facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Autorijschool Christa Faas

Autorijschool Christa Faas

Info

Je bent opzoek naar een rijschool die persoonlijk en betrokken een opmaat gesneden advies voor je heeft, welkom bij Rijschool Faas.

Geschiedenis

Autorijschool, gericht op toekomstige bestuurders. Maar ook rijbewijsbezitters die coaching nodig hebben in verband met rijangst of onzekerheid



"Rijschool Christa Faas staat voor kwaliteit en persoonlijke aanpak. Niet iedereen is het zelfde en verdient dus een eigen plan. Tijdens de lessen zit er een hoop structuur en rust, waardoor je niet in situaties beland waar je nog niet aan toe bent. Dit wordt aan de hand van een speciale RIS leskaart bijgehouden en opgebouwd. Rijopleiding in StappenDe opleiding is verdeeld in 4 fases.Fase 1: Voertuigbediening en beheersingFase 2: Verkeersinzicht en kijkgedrag in overzichtelijke/makkelijke situaties AmersfoortFase 3: Complexe situaties/ drukkere en lastigere omgeving UtrechtFase 4: Zelfstandige fase, overal en alle omstandighedenZo werken we samen naar zelfstandigheid in alle omstandigheden en overal. Rijschool ChRISta Faas!"
Adres: Meidoornlaan 6, 3951 DA Maarn
Telefoonnummer: 0610555869
Stad: Maarn
Route: Meidoornlaan 6
Postcode: 3951 DA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hairstudio Style Zone Hairstudio Style Zone 267 meter Boek op tijd, er is een hele goede reden waarom last minute knipbeurt erg lastig is.
Camping MuniciPol Camping MuniciPol 416 meter "Camping MuniciPol** is een eendagscamping in Maarn op ‘de Pol’De derde editie 2...
Heuvelrug Ontzorg&Ontruimingen BV Heuvelrug Ontzorg&Ontruimingen BV 706 meter Zorgvuldig & Vakkundig
Snavelbus Snavelbus 927 meter
Fit to the Limit Fit to the Limit 1 km Ivm tijdelijk onderkomen zocht ik een tijdelijke sportschool. Vond de Bootcamp bij Fi...
Recensies
Ik heb hele fijne en vooral goede rijlessen gehad bij Christa! Ze ziet snel wat er beter kan en focust hier op. Ze zorgt dat je steeds meer zekerheid krijgt met het rijden. De evaluatie na elke rijles zijn super fijn en leerzaam. In de twee uur durende rijlessen bereik je ook echt iets!! Ook zijn haar lessen erg gezellig, niet onbelangrijk natuurlijk :. Ik zou haar rijschool zeker aanraden.
Super fijne tijd gehad bij Christa in de auto! Naast de leerzame lessen was er ook altijd wel ruimte voor een grapje, waardoor de lessen altijd lekker liepen. Als ik een keertje een wat mindere dag had was er ook niks aan de hand, dan reed ik altijd aan het eind van de les weer prima door alle goede tips. Wat ik ook heel fijn vond aan deze rijschool is dat de lessen standaard 2 uur duren. In deze tijd leer je veel meer dan in een uurtje en kun je ook naar hele verschillende plekken. Utrecht, amersfoort, veenendaal, we’ve seen it all. Uiteindelijk een heel relaxt examen gereden, doordat Christa me van tevoren nog even moed in sprak en ik hierdoor totaal geen stress had. Na het examen lekker samen taart gegeten en nu zelf de weg op. Kortom, top ervaring en heel erg bedankt Christa!
chRISta Faas is een goede rijschool! Christa is een fijne rijinstructrice. Ze legt duidelijk uit wat beter kan en tijdens het lessen is er genoeg ruimte voor een gezellig gesprek. Daarnaast is de rijschool erg betrokken, flexibel en persoonlijk. De lessen van twee uur zijn erg fijn, omdat je in deze twee uur de mogelijkheid hebt om veel te leren. De rijschool is zeker aan te raden!
Ik heb hele fijne rijlessen met Christa gehad. Christa is iemand die ervoor zorgt dat je je fijn en op je gemak voelt in de auto. Ik heb me vanaf moment 1 al op m'n gemak gevoeld bij haar in de auto. Hierdoor heb ik alles uit deze lessen kunnen halen. Daarnaast duren de lessen 2 uur en kom je echt overal. Christa kijkt verder dan alleen het rijexamen. Ze denkt ook aan het opdoen van rijervaring wat echt heel fijn is voor zodra je je pasje hebt. Echt een aanrader dus!
Super rijschool! Christa is een hele goede instructeur met veel geduld voor haar leerlingen, en is daardoor erg behulpzaam in de lessen. Ze is ook heel eerlijk en verteld je ook hoe het zit en sugarcoat niks zoals veel rijscholen dat wel doen. Zo leer je ook weer van de fouten die je maakt en word je goed verdergeholpen. Zeker een aanrader. Als je een goede rijschool zoekt heb je hem gevonden!
Vanaf het begin tot het einde voelde ik mij op gemak bij Christa in de auto. Gezellig kletsen, maar vooral veel leren en ervaringen op doen. Christa neemt je overal mee naar toe zodat je ook op verschillende plekken leert rijden. En ze haalt alles uit de kast om je te laten slagen! Christa is wat mij betreft een echte aanrader!!
De lessen met Christa zijn super gezellig en leerzaam. Je leert door middel van een leskaart, dus je weet precies wat je al heb gedaan en nog moet doen. Hierdoor weet je precies wat je fout doet en wat er goed gaat! Rijschool chRISta Faas is een echte aanrader!
Ik heb mij vanaf les 1 op mijn gemak gevoeld. Daardoor kreeg ik snel meer vertrouwen waardoor ik snel stappen kon zetten in het leren van autorijden. Een groot voordeel bij Christa was ook dat je steeds naar veel verschillende plaatsen reed waardoor er altijd uitdaging was. Verder was ze altijd op tijd, voelde zij goed aan waar extra aandacht nodig was en hield ze zich aan de afspraken. Kortom bij Christa Faas ben je op het juiste adres!
Super fijne lessen gehad bij Christa. Ze levert maatwerk door echt persoonlijk de tijd voor je te nemen om je een zelfverzekerde zelfstandige bestuurder te laten worden en ze weet goed hoe ze je zwakkere punten moet aanpakken. En dat in combinatie met humor, gezelligheid en geduld. Zeker een aanrader!
Top rijschool! Veel persoonlijke aandacht en gewoon super gezellig. Dus mocht je met rijlessen willen beginnen, doe het zeker bij Christa!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid