facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brandfirm

"Organisaties laten groeien met online marketing is onze missie. We zijn gepassioneerde specialisten die het elke dag een beetje beter doen. Met 40 collega’s helpen wij bedrijven sneller te groeien met slimme online marketing strategieën. Als online marketingbureau bieden wij de volgende diensten aan: online strategie, zoekmachineoptimalisatie SEO, online advertising Ads, social media advertising, content contentcreatie en e-mailmarketing en conversie optimalisatie."
Adres: H.J.E. Wenckebachweg 200 , Amsterdam 1096 AS, NL
Telefoonnummer: 020 217 0358
Stad: Amsterdam
Route: H.J.E. Wenckebachweg 200
Postcode: 1096 AS



op zoek naar gerelateerd: Online marketing Amsterdam, Digitaal bureau Amsterdam, Online marketing Cases, BAAS Amsterdam, Website laten maken Amsterdam, Online marketing Eindhoven, Marketing bureau Eindhoven, Digital marketing bureau
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZorgDomein ZorgDomein 18 meter "ZorgDomein is een digitaal systeem dat zorgverleners helpt met het vinden, kiez...
MKBnu MKBnu 159 meter
Linkaufbau Linkaufbau 311 meter
Target Vision Media Target Vision Media 311 meter Target Vision kennen wij Ontslagspecialist al langere tijd. Zij hebben voor onze webs...
Crystalloids Crystalloids 617 meter "Crystalloids applies cutting-edge Google Cloud technology to accelerate organis...
Mirabeau Mirabeau 902 meter
Mirabeau Mirabeau 902 meter
Aklik Aklik 1 km Onze online marketing campagnes worden al jaren door Aklik gemanaged. Met Google Ads,...
Netprofiler Netprofiler 1 km "Het meten en verbeteren van online resultaten, dat is Netprofiler. Met een inte...
Notice Branded Media Notice Branded Media 1 km Meerdere malen gewerkt met Notice. Fijne samenwerking en een erg leuk team! Duidelijk...
Intouch Connectivity Intouch Connectivity 2 km Goede verbindingen
Recensies
Al ruim twee jaar werken we samen met Brandfirm en ik kan je vertellen, die tijd vliegt voorbij! Het is duidelijk dat de mensen van Brandfirm verstand van zaken hebben en tegelijkertijd kunnen zorgen voor een fijne, ontspannen sfeer. Zo voelt werken met Brandfirm totaal niet als heel zakelijk, het is juist gezellig en warm. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking!
Aanrader! Sinds vorig jaar Juni werken we samen met Brandfirm. Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking. Ze hebben ons goed geholpen optimaliseren op het gebied van Ads, SEO en CRO. Je werkt met een vast team, de lijntjes zijn heel kort en ze beantwoorden je snel bij vragen.
Brandfirm heeft een fijne kennisbank met informatie over alle takken van online marketing! Het is altijd de eerste plek waar ik kijk als ik op zoek ben naar informatie. Toppers!
Als web development bureau hebben wij voor meerdere klanten samengewerkt met BrandFirm. Dat bevalt altijd uitstekend. De communicatie verloopt snel en deskundig.
Sinds een jaar klant bij Brandfirm. De resultaten spreken voor zich! Ondanks dat wij in een zeer gespecialiseerde niche werken heeft Brandfirm een enorme groei op het gebied van SEO, SEA en professionalisering van onze content kunnen realiseren. De persoonlijke benadering en de proactieve aanpak zorgt ervoor dat we continu aan verbetering kunnen werken. Al met al zeer tevreden over de diensten van Brandfirm waarmee we als organisatie zowel online als offline kunnen groeien!
999 Games heeft de samenwerking met Brandfirm als zeer prettig ervaren. We hebben veel kennis mogen opdoen en hebben veel aan hun ondersteuning en feedback bij onze grote campagnes gehad. De medewerkers van Brandfirm zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kennen alle foefjes en zijn goed analytisch. Daarnaast was er een goede klik tussen beide teams, wat ook niet onbelangrijk is.
Brandfirm heeft onze vindbaarheidsposities aanzienlijk verbeterd. Met een duidelijke aanpak, frequente meetings met voortgangsrapportages, worden mooie resultaten geboekt. Zowel op het gebied van SEO als SEA.
Als het mijn pet te boven gaat, staan de mannen van Brandfirm altijd klaar om mij verder op weg te helpen met hun expertise. Snel schakelen, eerlijk communiceren en heldere afspraken maken de samenwerking met Brandfirm top!
Wij werken inmiddels al zo'n 2,5 jaar lang samen met Brandfirm en zijn nog steeds zeer content met deze samenwerking. De hoge kwaliteit van hun specialisten, het aangename & informele contact, het sparren waarbij er echt naar onze wensen geluisterd wordt en natuurlijk de positieve resultaten die wij blijven terugzien op gebied van SEO en SEA, zijn voor ons tekenen dat wij met de juiste partij in zee zijn gegaan voor onze online marketing. De werknemers waar wij contact mee hebben barsten van de expertise, verdiepen zich ook zeker in ons als bedrijf en hebben duidelijk plezier in hun werk.
Als er een Olympische Spelen zou bestaan voor marketing bureaus, verdiend Brandfirm dé gouden plak. Topsporters, die individueel maar ook als team, hun vak verstaan en elkaar stimuleren te groeien als mens en als bedrijf. Een mentaliteit die ze over weten te brengen op hun klanten, proactief en vol enthousiasme. Vanuit intrinsieke motivatie zijn ze op de hoogte van de- snel veranderende-ontwikkelingen in de markt en opereren ze als team om de beste prestaties voor hun klanten neer te zetten. Voor mij persoonlijk een zeer waardevolle samenwerking, waarin er niet alleen hard wordt gewerkt maar ook ruimte is om te spelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid