facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitness Hier

Fitness Hier

Info

Vanaf €21,95 per maand onbeperkt sporten. Inclusief groepslessen! HIER! is een veelzijdig fitnesscentrum met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Geschiedenis

Fitnesscentrum met uitgebreid Les Mills groepslesrooster oa Zumba, RPM, BodyStep, BodyPump, BodyBalance, Yoga, Outdoor Fit, Dance2beFit, Paaldansen, MMA, Kickboksen, SeniorenFit en afval programma BodySupport.



"Fitness HIER! in Tuk Steenwijk is een fitnesscentrum met zeer uitgebreide mogelijkheden. Zo beschikken wij over ruim 2400 m2 trainingsoppervlakte. Een onbeperkt abonnement is al mogelijk vanaf 23,50 euro per maand. Je krijgt een persoonlijke intake inclusief op maat gemaakt trainingsschema, je kunt gebruik maken van de pro-functie van de app Virtuagym, je kunt onbeperkt gebruik maken van de fitness en de Les Mills groepslessen. Kom langs voor een rondleiding of een proefles of schrijf je direct in op onze website. Tot snel!"
Adres: Roomweg 9, 8334NR Steenwijk
Telefoonnummer: 0521523157
ln.reih-ssentif@ofni
Stad: Steenwijk
Route: Roomweg 9
Postcode: 8334NR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: fitness hier opzeggen, the gym steenwijk, fitness hier heerenveen, sportschool meppel, sportinn steenwijk, musculus steenwijk, avanty steenwijk, sportschool avanti
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anytime Fitness Steenwijk Anytime Fitness Steenwijk 2 km Hele fijne sportschool! De begeleiding is echt geweldig. Ze nemen echt de tijd voor j...
Avanty Steenwijk Avanty Steenwijk 2 km Super om te sporten, alles is mogelijk. Service is ook helemaal super.
Basketball Club ARTA Basketball Club ARTA 2 km internet: www.bcarta.nl email: [email protected] twitter: @bc_arta vragen over de Facebo...
Musculus Musculus 3 km Een zeer compleet sportinstituut. Het aanbod is zeer ruim. Van zwemdiploma's, fitness...
DefTac - IKMF krav maga DefTac - IKMF krav maga 31 km Onvriendelijke organisatie met weinig klantvriendelijkheid. Helaas ben je gedwongen e...
Recensies
Ik ben via Achmea,Sportinn en tijdelijke onderkomen bij het Racketcentrum mee verhuist naar sportschool Hier. Dit is voor mij echt de meest uitgebreide sportschool die ik heb gezien.Ook de mogelijkheid om onder fysio begeleiding te sporten vind ik ideaal. Tikkie meer begeleiding op de vloer zou wel prettig zijn.
Ok de sportschool heeft alles wat je nodig hebt, maar de begeleiding is waardeloos! Bij pump in de zaal wordt er geklaagd over de warmte en wordt er ronduit gezegd dit hadden we vroeger ook niet terwijl er airco is Deuren open gooien met buiten 28 graden werkt beter. Na de uitbreiding moet je ineens eenmalig 50 euro betalen om van extra stukje gebruik te maken! Waarvoor??? Hier is nooit een woord over gesproken. Jah maand nadat los was werd je er ineens weggestuurd met de mededeling. Al het leuke personeel is inmiddels allemaal al weggelopen!
Hele mooie sportschool. Heel snel en vriendelijk geholpen voor fysio. Zeker aan te raden.
Vind het jammer je bouwt band op met de begeleiders en dan worden de contracten niet meer verlengd met de begeleiders kun je weer opnieuw beginnen erg jammer voor mensen die erg onzeker zijn.
Goede plek om te sporten alleen wel druk in avonden. Ook is het jammer dat de sportschool niet in weekend middagen en avonden open is.
John Nagelhout heeft mijn knieblessure goed behandeld. Zeer deskundig
Het is raar want als je voor kids de meer informatie knop indrukt Kom je bij Dans en niet kick boks en voor kids
Een beetje chaotisch bij de tijdstippen wie en wanneer de groepslessen worden gegeven. Jammer, dat zo de motivatie op de proef wordt gesteld .
Zorgen voor eigen slot voor de kluisjes..... Wel veel gezelligheid!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fitness Hier met het openbaar vervoer


Tuk, Gemeentewerken 340 meter
76
Tuk, Gemeentewerken 370 meter
76
Steenwijk, Dolderbrug 460 meter
76

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid