facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit For Free

Fit For Free

Info

De sportschool in Leiderdorp, waar we klaar staan om je op weg te helpen met sporten.

Geschiedenis

Fit For Free is dé sportschool met supervoordelige abonnementen, hoge kwaliteit fitnessapparatuur, groepslessen onder begeleiding van instructeurs en een gezellige sfeer. Bekijk alle mogelijkheden op www.fitforfree.nl/abonnementen.

Adres: Vlasbaan 19, 2352 AH Leiderdorp
Telefoonnummer: 0900-34 83 67 37 33
Stad: Leiderdorp
Route: Vlasbaan 19
Postcode: 2352 AH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: SportCity Leiderdorp, Basic Fit Leiden, Fit For Free Leiden, Sportschool Leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FITUP Sport & Voeding FITUP Sport & Voeding 276 meter Vertaald door Google Coaches aan de top, ruimte met een zeer goede sfeer en kwaliteit...
Personal Motion | Personal Training & Lifestyle Personal Motion | Personal Training & Lifest... 432 meter Professioneel en kundig. Prettige locatie en goede trainers.
SportCity SportCity 1 km Matig ingericht, toe aan een renovatie. Wel ruim, leuk personee, genoeg apparaten, ge...
Yoga & Pilates by Results Yoga & Pilates by Results 1 km Perfect ! , heel persoonlijk , goede sfeer.
EasyActive Leiderdorp EasyActive Leiderdorp 2 km Hele fijne no-nonsense sportschool. Met veel, goed personeel. Aanrader.
Flexifitness Leiderdorp Flexifitness Leiderdorp 2 km Hele fijne no-nonsense sportschool. Met veel, goed personeel. Aanrader.
Recensies
Mooie sporthal, genoeg en leuk om te doen. De inschrijving van de zomer actie verliep niet helemaal vlekkeloos maar het is gelukt.
In één woord top, leuke mensen
Beste sportschool die er is
Prima sportschool. Wel vaak erg druk. Er mogen wel wat meer losse gewichten en kracht toestellen bij komen voor het aantal mensen dat er sport.
Fijne sportschool!
Spinning lessen top
F4F Leiderdorp is een fijne en vriendelijk sportschool waar ik al jaren met plezier sport. Echter vind ik dat door de jaren heen dat het drukker is geworden. Desondanks dat zijn er geen plannen voor uitbreiding. Ook zijn de apparaten gewichthef veroudert.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid