facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Findyourbike

Findyourbike

Info

De online marktplaats voor racefietsen, MTB en sportieve e-bikes

Adres: Ellen Pankhurststraat 1A, 5032 MD Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg
Route: Ellen Pankhurststraat 1A
Postcode: 5032 MD



op zoek naar gerelateerd: Oude racefiets verkopen, VeloScout, Prijs tweedehands racefiets, Tweedehands racefietsen Amsterdam, Tweedehands racefiets Breda, Nieuwe racefietsen 2022, Mountainbike Groningen kopen, Tweedehands gravel bike
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Max ICT B.V. Max ICT B.V. 7 km Te slecht voor woorden. Voorraad klopt nooit op de site en als je vraagt naar de leve...
Recensies
Mooi platform om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Fijn dat je na het zoeken van een goede fiets, ook nog bij een lokale fietswinkel een proefrit kunt maken.
Aangezien de huidige winkels allemaal dicht zijn, heb ik me eerst op dit platform georiënteerd. Dankzij de filters kwam ik al snel tot de gewenste selectie en heb ik zelfs mijn E-bike aangeschaft. Niet alleen de fiets, maar ook de website bevielen me erg goed en hebben geleidt tot een geweldige keuze.
Topsite om een fiets te zoeken. Door het geringe aanbod in de winkels op deze manier fijn kunnen kijken welke fietsen er op welke locaties beschikbaar zijn.
Zeer goede site heel duidelijk zij reageren direct op mogelijke vragen. Rob
Breed aanbod, makkelijk en snel een kwalitatieve fiets gevonden !
Fijne site. Veelal prettige andere gebruikers.
goede filters, duidelijk en betrouwbaar.
Fijne site. Mijn fiets was snel verkocht
Heb hier mijn nieuwe fiets gekocht, het ging allemaal heel soepel. Goede overzichtelijke site! Mijn nieuwe fiets, fietst heerlijk.. Heb er al de nodige kilometers op gemaakt en ben van plan om er in 2020 nog veel meer gebruik van te maken. Ik zou deze site aanbevelen aan mijn familie en vrienden.
Dit is precies wat ik zocht: een overzichtelijke site met een heel mooi aanbod specialistische fietsen. Hier ga ik de mountainbike die ik wil kopen zeker vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid