facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor fit20 Hendrik Ido Ambacht

fit20 Hendrik Ido Ambacht

Geschiedenis

fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: High Intensity Training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je doet het één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.



"Wordt fit en vitaal met één persoonlijke gezondheidstraining van slechts 20 minuten per week. En blijf dit ook. Bij fit20 train je wekelijks op een vast tijdstip in jouw fit20 studio in Hendrik-Ido-Ambacht. Gewoon in je dagelijkse kleding met professionele persoonlijke begeleiding. Onze trainingen zijn uiterst efficiënt en helemaal afgestemd op jou. En ze zijn écht voor iedereen. Je voelt je snel fitter en sterker. Ervaar het zelf en maak een afspraak voor een gratis proefes bij fit20 Hendrik-Ido-Ambacht.fit in 20 minuten per week."
Adres: Witte de Withstraat 57, 3342 TV Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0657597011
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Witte de Withstraat 57
Postcode: 3342 TV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Hendrik Ido Ambacht, nieuwe sportschool hendrik-ido-ambacht, Sporten in Hendrik-Ido-Ambacht, Fit in Ambacht tarieven, MyLife Hendrik-Ido-Ambacht, Sportplaza Hendrik-Ido-Ambacht, Sportschool Zwijndrecht, Fysio Hendrik-Ido-Ambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mandy Visser Creëer je Wow-factor Mandy Visser Creëer je Wow-factor 204 meter Ik help de vrouwelijke ondernemer zich zó te kleden dat ze (weer) blij is met wat ze ...
Praktijk Hyacint Praktijk Hyacint 320 meter Ik leer hoogsensitieve vrouwen op de werkvloer omgaan met hun gevoeligheid, zodat zij...
MotiFit Personal Training MotiFit Personal Training 2 km Helemaal top! Zeer tevreden. Sport hier nu al lange tijd met goed resultaat.
Recensies
Ik ben fan van fit 20, want het is toch heerlijk dat je per week in maar 20 minuten je spieren sterk kan houden. Het is pittig, maar altijd wel gezellig met prima begeleiding.
Fijne personal trainer! Aandacht voor je houding, aanmoediging en resultaat. Ik merk duidelijk verschil in beenkracht bijv. tijdens fietstochten. Een aanrader.
Iedere week weer zin om er naar toe te gaan. Spierklachten zijn verdwenen en ik voel met fit en sterker. Echt een aanrader.
Prima trainingen en goede vriendelijke coach
Goede kundige begeleiding, effectieve oefeningen, prettige sfeer.
Vertaald door Google Voor!!! Origineel Prima!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid