facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aatop ICT

Aatop ICT

Info

Aatop ICT is een bureau voor Werving & Selectie van ICT Professionals.

Geschiedenis

Aatop ICT is een bureau voor Werving & Selectie / Recruitment van ICT Professionals. Opgericht in 2008. Wij hebben 5 deskundige ICT Recruiters in dienst die actief zijn in het werven en selecteren van ICT Professionals. Van Support Medewerkers tot Systeembeheerders. Van Applicatiebeheerders tot Software Ontwikkelaars. Van Consultants tot Projectmanagers.

Deskundigheid en vriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Adres: Vendelier 4, 3905 PA Veenendaal
Telefoonnummer: (0318) 495 310
Stad: Veenendaal
Route: Vendelier 4
Postcode: 3905 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Aatop Zorg, Werving en selectie IT, Aatop ICT vacature, Aatop milieu- en Ruimte, IT Recruitment bureau, Python programmeur gezocht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Milieu & Ruimte Vacatures Milieu & Ruimte Vacatures 0 meter Toe aan de volgende stap in je loopbaan? Volg onze pagina voor interessante milieu & ...
Flox werkt Flox werkt 57 meter De meest behulpzame partij om via aan een passende werkplek te komen. Mijn contact pe...
K+V Interim Management & Werving en Selectie K+V Interim Management & Werving en Selectie 3 km Een sterke betrokkenheid bij de mens. Dat typeert K+V. K+V is al jaren een van de bek...
Recensies
Op LinkedIn werd ik benaderd door Anouk van Aatop voor een functie waar ik in de eerste instantie niet gelijk naar zou solliciteren. Dit had te maken met mijn werkervaring. Ik vroeg of de werkervaring waar naar werd gevraagd een vereiste was. Anouk heeft de tijd genomen om dit voor me uit te zoeken. Het contact met Anouk heb ik als zeer prettig ervaren. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en ze was heel snel met het geven van een terugkoppeling. Ik ben ook aangenomen voor de functie waar ik naar heb gesolliciteerd via Anouk. Ik zit nu in mijn derde week en alles bevalt prima! Er heerst een fijne werksfeer, de collega’s zijn heel amicaal en er is altijd ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik ben heel blij dat ik met de hulp van Anouk alsnog heb gesolliciteerd naar deze functie. Heel erg bedankt Anouk!
Zeer goede ervaring met deze intermediair. Het contact heb ik als persoonlijk en bekwaam ervaren. Dankzij Aatop heb ik snel een passende nieuwe baan gevonden.
Ik heb de samenwerking met Aatop ICT zeer goed bevonden. Ze hebben meegekeken naar wat ik zocht op een werkplek. Uiteindelijk bij een mooie werkgever terechtgekomen. Het contact vanuit Aatop ICT was altijd zeer betrokken en heb ik als zeer goed ervaren.
Eigenlijk niet meer verwacht om in dezelfde branche weer aan de slag te kunnen; ik ben bij een bedrijf waar ik de gelegenheid krijg om mijn kennis bij te spijkeren en uit te breiden. Dit allemaal dankzij de inspanning van Sjaco en Aatop. Bedankt.
Professioneel maar toch ook persoonlijk. Zo zou ik Aatop beschrijven. Momenteel uitstekend op mij plaats dankzij jullie.
Zeer tevreden over Aatop, Een super leuke baan gevonden in een hoek waar ik deze zelf nooit gezocht zou hebben, en ook nog op fiets afstand, heel blij mee, Joost, nogmaals bedankt!!!
Aatop heeft mij geholpen bij mijn switch vanuit het onderwijs naar de ICT. Waar de ene collega een goede match voor mij had, verwees hij mij toch door naar zijn andere collega voor een nog betere match. Ze hielpen mij realistisch kijken naar vacatures en hadden ook in korte tijd een aantal serieuze potentiële werkgevers in de aanbieding. Ook tijdens het afronden van de sollicitatie ondersteunden ze bij het arbeidscontract en de salarisonderhandelingen. Al met al een fijn en betrouwbaar bedrijf.
Heel goed contact met Aatop gehad. Snel afspraken kunnen maken, hele korte doorlooptijden. Duidelijke informatie, Open communicatie. Je weet waar je aan toe bent, duidelijk niet het standaard aan het lijntje houden verhaal ... AANRADER. Ook gevoel voor humor .... nieuwe baan binnen 2 weken !
Na mijn sollicitatie werd ik vrij snel gebeld door Willem-Jan Woudenberg. We hebben een leuk gesprek gehad van ruim een half uur. Daarna ging het snel en werd ik tussentijds goed geïnformeerd over de voortgang. Nu heb ik een leuke baan en ook nog dicht bij huis.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid