facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flox werkt

Info

Specialist in het bemiddelen van personeel in de bouw, logistiek, techniek, office/IT, en groen in regio Veenendaal en Ede. Dit doen wij op basis van uitzenden, werving & selectie, detachering en payroll.

Geschiedenis

Flox werkt, en dat is wat Flox doet.
Vanuit ons kantoor in Veenendaal bemiddelen wij in duurzame banen.

Door de mens centraal te stellen en niet de vacature.
Door te werken vanuit oprechte belangstelling en betrokkenheid.
Door jarenlange ervaring breed in te zetten.

Zo werkt Flox. En zo komen talenten tot bloei.

Flox bemiddelt in alle sectoren van de arbeidsmarkt!



"Werk is een groot onderdeel van je leven. Jammer als je dat met tegenzin doet! Daarom helpen wij je graag met zoeken naar een club waar jij echt op je plek zit. Dit doen we in de bouw, logistiek, techniek en office.De één komt tot zijn recht als keeper en de ander is een goede linksvoor. Om de ideale positie voor jou te vinden, luisteren we naar jouw verhaal. Welk werk wil je graag doen? En welk werk kun je doen? Bij Flox in Veenendaal gebruiken we ons grote netwerk in de regio om de perfecte baan voor jou te vinden!"
Adres: Vendelier 2G, 3905 PA Veenendaal
Telefoonnummer: +31 0318255300
Stad: Veenendaal
Route: Vendelier 2G
Postcode: 3905 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Flox Flowers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Milieu & Ruimte Vacatures Milieu & Ruimte Vacatures 57 meter Toe aan de volgende stap in je loopbaan? Volg onze pagina voor interessante milieu & ...
Aatop ICT Aatop ICT 57 meter Op LinkedIn werd ik benaderd door Anouk van Aatop voor een functie waar ik in de eers...
K+V Interim Management & Werving en Selectie K+V Interim Management & Werving en Selectie 3 km Een sterke betrokkenheid bij de mens. Dat typeert K+V. K+V is al jaren een van de bek...
Recensies
De meest behulpzame partij om via aan een passende werkplek te komen. Mijn contact persoon Derek heeft goed de tijd genomen om mij te leren kennen als persoon. Vanuit de kennismaking kwam hij met meerdere opties. Uiteindelijk bij 2 bedrijven gesolliciteerd die het niet waren geworden. Bij de 3e was het sucses. Werk daar nu iets meer dan een maandje en het bevalt aardig goed. Een paar werkzaamheden vallen minder in mijn straatje. Daar ondersteunt Derek mij ook om eventueel met een nieuwe optie te komen mocht mijn huidige werkplek niet perfect zijn. Al met al is Flox een aanrader om werk te zoeken. Ze doen er alles aan om echt de perfecte baan te vinden. Heb het ook aangeraden aan mijn broertje om een vaste baan te vinden.
Perfecte club! Op vrijdagmiddag open sollicitatie gestuurd, maandag direct fijn contact met Robbert over een geschikte vacature, donderdag een sollicitatiegesprek bij het betreffende bedrijf en een paar dagen later aangenomen! Ik ben méér dan tevreden! Flox is goed bereikbaar, reageert snel, komt afspraken na en helpt je echt aan je droombaan! Dus… twijfel niet en neem contact op met Flox!
Bij Flox uitstekend geholpen door Robbert. Tijdens de sollicitatieprocedure was hij erg betrokken en heb ik nu, mede dankzij zijn inzet, een geweldige baan. Echt een aanrader om bij dit bureau eens binnen te lopen en een gesprek aan te gaan.
Flox is een geweldig bedrijf. Binnen een paar weken zat ik op mijn nieuwe plek. Door persoonlijke betrokkenheid van Flox is mijn zoektocht heel fijn verlopen. Wat me heel erg opviel is dat Robbert in de eerste paar weken meerdere keren is langs gekomen om even een praatje te maken en te kijken of ik mijn draai had gevonden. En voor al je vragen kan je altijd bij ze terecht.
Zeer vriendelijke mensen die ook echt luisteren, helpen en meedenken over je nieuwe carrière. Ik ben binnen no-time weer aan het werk gegaan bij een bedrijf dat dichterbij huis is met hetzelfde salaris als mijn vorige baan. Fantastisch, dank jullie wel FLOX
Derek van Flox kijkt persoonlijk naar je wat bij je past en als het niet goed uitpakt beide kanten stopt die er toch moeite in om verder te kijken met je en hij is eerlijk naar beide partijen houd geen informatie achter. Doel is om je zo lang mogelijk ergens aan het werk te krijgen. Ze hebben een groot netwerk Flox. Aanrader!
Flox is een fijne club om mee te werken, er hangt een prettige informele sfeer binnen het bedrijf. Ik had bij Flox contact met Robbert de Wolf, hij is erg enthousiast en betrokken. Ik ben erg tevreden.
Top Club! Snel betaald en fijne samenwerking altijd netjes en snel geregeld. Kan het iedereen aanraden om met deze ploeg samen te werken. Kerstpakket gekregen na pas drie maanden samenwerken
Vanaf het begin gesprek tot aan het contract blijft Flox in nauw contact. Altijd loon op tijd, altijd lachen tijdens bbq’s of vrijmibo’s. Geen negatieve ervaringen met deze organisatie gehad. Aanrader!
Bij een open sollicitatie snel reactie gekregen vanuit flox. Hierbij goede gesprekken gehad met timon over de juiste werkplek voor mij. Binnen no-time had hij een goede plek voor mij gevonden! Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid