facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flyeralarm

Flyeralarm
"FLYERALARM is een van de grootste online drukkerijen van Europa. Onze belangrijkste business: de productie en verkoop van bedrukte artikelen en reclamesystemen voor de zakelijke markt. Daarnaast zijn we goed in kleding en relatieschenken. Hiervoor vind je ruim drie miljoen producten in onze webshop. De productie houden we graag dicht bij huis, daarom staan al onze drukpersen in Duitsland, in de buurt van ons hoofdkantoor in Würzburg."
Adres: Daalwijkdreef 47 , Amsterdam 1103 AD, NL
Telefoonnummer: 020 703 8168
Stad: Amsterdam
Route: Daalwijkdreef 47
Postcode: 1103 AD



op zoek naar gerelateerd: Drukwerkdeal, FLYERALARM contact, Flyeralarm kortingscode, Flyeralarm briefpapier, Banner FLYERALARM, Flyeralarm a5 flyer, FLYERALARM aanleverspecificaties, Reclameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tusch Tusch 0 meter Prachtige theater/bioscoop! Je kijkt je ogen uit, je wordt meegenomen in de ambiance ...
Nordesign Nordesign 883 meter
The Next Best Web The Next Best Web 1 km Een paar maanden geleden nam Patrick contact met mij op om te vragen of ik interesse ...
Brandfirm Brandfirm 2 km Al ruim twee jaar werken we samen met Brandfirm en ik kan je vertellen, die tijd vlie...
Easynet Easynet 2 km
ZorgDomein ZorgDomein 2 km "ZorgDomein is een digitaal systeem dat zorgverleners helpt met het vinden, kiez...
Youvia Youvia 2 km Ik had wat probleempjes met Youvia. Binnen 30 minuten werd ik gevraagd of het uitkwa...
MKBnu MKBnu 2 km
Maxser Maxser 2 km
Linkaufbau Linkaufbau 2 km
Target Vision Media Target Vision Media 2 km Target Vision kennen wij Ontslagspecialist al langere tijd. Zij hebben voor onze webs...
Rickid Webdesign Rickid Webdesign 2 km Rick heeft in een korte tijd een mooie tweetalige website voor mij gebouwd. Ben zeer...
Recensies
Hele slechte service, en nog slechtere producten. Ze doen overkomen dat ik van te voren had moeten weten dat de kwaliteit van de producten slecht is, net of ik het dan zou bestellen? De stickers ontvangen zijn niet bepaald goed promotie materiaal. Dit zootje heeft me 140 euro gekost.
Enorm onklantvriendelijk! Erkennen eigen fouten niet, wijzen direct en alleen naar de klant. Bestel a.u.b je drukwerk bij Drukwerkdeal, daar zijn ze veel klantvriendelijker en heb ik nooit problemen mee gehad! Wij laten hier nooit meer wat drukken, kleine opsomming: Betaald voor express, blijkt express productie te zijn en niet express levering. Gebeld voor een vraag aan de drukker, zou terug gebeld worden, nooit gebeurd waardoor ik de deadline van 12:00 mistte. Verkeerd geïnformeerd aan de telefoon, dit wordt ontkend. Antwoord van Flyeralarm: telefoongesprekken worden niet opgenomen dus je hebt geen poot om op te staan. Ongelooflijk, klacht indienen heeft dus totaal geen zin!
Waardeloos bedrijf! Wij bestellen hier nooit meer drukwerk!
Waardeloos, gaar upload systeem, preview alles goed, komt het drukwerk dat zelfs een blinde kan zien dat het niet klopt. Laatste keer.
Verschrikkelijk slechte producten en nog slechtere service. Ik heb hier meerdere stempels besteld, en ze hebben deze zelfs nagekeken wat betreft de geleverde designs. Uiteindelijk krijg ik hele slechte stempels geleverd waarbij de lijnen van de logo stippellijnen zijn ipv doorgetrokken lijnen. Klantenservice is onbeschoft en hoort niet wat gebeurt is, maar komt steeds terug met een standaard eigen verhaal. Van dit bedrijf moet je niets, maar helemaal niets verwachten
Ze hebben met de aangeleverde documenten geen stickers kunnen maken. Ook de lay-out service werd ingeschakeld maar geen product. Vervolgens moest ik wel voor lay-out moeten betalen!!! Ik heb niks ontvangen van dit ouderwetse bedrijf. Enfin na aanmaningen via Flanderijn die ze hadden ingeschakeld toch betaalt maar ze moeten eigenlijk voor de rechter konen. Als zzp-er betalen aan een groot bedrijf zonder dat ze zich aan een verbintenis houden. Ik heb dezelfde bestanden naar Jorsign in Rotterdam gestuurd en binnen een paar dagen zonder problemen de stickers ontvangen. Flyeralarm, begin er niet aan!!!
Scheef gedrukte producten te laat ontvangen, en vervolgens een onbeleefde en niet assertieve klantenservice. Ik ben weg.
HIER NIET BESTELLEN! Juist document aangeleverd ook de preview vanuit hun was goed. Wat denk je is de binnenkant op zijn kop gedrukt. Fout ligt bij ons, absoluut niet bij hun! Klantenservice is heel slecht, luisteren niet!
Wat een waardeloze organisatie. Als drukker weet ik precies hoe ik bestanden moet aanleveren, zeker als deze al een keer eerder gedrukt zijn. En dan ineens krijg ik een half logo gedrukt op notitieblokken. In de preview en in mijn bestanden staat het logo goed. Het logo is al eerder op druk- en printwerk gedrukt, dat ging goed. En nu.. Nu gaat het mis. Ligt aan het bestand... En verder is Flyer alarm totaal niet thuis als het gaat om klantenservice. Heel erg slecht! Wees gewaarschuwd als je hier iets gaat bestellen. Je kunt beter naar je lokale drukkerij toe gaan dan iets via dit bedrijf bestellen.
Bestelling nooit ontvangen, al die tijd voor niks lopen wachten, op emails wordt niet gereageerd.. zeer telleurstellend, want de website ziet er veelbelovend uit..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid