bellen, whatsapp. Wat jij prettig vindt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Tijdens ons eerste contact zullen we samen afspreken hoe we de begeleiding vormgeven.

Kan ik je helpen?
App, mail of bel!



"Wij begeleiden hbo- en wo-studenten bij het schrijven van hun scriptie of andere opdrachten. Met persoonlijke online hulp geven wij graag dat duwtje in de rug dat zo vaak nodig is. Je kunt altijd bij ons terecht voor jouw vragen, zodat je niet te lang alleen blijft piekeren. Wij bieden structuur en richting. Zo voorkom je dat je nog langer stilstaat en de stress blijft toenemen. We brengen je weer in beweging!Wij zijn er namelijk van overtuigd dat met de juiste persoonlijke aandacht en begeleiding iedereen in staat is zijn/haar scriptie succesvol af te ronden.Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen graag meer."
Adres:
Telefoonnummer: +31639839905
Stad: Hilversum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Luzac Hogeschool Luzac Hogeschool 351 meter Het is een Privé school met extra aandacht op bepaalde vakken en kleine klasse en mak...
Xellens, bureau voor klantbeleving Xellens, bureau voor klantbeleving 765 meter XELLENS; training & coaching in Customer Excellence. Creëer waardevolle contactmomen...
StudyCircle Hilversum StudyCircle Hilversum 928 meter StudyCircle offers homework support and tutoring in Math and Dutch. We work with stud...
VU Hilversum VU Hilversum 2 km Leuke medewerkers. Meestal goed geregeld. Goed schoon de zalen en als er overlast is ...
FYI college network FYI college network 2 km FYI college network is een uniek kanaal gemaakt door studenten van de afdeling Media ...
Joep Lochtenberg Loopbaancoach Hilversum Joep Lochtenberg Loopbaancoach Hilversum 2 km De gesprekken met Joep waren erg waardevol! Ik heb op een andere manier naar vacature...
De Gooise Hondencoach De Gooise Hondencoach 2 km Samen met mijn Bordeaux dog Kees kwam ik bij Limme terecht. Limme had al snel door wa...
NCOI Opleidingsgroep NCOI Opleidingsgroep 2 km Slechtste instituut ooit! Na hele corona tijd niks te horen hebben gekregen maar wel ...
Recensies
Als je met je handen in het haar zit door je scriptie of door slechte begeleiding vanuit school, ben je bij Forbici bij het juiste adres! Annemijn is een hele fijne begeleider die je ook daadwerkelijk laat nadenken door de juiste vragen te stellen. Ook let Annemijn erg op grammatica, spelling en zinsopbouw in je scriptie. Ik heb mijn scriptie meteen de eerste keer gehaald, nadat mijn onderwerp 2 keer was afgekeurd. Ik ben Forbici voor eeuwig dankbaar!
Ik heb scriptiebegeleiding gehad van Forbici Annemijn en ben echt heel tevreden over alle hulp die ik heb gehad! in februari 2019 ben ik begonnen met mijn scriptie en door heel veel miscommunicatie met school is uiteindelijk de einddatum 16 december 2019 geworden i.p.v. juni 2019. Rond half november kwam ik erachter dat het waarschijnlijk niks ging worden en op dit punt heb ik Forbici ingeschakeld. Door samen met Annemijn een aantal weken keihard te werken heb ik uiteindelijk een goed scriptie en adviesrapport ingeleverd! Afgelopen week heb ik dan ook te horen gekregen dat ik ben geslaagd en ik kan heel eerlijk zeggen dat voor 90% dit te danken is aan de goede hulp van Annemijn! Ik raad dan ook iedereen aan, in welk stadium van je scriptie je ook zit, om begeleiding in te schakelen van Forbici.
Annemijn heeft mij gedurende mijn scriptie enorm goed geholpen! Maar ook gemotiveerd. Wanneer ik ook vast liep, dacht zij altijd met mij mee. Ze is ook erg goed in taal en veel kennis! Ik ben haar erg dankbaar en zou het zonder haar goede hulp niet zo snel halen. Echt super blij met haar hulp!
Ik voel me super dankbaar voor Annemijn haar support tijdens het afronden van mijn scriptie. Toen ik haar benaderde was ik in een fase van mijn scriptie waarin ik me redelijk verloren voelde. Ik twijfelde of ik de scriptie ooit nog zou kunnen afronden. Annemijn bood een veilige plek om te brainstormen over alle twijfels en vragen die voor mij omhoog kwamen. Ze heeft me super goed begeleidt in het herstructureren van mijn argument en verhaal. Haar feedback was veel omvattend inhoudelijk, grammatica, opbouw, emotioneel. Wat ik zelf heel uitdagend vond was om de interviews die ik had gedaan te vertalen naar papier. Door Annemijn haar feedback en vragen heb ik geleerd hoe je dit kan doen. Wat ik ook heel leuk vond was dat Annemijn oprecht heel geinteresseerd en enthousiast was over mijn onderzoek. De communicatie verliep heel makkelijk en flexibel. We maakten soms een afspraak om te brainstormen of voor uitgebreidere feedback, maar ik kon op elk moment Annemijn een vraag/twijfel sturen via whatsapp, waar ze dan heel snel op reageerde! Het is mij echt een raadsel hoe ze zoveel feedback heeft kunnen geven in het daarvoor genoteerde aantal uren. Mijn scriptie heb ik afgerond met een 8. Ik raad aan iedereen Annemijn aan als scriptiebegeleider!
Annemijn heeft mij enorm geholpen bij mijn afstudeerscriptie. Niet alleen op taal technisch vlak is ze steengoed, maar ook op marketingvlak heel sterk. Zonder deze begeleiding was mijn scriptie nooit op dit niveau geweest. Annemijn heeft mij structuur gegeven en overzicht, waardoor ik snel mijn scriptie heb kunnen afronden. Verder heel fijn in omgang en snelle communicatie! Ook via deze weg nogmaals bedankt! Groeten uit Fryslan!
Ik ben erg blij dat ik voor mijn master scriptiehulp heb gevraagd aan Forbici. Ik ben van begin tot eind van het proces ontzettend goed geholpen. Het was mij simpelweg niet gelukt om dit zonder de extra begeleiding te doen. Ik ben erg geholpen met het opstellen van mijn hoofdvraag en het aanbrengen van een logische structuur in mijn scriptie. Ik vond het fijn dat Annemijn tot het laatste moment voor mij klaarstond om mijn stukken na te kijken, ook op spelling. Forbici raad ik echt aan als je hulp nodig hebt bij het schrijven van een scriptie of schoolopdracht!
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Forbici! Daar waar ik zat te worstelen met de beknopte feedback van mijn begeleiders, zorgde Annemijn ervoor dat de feedback voor mij makkelijk te interpreteren was. Geen enkele vraag was te veel voor Annemijn. Wat ik ook heel erg waardeerde, is dat Annemijn handelde in mijn belang. Zij heeft mij geadviseerd over de dienstverlening en bracht mij continu op de hoogte van de status van mijn pakket.
Forbici heeft me van begin tot eind geholpen bij het schrijven van mijn scriptie. Zonder deze hulp had ik mijn scriptie nooit op tijd ingeleverd! Ze geven altijd snel feedback, zagen altijd direct waar het probleem lag en als ik er even doorheen zat, wisten ze me steeds weer vooruit te helpen. Aanrader!
Annemijn is een fantastisch persoon,nog nooit iemand zoals haar heb gekend. Ondanks dat allemaal online is geweest en nooit haar gezien of ontmoeten. Zijn heeft mij uit hart en ziel gehopen. Ik was twee jaar meebezig alleen de probleemstelling van mijn scriptie. Met Annemijn in de twee maanden mijn scriptie met voldoende 7 beoordeld in 1 keer. Ondanks mijn Nederlands taal heel matig en het over wiskunde onderwerp gaat, kon Annemijn goed begrijpen wat ik daarmee bedoel en begeleiden. Zit je vast met je scriptie zowel met schrijven of denken. Annemijn kan het voor je gelijk oplossen. Hoe Annemijn gaat je helpen kan je haar nooit betalen. Is wel haar werk. Maar ik vind ze ongelooflijk een vertouwe persoon. Ze volgt je gevoelns gewoon.en ze weet precies wat je nodig heeft om je scriptie snel af te krijgen. Helaas mijn Nederlands taal niet zo genoeg anders zou ik nog meer over haar kunnen vertelen.
Op voorhand er voor gekozen begeleiding te nemen bij het schrijven van mijn scriptie om zo tijd en stress te besparen. Ik combineerde het schrijven met werk en topsport. Hierdoor wist ik dat het te lang zou duren als ik het slechts moest doen met de begeleiding vanuit mijn onderwijsinstelling. Geen moment spijt gehad van mijn keuze gebruik te maken van de hulp van Forbici. Zonder enige stress door mijn scriptie gewandeld. Vooral door het feit dat als je dreigt vast te lopen, je dezelfde dag weer op gang wordt geholpen. Op deze manier heb ik op zeer prettige wijze, in minder dan 3 maanden, mijn scriptie afgerond. Een enorme aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Forbici Afstudeerbegeleiding met het openbaar vervoer


Hilversum, De Kei 40 meter
106
6
Hilversum, Kerkbrink 210 meter
1
104
121
Hilversum, Melkpad 260 meter
106
6
Hilversum, Melkpad 270 meter
106
6
Hilversum, Langestraat 320 meter
1
104
106
121
6

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid