facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floribundus bloemen, planten en decoratie

Floribundus bloemen, planten en decoratie

Info

Mooie bloemen,planten, Bloem-abonnementen, decoraties & Workshops Ecosystemen in fles/ flestuinen Bruidsboeketten, en Huwelijks decoratie. Rouwarrangementen,Evenement decoratie.

Geschiedenis

Floribundus planten, bloemen en decoratie

Bij ons vindt u bijzondere bloemdecoraties. Wij onderscheiden ons door persoonlijk advies op maat en met kwaliteit.

Wij stellen fraaie boeketten, bruidsarrangementen, rouwarrangementen en bloemenabonnementen voor u samen. Daarbij brengen wij de charme van ieder seizoen tot leven met onze unieke bloem- en kleurkeuze.

U vindt prachtige, exclusieve bloemen uit binnen- en buitenland in onze creaties terug. Denk aan rozen uit Ecuador, bijzondere Franse tulpen, orchideeën en amaryllissen.

Ook voor een mooie kamerplant voor uw interieur of werkomgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over al onze diensten.

Adres: Zaanweg 121, 1521 Ds Zaanstad
Telefoonnummer: 0628552469
Stad: Zaanstad
Route: Zaanweg 121
Postcode: 1521 Ds


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ezze Gadgets Ezze Gadgets 3 km Wireless & Bluetooth Earphones, Headphones, Speakers, Chargers. Smart Watches, Smart ...
Roripo 3D-Printers Roripo 3D-Printers 3 km Rob heeft weer goed geholpen 9
Esthy’s Creations Esthy’s Creations 4 km Ik heb heel veel plezier met de maandelijkse bujo- kit van Esthy, er zitten prachtige...
Sanflowers Sanflowers 5 km gespecialisseerd in rouw, trouw,- & sierbloemwerk
Bakker motors Bakker motors 5 km Prima geholpen, eigenaar is wat bijzonder in zijn communicatie.
KARA  V.O.F KARA V.O.F 9 km
Recensies
Super mooie winkel, uniek in zijn stijl! Mooie kleuren en vormen te vinden in de winkel qua accessoires en de mooiste bloem. Geen bos is hetzelfde en wil je iets aparts denkt Maura graag met je mee.
Prachtige paars/roze/groene bos ontvangen van Floribundus! Was eigenlijk voor m'n schoonzus die me met de verhuizing had geholpen, maar was per ongeluk bij mij m'n buren eigenlijk omdat ik zelf niet thuis was beland. Ik mocht die houden van Maura en zij zou nog een bos bezorgen bij m'n schoonzus! Ik vond het wel sneu want nu heeft ze zoveel werk voor niets gedaan helemaal naar Zaandam gereden met deze bos Vandaar ook deze review omdat zoiets kan gebeuren, maar dat ze het heel goed heeft opgelost. En ook omdat het gewoon een hele mooie, grote bos is. De bos op de foto aangevuld met nog wat roze takjes die ik nog had staan was 30 euro ex. bezorgkosten 4,95.
Meer dan de moeite waard om eens binnen te lopen. Groot assortiment aan interieur spullen. Bijzondere vazen, planten, bloemen en cadeaus voor iedereen. Wordt altijd vriendelijk en met veel kennis geholpen.
Hele toffe planten- en interieurwinkel met een origineel aanbod! Erg blij met de print voor aan de muur en de mini-calathea die er op mijn bureau heerlijk groen bijstaat.
Mooie planten, toffe accessoires en een enthousiaste en behulpzame eigenaresse!
Leuke zaak met mooie boeketten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid