facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flexifitness Leiderdorp

Flexifitness Leiderdorp

Info

Hier geven wij informatie over Flexifitness (Felter) voor zowel bestaande leden als geinterreseerden

Adres: Bloemerd 1B, 2353 BZ Leiderdorp
Telefoonnummer: 0031715894572
Stad: Leiderdorp
Route: Bloemerd 1B
Postcode: 2353 BZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:30
Dinsdag: 08:00 - 22:30
Woensdag: 08:00 - 22:30
Donderdag: 08:00 - 22:30
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 14:00
Zondag: 08:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EasyActive Leiderdorp EasyActive Leiderdorp 0 meter Hele fijne no-nonsense sportschool. Met veel, goed personeel. Aanrader.
SportCity SportCity 693 meter Matig ingericht, toe aan een renovatie. Wel ruim, leuk personee, genoeg apparaten, ge...
Sportcity Bowling Sportcity Bowling 780 meter
Yoga & Pilates by Results Yoga & Pilates by Results 894 meter Perfect ! , heel persoonlijk , goede sfeer.
Personal Motion | Personal Training & Lifestyle Personal Motion | Personal Training & Lifest... 1 km Professioneel en kundig. Prettige locatie en goede trainers.
FITUP Sport & Voeding FITUP Sport & Voeding 2 km Vertaald door Google Coaches aan de top, ruimte met een zeer goede sfeer en kwaliteit...
Fit For Free Fit For Free 2 km Mooie sporthal, genoeg en leuk om te doen. De inschrijving van de zomer actie verliep...
Recensies
Hele fijne no-nonsense sportschool. Met veel, goed personeel. Aanrader.
Prima sportschool met huiselijke sfeer en uitstekende begeleiding
Ik vind de sportschool fantastisch. Er wordt heel goed les gegeven. Al je spieren worden getraind ! Het kan niet beter. Mijn man Herman en ik gaan 2 X per week naar Pilatus ground-control. En Herman doet op donderdag ook nog Spinning ! Hij vindt het geweldig! Van ons krijgt de sportschool een 10. De sfeer is heel fijn. Anita kent zelfs iedereen bij de voornaam. Dat geeft een thuisgevoel. Je voelt je er helemaal op je gemak. We zijn al 8 jaar lid en hopen nog lang bij hen te blijven sporten !! Dat geeft een thuisgevoel..
Beste EasyActive, ik wil toch even laten weten dat ik het echt schandalig vind hoe jullie omgaan met de situatie van mijn zieke oma, lekker misbruik maken door contributie te incasseren bij een oudere die niet meer kan sporten vanwege ziekte, wat ook telefonisch bij jullie is aangegeven. Vervolgens niet eens enig berouw tonen over deze situatie maar ontkennen, hoe jullie met deze situatie zijn omgegaan. en uh beschuldigen ja zeker, het ergste is nog dat jullie je eigen actie goed praten!!! walgelijk met vriendelijke groet, Jennifer
Ik ben sinds mei 2004 lid van deze sportschool en kom trouw iedere woensdag naar de spinningles . Die spinninggroep is een gezellige groep. Na afloop eerst even uitzweten, met elkaar een bakkie doen en even bijkletsen. Je bent in deze sportschool geen nummer. Men kent je bij de naam. De ontvangst is altijd hartelijk en de sfeer in de sportschool is gemoedelijk. Sinds 4 jaar ga ik ook iedere woensdag, voorafgaand aan de spinningles, naar de les Ground Control buik- en rugspieroefeningen ed. Super!! Na afloop van die twee lessen ga ik altijd moe, voldaan en gelukkig huiswaarts.
Oké sportschool. Promoten small group personal training, maar komt weinig "personal" bij kijken.
Het is te gek bij easyFit Felter fitness, ik kom tijd te kort met al die leuke groeps'lessen, New Age Steps, Ground Control, Power Cycle, Classic Shape en nog veel meer, dan kan je ook nog naar de 1ste etage de apparaten doen...... maar op welke dag? Kan ook na de groeps' les, HET IS TE VEEL!!!!!! maar o zo fijn om bij deze sportschool te sporten, leuke groeps'lessen, gezellig publiek en heel belangrijk goede instructeurs. Kortom de leukste sportschool van Leiderdorp e.o. Hannie Blom, Leiden.
goede sportschool en goede trainers 1 woord Geweldig! Ben zelf mindervalide en wordt hier perfect geholpen zeker een aanrader. Prijs ik ook helemaal top!
Vanwege een hamstringblessure en iets te veel gewicht heb ik bij Easy fit onder leiding van Kenneth een 12 weken durend programma gevolgd. Behalve twee keer in de week ruim een uur aan de fitnessapparaten en een aantal keren in de week hardlopen werd me ook geadviseerd een ander voedingspatroon en de juiste voedingssupplementen te gaan gebruiken. Na 12 weken was ik 6 kilo afgevallen en zo goed als van mijn blessure af. dit was geen reden om te stoppen. Nu blijf ik aan fitness doen zodat mijn spieren wat sterker worden waardoor ik minder snel een blessure oploop.
Ik ben al meer dan 10 jaar lid van deze sportschool. De kracht is de kleinschaligheid, de gezelligheid en persoonlijke aandacht. Na de groepsles nog even een kopje koffie drinken met elkaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid