facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filta Den Haag e.o.

Filta Den Haag e.o.

Info

Filta Den Haag bied een mobiele, milieuvriendelijk service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van friteuses.

Geschiedenis

FiltaFry Plus is ‘s werelds beste frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie en is ontwikkeld door Filta Environmental. Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren. Met deze service bespaart de klant tijd en geld en wordt ook de voedselkwaliteit verbeterd. De service is gericht op klanten in diverse sectoren die gebruik maken van frituren, zoals cafetaria’s, hotels, (fast food)restaurants, cateringen, zorginstellingen, sportfaciliteiten en attractieparken.
Regelmatig bezoek van onze service operator leidt tot een verlengde levensduur van de frituurolie en vermindert aanzienlijk de frituurkosten waarbij de gerealiseerde besparing ruimschoots de kosten van de service overstijgen.
Op basis van een speciaal ontwikkelde microfilteringssysteem wordt de olie bij normale werktemperatuur uit de frituur gehaald. Hierbij worden voedselresten, onzuiverheden, zoals koolstofresten en smaakcomponenten eruit gefilterd. Na een grondige vacuüm schoonmaak van de frituur wordt de gefilterde olie weer naar de frituur overgebracht.
Onze service kan, afhankelijk van het aantal frituren, binnen 20 minuten worden uitgevoerd zodat snel weer gebruik kan worden gemaakt van de frituur.
De service van FiltaFry Plus houdt de frituren hygiënischer schoon, vermindert gezondheids- en veiligheidsrisico’s in de keuken, verbetert de voedselkwaliteit en is milieuvriendelijk, want er is minder olieafval.
De voordelen van onze FiltaFry Plus service voor de klant zijn:

- Besparing op frituurkosten tot 50%.
- Verbetert de voedselkwaliteit.
- Verlengt de levensduur van de frituurolie met 100%.
- Schone en hygiënische frituren.
- Spaart het milieu.
- Verwijdert 99% van de koolstofresten.



"Sinds 1996 is FiltaFry Plus ‘s-werelds beste concept voor frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie.Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de friteuses waarmee de klant tijd en geld bespaart. Wereldwijd genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van onze service.Eveneens zorgt de service van FiltaFry Plus ervoor dat onze klanten duurzaam ondernemen en zo zorgt voor milieubesparing door de levensduur van frituurolie tot 100% te verlengen."
Adres:
Telefoonnummer: 08001011
Stad: Moerkapelle


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SO natural SO natural 648 meter Goed bedrijf, heb moeten laden. Vriendelijke mensen.
Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking bv Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking bv 1 km Top zaak en vriendelijk
De Isolatiespecialist De Isolatiespecialist 1 km UPDATE 1 sept: De folie is opnieuw geplaatst en is nu helemaal naar wens waterdicht g...
Van der Wilt Classics Van der Wilt Classics 2 km Goed geholpen bij mij problemen. Voldoende kennis en bijna alles goed gemaakt. Alleen...
Anthurium Evanty Anthurium Evanty 2 km Tijdens Polderdag. Was leuk om te zien. Lekker bandje!
El Parro Choppers El Parro Choppers 2 km el Parro Choppers - Kustom choppers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid