facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit to the Limit

Fit to the Limit
"Voor mij als personal trainer is de gezondheid van de mens erg belangrijk. Dit doel bereik ik door mensen persoonlijk te begeleiden in voeding en training. Ook is een juiste lichaamshouding belangrijk. Clienten coach ik hierop door middel van de ‘7 perfect bodycheckpoints’."
Adres: Aardbolhof 20,, 3951EB Maarn
Telefoonnummer: 0641009460
Stad: Maarn
Route: Aardbolhof 20,
Postcode: 3951EB



op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Woudenberg, Bootcamp Driebergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Snavelbus Snavelbus 521 meter
Hairstudio Style Zone Hairstudio Style Zone 975 meter Boek op tijd, er is een hele goede reden waarom last minute knipbeurt erg lastig is.
Autorijschool Christa Faas Autorijschool Christa Faas 1 km Ik heb hele fijne en vooral goede rijlessen gehad bij Christa! Ze ziet snel wat er be...
Camping MuniciPol Camping MuniciPol 1 km "Camping MuniciPol** is een eendagscamping in Maarn op ‘de Pol’De derde editie 2...
Heuvelrug Ontzorg&Ontruimingen BV Heuvelrug Ontzorg&Ontruimingen BV 2 km Zorgvuldig & Vakkundig
Recensies
Ivm tijdelijk onderkomen zocht ik een tijdelijke sportschool. Vond de Bootcamp bij Fit to the Limit: Emiel en zijn team geven je direct het gevoel deel van het team te zijn. Lekker fanatiek maar wel persoonlijk afgestemd. Heb er fijn gesport.
Ik heb bij Fit to the Limit het back in shape program gedaan. Wekelijks een gevarieerde training met een enthousiaste trainer. Na 8 weken mijn van te voren gestelde doelen gehaald. Als je wilt gaan trainen bij Fit to the limit, dan niet langer twijfelen maar gewoon doen!
Geweldige bootcamp lessen! Voor elk niveau mooie uitdagingen. Effectieve opbouw van de personal training. Emiel als trainer geeft de juiste persoonlijke aandacht. Hij heeft mensenkennis waardoor hij precies weet wat iemand nodig heeft. Hij straalt zijn passie uit waardoor hij mij geënthousiasmeerd krijgt!
Leuke, afwisselende training waar je op je eigen niveau mee kan trainen en je grenzen elke training weer kan verleggen. De trainer besteedt aandacht aan de wijze waarop de oefeningen worden uitgeoefend, en geeft tips waar nodig. Je sport in een leuke groep waarin onderling soms ook competities wordt opgezet. Gevarieerd en oprecht moe maar voldaan na de training weer naar huis.
Sinds een jaar ga ik met enige regelmaat en veel plezier en vol energie naar de bootcamp trainingen van “Fit to the Limit” In Maarn. Emiel trainer weet door gevarieerde oefeningen en onderlinge wedstrijdjes een leuke uitdagende training te geven. Ook geeft hij persoonlijke begeleiding en advies zodat je iedere training weer een beetje meer spierkracht en conditie weet op te bouwen, waarna je met een voldaan gevoel weer naar huis gaat. Kortom een aanrader voor iedereen uit Maarn en omstreken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid