facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness Steenwijk

Anytime Fitness Steenwijk

Info

Binnenkort ook in Steenwijk: Anytime Fitness!

Adres: 8332 Steenwijk
Telefoonnummer: 0642888679
Stad: Steenwijk
Postcode: 8332



op zoek naar gerelateerd: anytime fitness prijzen, anytime fitness bavel, anytime fitness harlingen, anytime fitness opzeggen, anytime fitness inschrijven, anytime fitness sittard, anytime fitness houten, anytime fitness locaties
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avanty Steenwijk Avanty Steenwijk 344 meter Super om te sporten, alles is mogelijk. Service is ook helemaal super.
Basketball Club ARTA Basketball Club ARTA 638 meter internet: www.bcarta.nl email: [email protected] twitter: @bc_arta vragen over de Facebo...
Musculus Musculus 1 km Een zeer compleet sportinstituut. Het aanbod is zeer ruim. Van zwemdiploma's, fitness...
Fitness Hier Fitness Hier 2 km Ik ben via Achmea,Sportinn en tijdelijke onderkomen bij het Racketcentrum mee verhuis...
DefTac - IKMF krav maga DefTac - IKMF krav maga 31 km Onvriendelijke organisatie met weinig klantvriendelijkheid. Helaas ben je gedwongen e...
Recensies
Hele fijne sportschool! De begeleiding is echt geweldig. Ze nemen echt de tijd voor je, ze weten echt waar ze het over hebben. Ze kunnen je helpen op gebied van sport en voeding. 24 uur per dag open. De sfeer is echt heel fijn. Ik voel me altijd op mijn gemak. Niet al te druk. Netjes en schoon.
Goede sportschool! Na bijna 7 jaar gesport te hebben bij een andere sportschool was het tijd voor iets nieuws. Anytime fitness toch maar een kans gegeven ondanks dat ik het wat aan de prijzige kant vond. En wauw, ik ben positief verrast door het aanbod aan groepslessen en de persoonlijke aandacht die je krijgt. Ik ben vooral heel erg fan van de bootcamp en powerpump van Kevin. Altijd weer een feestje samen met mijn medesporters. Niks is te gek; eens in de zoveel weken een ander schema, een weegmoment wanneer jij wil of even gezellig kletsen, alles is mogelijk. Anytime is mijn geld zeker waard en ik hoop er nog lang te kunnen sporten!
Ik heb het geluk om te werken bij Anytime Fitness Steenwijk, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat het een fantastisch bedrijf is. Als medewerker heb ik het voorrecht om deel uit te maken van een team dat er alles aan doet om de fitnesservaring van onze leden te verbeteren.
Fijne sportschool. Persoonlijk vind ik vooral de kleinschalige groepslessen erg leuk. Er is ook een ruim aanbod aan fitnessapparatuur om je eigen workout te doen, waar je 24/7 gebruik van kunt maken. Daarnaast gemotiveerde trainers, die jou helpen om je trainingen zo leuk mogelijk te maken.
Wat een fijne sportschool. Prettige sfeer en sporters helpen elkaar als ze zien dat je wat worstelt met een toestel. Uitstekende trainers die oprechte aandacht voor je hebben.
In juni 2020 begonnen met fitnessen bij Anytime Steenwijk! Train gemiddeld zo’n 3 x per week. Prima lokatie met goede apparatuur en regelmatig controle- update! Ga zo door dennis en je team!
Deze sportschool heeft goede begeleiding, het is vaak rustig en de sportschool is hygiënisch. Zeker een aanrader!
Mooie en sfeervolle verlichte sport school,zeer netjes,mooi verlicht. Veel mogelijkheden om je Work-out te doen. Eigenaar Dennis is erg aardig en helpt zeer goed met zijn collega's om je het juiste training en individuele programma te behalen. Sfeer is relaxt en vriendelijk!! Zelf getraind hier, tijdelijk gestopt,maar kom graag terug. Zeer veel apparaten om je doel te behalen,en ook aparte ruimte voor kick boksen of andere gezamenlijke Work-out trainingen Mogelijk is 24/7 trainen. Nood telefoon,EHBO kit en AED aanwezig!! Aanrader.
Super leuke en fijne sportschool, persoonlijke aandacht en leuke groepslessen! Spinning, BBB en Bootcamp als favoriet!
Goede sportschool jonge en ze zijn zeer gemotiveerd om je bij je doel te laten komen top team
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid