facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsverhuur Nobel

Fietsverhuur Nobel

Info

De enige fietsverhuur met vestigingen Nes, Ballum en Hollum. Gratis bezorgen en halen van fietsen( en eventueel bagage ) naar en van uw vakantieadres.

Geschiedenis



"Wij verhuren fietsen in Nes, Ballum en Hollum en direct aan de boot. Wij vervoeren ook eventueel uw bagage van de boot naar uw vakantieadres. En als u terug gaat andersom."
Adres: Strandweg 4b, 9163 GM Nes, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-542723
un.ruuhrevsteif@ofni
Stad: Nes
Route: Strandweg 4b
Postcode: 9163 GM


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: fietsverhuur nobel hollum ameland, fietsverhuur ameland buren, fietsverhuur ameland hollum, nobel ameland, metz fietsverhuur, fietsverhuur nes, fietsverhuur kiewiet, scooter huren ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsverhuur Kiewiet Ameland Fietsverhuur Kiewiet Ameland 980 meter Van te voren online gereserveerd en ter plekke netjes en snel geholpen. We hadden 5 d...
Recensies
Goed geregeld bij de boot! Upgraden naar elektrische fiets was ook geen probleem. Op de tweede dag knapte de ketting helaas maar dit werd ook adequaat opgelost gelukkig waren we in de buurt van de winkel maar er werd mij verteld dat ik ze anders had kunnen bellen en dan waren ze langs gekomen.
Laatste jaren dendert de service sterk achteruit. Een volle batterij meegeven is het enige waar ze aandacht voor hebben. Voor de rest krijg je rammelende fietsen, kettingen die doortrappen, lichten die van de fiets afvallen of gewoonweg niet werken vorig jaar staande gehouden door politie hiervoor. Het euvel wordt dan wel verholpen, enig excuus voor het ongemak is hen volledig onbekend.
We hebben 1 dag een Echopper gehuurd om het eiland te verkennen. Het was geweldig door de duinen en over de dijken. Met de telefoonhouder die op het stuur zit, kan je je telefoon gebruiken voor de route. Halverwege onze tocht, hebben we de lege accu's omgeruild voor volle... Zodat we het hele eiland rond konden gaan. Zeker een aanraden om eens te doen
Er wordt aangeboden om koffers van hotel naar boot te brengen. Echter was er niemand ter plaatse op de plek van ontvangst bij de boot. En onze koffers met kostbare spullen stonden in een trailer op het openbare terrein zonder slot. Uiteindelijk moesten we de koffers zelf uit deze trailer halen. Daarbij erg onvriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Er wordt niet zorgvuldig omgegaan met je spullen bij dit bedrijf, de koffers stonden voor het grijpen op de pier.
Top bedrijf. Zo vriendelijk geholpen. Onze eigen elektrische was bijna leeg en mochten de accu bij hun opladen. Erg aardig!
Kun je leuke goede fietsen huren, een hele goede service. Ook voor het ophalen en brengen van je bagage.
Als je onverwachts ziek wordt en de fiets is al betaald maar je kunt hem niet gebruiken heb je pech ben je geld kwijt!!!slechte service!!!!!!
Top service!! Goede prijs, goede fietsen en super goede service!
Prima ervaring met Nobel. Vooraf gebeld of we een acculader meekrijgen als we een midweek een elektrische scooter huren. Voor aankomst nog een appje gehad met heldere uitleg. Accu meegekregen maar omwisselen voor een volle accu als we van Hollum naar Ballum waren gereden was ook geen probleem. Helaas op de laatste dag met scooterpech te kampen gehad. Maar toen we net een vestiging van Nobel hadden gehaald kregen we een hele nieuwe scooter mee. Dat was heel fijn.
! Ik schrijf deze review nadat Nobel mij niet zo vriendelijk heeft gevraagd om mijn eerdere volgens hun valse review te verwijderen. ! Scooters gehuurd. Hele dag gereden. De scooters waren eind van de dag bijna leeg. Op de terugweg langs een ander filiaal gegaan om een nieuwe accu op te halen zodat we de terugweg zouden halen. Dit was de 4e keer dat we bij Nobel de scooters huurden en dit was eerdere keren geen enkel probleem. Echter werden we deze keer minder vriendelijk behandeld en hadden we de scooter volgens de verhuurder zelf maar moeten opladen. Dit betekende dat we met bijna lege scooters terug moesten. We moesten nog van Nes naar Ballum en voor de afslag voor Ameland Adventure ging de scooter in batterijbesparingsstand. Dit betekende dat we half rijdend half lopend de resterende 4km terug zouden moeten lopen / langzamer dan stapvoets rijden. Hier was ik niet blij mee en belde dus de telefoonlijn van Nobel fietsverhuur. Hier legde ik het probleem uit. De telefoniste belde het filiaal in Nes en vertelde mij dat de medewerker daar mij de accu simpelweg niet wilde geven terwijl hij eerder had gezegd dat hij deze echt niet had. Ik zei dat ik dat wel erg kinderachtig van hem vond. De telefoniste zei dat hij er niks aan kon doen en dat er ook niemand in de buurt was onderweg ingehaald door twee bussen van Nobel Fietsverhuur die vanuit Nes kwamen. Ik zei dat ik het in ballum wel zou “bespreken”. Hierna werd de telefoniste boos en zei dat ik niet zo eigenwijs moest doen. Ik zei dat ik dat niet deed en dat zij maar met een oplossing moesten komen. Hierna hing de telefoniste op. nogmaals vondt ik dit erg kinderachtig. We zijn maar doorgelopen / langzamer dan stapvoets rijden. Gelukkig voor 6 uur de scooters ingeleverd. Personeel in Ballum was niet van de situatie op hoogte maar waren verder zoals gewoonlijk erg vriendelijk. Als ik jou was zou ik dus eerst kijken of je bij een andere verhuurder terecht kan als je moet bellen met de telefoniste of in het filiaal in Nes moet zijn. Zoals ik in het begin zei werd ik dus net gebeld door de telefoniste van Nobel Fietsverhuur. Hij vertelde mij dat ik geen valse reviews mocht plaatsen en dat als ik hem niet zou verwijderen hij verdere stappen zal gaan zetten. Ik was hierdoor natuurlijk erg door geïntimideerd. Daarom hierbij mijn volgens mij werkelijk gebeurde verhaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid