facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Isolatiespecialist

De Isolatiespecialist

Info

Bij Isolatiespecialist.nl bent u aan het goede adres voor onder andere: bodemisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie & geluidsisolatie.

Geschiedenis

De Isolatiespecialist.nl is opgericht in 2005. Onze naam verraadt onze eerste activiteit: het isoleren van kruipruimtes. Bij de kruipruimte-isolatie is het niet gebleven, dagelijks worden tientallen woningen voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie. Dit doen wij in eigen beheer. U bent bij ons aan het goede adres voor:

Vloerisolatie: PUR, Prostelko isolatiefolie, minerale woldekens, TONZON en Icynene ecospray.
Spouwmuurisolatie: Supafil, PS schuimparels, Polyurethaan en Aminotherm.
Bodemisolatie: EPS isolatiespecialist en EPS isolatieparels.

En of het nu gaat om een tussenwoning, een project van 180 woningen of een flatgebouw van 45 meter hoog... Het is voor ons een uitdaging om mee te denken bij oplossingen voor de complexere isolatievraagstukken. Dagelijks zijn er 30 mensen actief om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Vraag via de website of per telefoon (0182-639709) gratis een vrijblijvende offerte aan!



"Het isolatiebedrijf voor isolatie van uw woning: Dé Isolatiespecialist. Wij voorzien uw woning van vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Bent u benieuwd wat u kunt besparen aan energie, wij zorgen voor de beste methode die daarbij past voor uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vormen van isolatie, of u nou een oude woning of nieuwbouw woning wilt laten isoleren, wij krijgen het voor elkaar. Graag helpen wij u bij de keuze van isolatie die het beste geschikt is voor uw woning, zodat u volledig tevreden bent. Doe nu een postcode check op onze website om te zien of we ook bij u isoleren en vraag meteen isolatie advies aan, zodat onze specialisten u hierin kunnen adviseren voor een goed geïsoleerde woning."
Adres: Nijverheidstraat 5, 2751 GR Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0182639709
Stad: Moerkapelle
Route: Nijverheidstraat 5
Postcode: 2751 GR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Isolatiespecialist ervaringen, Isolatiespecialist Schagen, Isolatiebedrijven Nederland, Beste isolatiebedrijf van Nederland, Beste isolatiebedrijf, Isolatiespecialist Anker, Spouwmuurisolatie bedrijven, Dak isolatie specialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking bv Van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking bv 276 meter Top zaak en vriendelijk
Van der Wilt Classics Van der Wilt Classics 599 meter Goed geholpen bij mij problemen. Voldoende kennis en bijna alles goed gemaakt. Alleen...
SO natural SO natural 636 meter Goed bedrijf, heb moeten laden. Vriendelijke mensen.
El Parro Choppers El Parro Choppers 820 meter el Parro Choppers - Kustom choppers
Filta Den Haag e.o. Filta Den Haag e.o. 1 km Filta Den Haag bied een mobiele, milieuvriendelijk service voor het op microbasis fil...
Anthurium Evanty Anthurium Evanty 1 km Tijdens Polderdag. Was leuk om te zien. Lekker bandje!
Recensies
UPDATE 1 sept: De folie is opnieuw geplaatst en is nu helemaal naar wens waterdicht geplaatst! UPDATE 25 juli: Datum is gepland, en over een maand wordt de folie opnieuw geplaatst. Hopelijk is dan alles opgelost! UPDATE 15 juli: Inmiddels is de oorspronkelijke adviseur opnieuw bij ons langs geweest, en heeft geconstateerd dat de bodemfolie inderdaad opnieuw geplaatst dient te worden. Hiervoor wordt binnenkort een datum gepland. Gaat de goede kant op! UPDATE 8 juli: Isolatiespecialist.nl heeft inmiddels aangegeven de klacht met prioriteit op te pakken, dus in ieder geval al een ster erbij. Hopende op een goede oplossing! ORIGINEEL: Isolatiespecialist.nl ingeschakeld om muffe geur en vocht uit kruipruimte op te laten lossen. Uit adviesgesprek kwam plaatsen van bodemfolie i.c.m. reflectiefolie, zodat het grondwater onder de bodemfolie blijft zitten waardoor de muffe en vochtige lucht weg blijft. Door de speciale bevestiging als een soort zwembad blijft folie drijven zodat de kruipruimte droog blijft. Eenmaal op dag van plaatsing werd dit gedaan door twee wat minder ervaren jonge jongens. Na 2,5 uur waren zij klaar, echter hen direct aangesproken op de wijze van plaatsing, en dat op de door hun geplaatste manier het grondwater nog steeds overal doorheen kan. Ze deden dit altijd zo gaven ze aan, en ook na een belletje naar hun baas met door hen bijgevoegde foto’s bevestigde de baas dat alles goed geplaatst was. De belofte over dat grondwater onder de folie zou blijven kan echter zeker niet waar worden gemaakt, en alle andere bedrijven die bodemfolies plaatsen hanteren aanzienlijk betere plaatsingsmethodes o.a. instructiefilm van TonZon over aanbrengen bodemfolie. Alles was helaas zeer slecht afgewerkt, wat de functie van de bodemfolie uiteindelijk nutteloos maakte.
Deze partij neemt uitgebreid de tijd om de mogelijkheden rondom isolatie te bespreken. In ons geval was dit adviseur Stephan. Erg vriendelijk en ter zake kundig. Deze partij is ook gespecialiseerd in het bijvullen van spouwen die reeds gevuld zijn met oud / vergaan isolatiemateriaal. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Kun je in deze tijd direct geholpen worden dan moet je je twijfels plaatsen bij de betrouwbaarheid van de partij. In dit geval niet aan de orde. Niets dan lof. Zou iedereen deze club adviseren.
Beoordeling gevraagd voor spouwmuur -en vloerisolatie. Medewerker keurig op tijd. Grondig onderzoek van de spouwmuur en de kruipruimte. Conclusie: spouwmuur teveel verontreiniging: isolatie geeft in de toekomst veel risico op vochtdoorslag naar binnen. : advies: Niets doen: verwijderen van het debris is veel te kostbaar. Vloer: oude isolatie is her en der los. verwijderen doen zij als bedrijf niet. Vernieuwen zal vermoedelijk geen heel groot rendement opleveren. Advies: zelf de losse delen vastzetten en verder niks. Kortom: zonder opdracht is hij weer vertrokken. Hoeveel objectiviteit kan je nog verwachten tegenwoordig. Een andere bedrijf had eerder laten weten geen enkel probleem te zien ! Toppertje dus!
Vandaag hebben ze onze spouwmuren geïsoleerd. Hard werkende mannen die net werk hebben achtergelaten. Er was niet te zien dat ze tientallen gaten hadden geboord, alles weer netjes gevuld en opgeruimd. Complimenten voor dit bedrijf, advies en uitvoering!
Een fijn bedrijf met verstand van zaken! Isoleren kunnen ze op de juiste wijze. Ik kan een ieder dit bedrijf aanbevelen, ze hebben voor een ieder een passend advies. Ga zo door
Top bedrijf, wij moeste een aantal keer uitstellen i.v.m. andere werkzaamheden nooit probleem geweest & echt mee geholpen. De jongens waren op tijd geweest & zeer professioneel werk geleverd + alles zeer netjes achter gelaten. Super blij mee en de isolatie waard, zo veel beter naar de spouwmuur & vloer isoleren korrels van deze bedrif! aanrader
Vandaag is onze kruipruimte van vloerisolatie voorzien door de Isolatie specialist. Vanaf de eerste afspraak tot de uitvoering van de werkzaamheden keurig behandeld. Doordat onze straat ineens onaangekondigd was open gebroken en ze niet konden parkeren op de afgesproken plek hebben de medewerkers direct naar oplossingen gezocht en super vriendelijk en vakkundig onze vloer geïsoleerd.
De opname en de isolatie werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Het contact daarna met een medewerker over een openstaand bedragje was gewoonweg schandalig. 20 minuten tieren, schreeuwen en dreigen aan de telefoon. Belachelijk, maar daar zullen zij wel een andere mening over hebben.
Op 4 februari 2019 reed ik op de snelweg A12 bij Den Haag schuin achter een bestelbus van Isolatiespecialist.nl. Door rijwind vlogen er drie grote stukken plastic van het dak van de bestelbus af en één stuk plastic kwam vol op mijn voorruit en dak terecht. Resultaat: een ster in de voorruit en krassen op mijn dak. Gebeld met het bedrijf en ze leken in eerste instantie begrip te hebben voor de situatie, en vroegen mij foto's van de schade en mijn verhaal erbij op te sturen. Maar helaas, vervolgens kreeg ik bericht terug: "Wij missen niks, wij hebben geen schade, wij zijn hier niet aansprakelijk voor". Teleurstellend, want als je troep op het dak van je voertuig laat liggen, dit waait er vervolgens vanaf en veroorzaakt schade bij een andere partij dan ben je hier wel degelijk aansprakelijk voor. Isolatiespecialist.nl, jullie kennen het verhaal, ik wacht nog steeds op een acceptabel antwoord en een schadeafhandeling. De bal ligt nu bij jullie... --------- Aanvulling 11 maart 2019: Op uitnodiging van Isolatiespecialist.nl bij hun langs geweest. Een bakkie en een keurig gesprek gehad. Afgesproken om de ontstane schade samen te vergoeden. Dank voor jullie begrip!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid