facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esthy’s Creations

Info

Esthy’s Creations maakt illustraties in opdracht, ontwerpt en maakt haar eigen Planner stickers en printables en geeft workshops



"Esthy's Creations tekent en maakt planner stickers die wereldwijd verkocht worden via haar website.Daarnaast maakt en verkoopt zij ook stencils en washitape, maakt zij illustraties in opdracht en geeft zij online workshops."
Adres:
Stad: Zaanstad



op zoek naar gerelateerd: Esthy free printables, Esthy Creations printables, Magisch Journalen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roripo 3D-Printers Roripo 3D-Printers 1 km Rob heeft weer goed geholpen 9
Floribundus bloemen, planten en decoratie Floribundus bloemen, planten en decoratie 4 km Super mooie winkel, uniek in zijn stijl! Mooie kleuren en vormen te vinden in de wink...
KARA  V.O.F KARA V.O.F 6 km
Ezze Gadgets Ezze Gadgets 6 km Wireless & Bluetooth Earphones, Headphones, Speakers, Chargers. Smart Watches, Smart ...
Sanflowers Sanflowers 6 km gespecialisseerd in rouw, trouw,- & sierbloemwerk
Bakker motors Bakker motors 7 km Prima geholpen, eigenaar is wat bijzonder in zijn communicatie.
Monumentalista Monumentalista 29 km Ontwerpbureau voor persoonlijke grafmonumenten en urnen
Recensies
Ik heb heel veel plezier met de maandelijkse bujo- kit van Esthy, er zitten prachtige stickers en washi tape in , en door deze kit krijg ik iedere keer weer inspiratie om een mooie maandelijkse opzet in mijn bullet journal te maken. De artikelen zijn altijd op tijd en goed verpakt. Ik volg Esthy ook op instagram, en hier geeft ze altijd reactie op vragen op als ik iets post. Ze is een warme persoon die vol passie haar bedrijf runt, maar niet het persoonlijke contact met haar klanten uit het oog is verloren! Het voelt of je haar al langer kent. Ik hoop nog lang de artikelen van Esthy te mogen kopen en gebruiken !
Hele mooie matte stickers, TN notebooks en andere producten. Een aantal keren leuk contact gehad met Esthy en meerdere bestellingen werden heel snel verzonden en bezorgd. Nog geen klachten gehad dus kan over die afhandeling niets zeggen, al verwacht ik dat ze dit netjes oppakt. Alles is tegenwoordig duur, maar naar mijn idee is de prijs/kwaliteit verhouding echt wel heel prima. Ik ben erg tevreden!
De webshop van Esthy ervaar ik alsof ik me in een snoepwinkel bevindt. Super leuke stickers en washitapes. Goede service, ik had kort geleden een stickervel wat niet goed was gesneden. Na een snel contact met Esthy kwam de volgende dag al een nieuw stickervel binnen. Lieve dame en een fijn en vriendelijk contact. Ik kan je deze webshop van harte aanbevelen.
Geweldig leuke stickers besteld en ontvangen. Ik kreeg er nog een velletje stickers bij cadeau ook! Als deze hele drukke planner vol is, bestel ik nog wat meer stickers. Veel leuker om een planner zelf op te leuken, dan maakt hem veel persoonlijker. En dat kan prima met de stickers van Esthy’s Creations.
Ik ben dol op de stickers van Esthycreations, zowel privé voor in mijn journal als voor de schriftjes van de gastkindjes gebruik ik ze volop. Haar maandkits zijn ook super leuk. Alles wordt heel leuk en goed verpakt en je hebt het snel in huis.
Hele leuke producten. Vooral de lente en kerst adventkalender en maandelijkse pakketten zijn aanraders, voor als je, net als ik, niet kan kiezen tussen al die leuke producten. Supersnelle levering, die ook nog gepersonaliseerd wordt. Echt een aanrader.
Super veel leuke stickers en washi tapes. Ik heb de stickers nog net niet allemaal. Heb wel alle washi : Lieve Es, je bent echt een TOPPER! Ga zo door. Ik ben blij dat ze een vriendin van mij is. Kan veel van haar leren.
Ik heb al meerdere bestellingen van Esthy mogen ontvangen en ben er super blij mee. Ze maakt verschillende soorten producten voor in je journal/planner. Als je het anders wilt dan het 'origineel' is dat vaak ook mogelijk en denkt ze graag met je mee. Ik ga zeker nog meer bij haar bestellen in de toekomst
De stickers van Esthy zijn echt geweldig. Maandelijks bestel ik wel iets. Is het niet een gave maandkosten die ze sinds kort heeft, dan is het wel een mooie washitape. En wat ik er elke keer bij doe……een oeps zakje. En die zakjes zijn ook aanraders
Prachtige, zelf ontworpen stickers en washitapes waar ik voor terug blijf komen, van geweldige kwaliteit. Altijd met liefde en aandacht ingepakt. Fijn en makkelijk contact met Eshty, de eigenaresse. Kortom, ik bestel zeker vaker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid