facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Fletcher Boutique Hotel Duinoord

Info

Vernieuwd Fletcher hotel verwacht in april 2017

Adres: Wassenaarseslag 26, 2242PJ Wassenaar
Telefoonnummer: +31705119332
Stad: Wassenaar
Route: Wassenaarseslag 26
Postcode: 2242PJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 23:00
Zondag: 07:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Fletcher Hotel Wassenaar, Restaurant Duinoord, Wassenaar, Fletcher Wassenaar de Kieviet, Parkeren Hotel Duinoord Wassenaar, Geschiedenis Hotel Duinoord Wassenaar, Hotel Duinoord Wassenaar wandelen, Fletcher Hotel Wassenaar telefoonnummer, Hotel Wassenaar familiekamer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Wassenaar Hotel Wassenaar 3 km Tja....is dit nou een écht hotel. Er zat niemand bij de balie en we kregen de indruk ...
Fletcher Hotel-Restaurant Auberge de Kieviet Fletcher Hotel-Restaurant Auberge de Kieviet 4 km Combinatie locatie, service, eten, perfect! Ondanks de coronamaatregelen heerlijk geg...
Hotel Den Haag - Wassenaar Hotel Den Haag - Wassenaar 6 km Verblijf in een 'Comfort Double met terras' met hond op de begane grond. Redelijk sta...
Recensies
Dit hotel had ik al heel lang op mijn lijstje staan om een nachtje te blijven slapen, en nu kan ik het afvinken. Het is een prachtig hotel, op een mooie locatie en we hebben een ruime kamer. De trap naar boven is wel aan een opknapbeurt toe. De kamer is modern en de douche is heerlijk, veel beter dan thuis. De kamer is koud en blijft ook koud, de verwarming doet het niet. De warme douche maakt alles goed. Er staan verse bloemen als we de kamer opkomen. Dat is aangenaam. Het is overigens wel heel gehorig. Ik gun de buren hun pleziertje echt wel, maar laat mij erbuiten Gelukkig hebben wij oordopjes bij ons...Zzzz. Het personeel is vriendelijk en het diner is goed, hulde aan de keuken. Het ontbijt is lekker uitgebreid met verse broodjes en croissantjes. Binnen 20 minuten loop je naar het strand. We komen hier nog eens terug.
Ik was voor een high tea uitgenodigd hier. Locatie was mooi zo tussen de duinen. Ook een mooi terras. High tea vond ik matig vandaar 2 sterren!; te simpel ik denk dat bijna alles van de Sligro was. Behalve het verse fruit. Misschien was de soep ook vers gemaakt die vond ik wel lekker. Het personeel moest ook nog leren hoe ze saucijzenbroodjes moesten afbakken het was twee keer ongaar. Dat nemen we ze echter niet kwalijk, ze leken mij jong en het is moeilijk aan personeel te komen. Al met al was het wel gezellig. Blijkbaar was met een voucher betaald, maar de oorspronkelijke prijs zou ik echt te hoog hebben gevonden.
Nooit meer! Wij hebben hier na een wandeling iets gedronken. Wij hadden plaatsgenomen in de kleine ruimte, de barruimte. Daar viel het mij al op dat een kleine kalende ober er flink op los delegeerde naar de vrouwelijke medewerksters, op een niet al te vriendelijke manier.........een weg wezen wuifend gebaar......lopen! Hij nam bestellingen op terwijl hij een tafel poetste en als klap op de vuurpijl vroeg hij ook nog waar we hadden gezeten terwijl de ruimte 4 tafels besloeg. Toen wij naar buiten liepen hoorden wij 2 dames spreken over een ballentent. Ook zij vonden deze man een vreselijke onaardige ober en hadden vooral medelijden met de dames die daar werkten. Wat een hork die man! Hoop dat de dames van zich af gaan leren bijten, maar wij komen er niet meer.
We zijn na het wandelen gaan lunchen hier. Het was fijn om heer te rusten maar! Kwaliteit van Eten was zeer matig en selectie was oninspirerend. Typisch wanneer er alleen 1 restaurant is op een locatie, geen concurrentie maakt lui. Café rook overigens ook naar rioolwater/ open toilet. Mijn advies, kom hier niet, ga elders na het wandelen eten.
Mooi hotel in de duinen. Van hieruit kun je mooie fietstochten door o.a. de duinen maken. Ook museum Voorlinden ligt op fietsafstand. Hotel zelf wel gedateerd: lift naar verdiepingen niet aanwezig en trap is ook niet echt fijn om op naar boven te lopen. Kamer zelf prima, wel jammer dat het licht als eycatcher in de lijst van de deur 's nachts onder de deur door schijnt. Ontbijt prima met versgeperst jus d'orange.
Hele mooie lokatie, Hotel ziet er goed en verzorgd uit. Vriendelijk personeel. Kamers waren schoon en mooi aangekleed. We waren eerder daar en bij terugkomst hadden ze al netjes ons koffer neer gezet op de slaapkamer. Avondeten en ontbijt waren ook goed verzorgd en aangekleed.
Een nacht hier overnacht. Kwam in eerste instantie in een piepkkein kamertje terecht, wat stonk naar de riolering. Heb na klachten een supermooie kamer gekregen, zonder bijbetaling. S'avonds goed gegeten en en bij vertrek wilde ik het diner afrekenen. Daar wilde de directie niets van weten in verband met de interne verhuizing. Wel héél ruimhartig goedgemaakt, ik voelde me zelfs een beetje bezwaard. Dank voor de gastvrijheid!
Hier gestopt om wat te drinken, buiten in het zonnetje gezeten. Koffie en chai latte besteld via de app, maar dit bleek niet te werken. Naar binnen gegaan voor bestelling. Onvriendelijk personeel, kortaf, geïrriteerd. Toen bestelling uiteindelijk kwam had ik koffie verkeerd ipv chai latte. Weer naar binnen, chai latte kon niet, hadden ze niet op de kaart. Dan maar verse gember thee besteld. Toen kreeg ik verse munt thee ipv gember. Bij het betalen van de rekening stond er wel Chai latte op de bon. Personeel maakte ondertussen onderling ruzie. Voor ons nooit meer in ieder geval.
Voor hightea moet je niet hier zijn ... Voor hightea geef ik 1 ster!! Alles heel simpel ..... De kwaliteit van cakejes en chocolademelk waren slecht en fruit stukje waren heel oud en we konden bijna niks eten ....de koffie was normaal!!!
Prima hotel wel gehorig, maar des al niet te min prima vertoeven. Locatie is heel erg mooi midden in de duinen. Dus voor wandelaars zoals ik en mijn vrouw heerlijk om te lopen daar. Kom er zeker nog een keer terugKamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid