facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsverhuur Kiewiet Ameland

Info

Reserveer uw fietsen online met 10% korting

Geschiedenis

Fiets huren, dat kan bij aankomst van de veerboten. Ook is het mogelijk om uw fietsen of uw bagage gratis op uw vakantieadres te laten bezorgen.

Op onze website kunt u de gewenste huurfiets online reserveren met 10% korting.



"Direct bij de veerboot vindt u onze fietsverhuur „vestiging veerdam”. Wij bieden uw gratis bagagevervoer van en naar uw vakantieadres. Gratis uw bagage opslaan in ons bagage depot. Online uw fietsen reserveren zodat u verzekerd bent van de juiste fietsen. Huurfietsen gratis bezorgen over het gehele eiland. Gratis fietskaart van Ameland. Serviceadressen verspreid over geheel Ameland in elk dorp Nes, Buren, Hollum en Ballum. Voor groepen zijn er speciale huurprijzen"
Adres: Oude steiger 1, 9163 GV Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 0519-542130
ln.teiweikruuhrevsteif@ofni
Stad: Nes
Route: Oude steiger 1
Postcode: 9163 GV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: fietsverhuur ameland nes, metz fietsverhuur ameland, fietsverhuur ameland buren, scooter huren ameland, fietsverhuur ameland hollum, kiewiet doe het zelf ameland, nobel fietsverhuur ameland, elektrische fiets huren ameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsverhuur Nobel Fietsverhuur Nobel 980 meter Goed geregeld bij de boot! Upgraden naar elektrische fiets was ook geen probleem. Op ...
Recensies
Van te voren online gereserveerd en ter plekke netjes en snel geholpen. We hadden 5 dagen een gazelle Orange fiets gehuurd. De accu hield 't heel goed vol en de ondersteuning af echt goed. Wat een Super fijne en nette fiets. Ook de bagage service is fantastisch!
Goeie service vriendelijk personeel, fietsen huren is redelijk aan de prijs teminste voor elektrische fietsen. Ik raad eerder aan of je eigen fiets mee te nemen of met de auto te gaan, de zadels van de gazelle elektrische fiets 20 euro voor 1 dag waren loei hard, 30 minuten mee gefietst en gewoon rooie schaafplekken op de plekken waar je op het zadel mee zat, je zou toch denken als die prijzen zo redelijk hoog zijn dat je teminste een beetje fijn zadel hebt, helaas voor mij een slechte ervaringen best wel afgezien. Wij gingen rond 16:00 de fietsen pas huren en je mag ze dan niet pas zondag ochtend inleveren want dan was het 70 euro voor 2 fietsen. Kom hier niet gou terug en zorg volgende keer voor een andere oplossing.
Wilde ebike huren smiddags om 17:30 uur en volgende dag 16 uur terug. Zou me 2 dagen huur kosten. Belachelijk. 40 euro dus! Dus naar Metz, koste hetzelfde 1 dag huur zonder te vragen. Waarom??
Super service, bagage werd ons achterna gebracht Top
Makkelijk bereikbaar, gelijk bij aankomst van de boot.Goede service, zelfs bagage wordt gebracht en gehaald naar de vakantiebestemming. Zodat we zelf onbezorgd naar deze bestemming konden fietsen. De electrische fietsen fietsten heerlijk. Onbezorgd genoten van ons verblijf op Ameland.
Op een paar minuten lopen van de haven vind je Kiewiet fietsverhuur. Goed georganiseerd kun je er een fiets huren. Wij hadden vooraf online al 'gewone' fietsen gereserveerd, ook dat was gemakkelijk. Ter plekke kregen we fietsen 7 versnellingen aangereikt met fietstassen. De fietsen hebben ons het eiland over geholpen. Halverwege de week kregen we met één fiets pech. Na een telefoontje -waarin we eerst aanwijzingen kregen om te proberen zelf het probleem op te lossen- kwamen ze met zo'n 15 minuten langs een werd de fiets geruild voor een vergelijkbaar exemplaar. Het inleveren ging snel. We zijn erg te spreken over de bagage haal- en breng service!
Grote fietsverhuur met meerdere vestigingen op Ameland. Vanaf de pont makkelijk te voet te bereiken. Groot assortiment met fietsen beschikbaar, standaard of elektrisch. Zelfs bakfietsen met of zonder ondersteuning, kinderkarren, hondenkarren met bench en tendems verkrijgbaar. Tip is om te reserveren, zo is een beschikbare fiets gegarandeerd. Bieden zelfs de service aan om bagage naar accomodatie te brengen en op te halen bij vertrek. Vriendelijk personeel, zelfs als iets niet goed gaat is snel een oplossing geboden. Fietsen van goede kwaliteit, en tegen redelijke prijs.
Prima fietsen niet elektrisch. Niets gereserveerd op voorhand, toch niet zo lang moeten wachten. Zeer schappelijke prijzen.
Wij hadden niks gereserveerd, kwamen met de boot aan op Ameland, en konden direct een fiets huren. We werden snel en kundig geholpen. We hebben 3 heerlijke dagen op het eiland rondgefietst.
Erg tevreden over de fiets een elektrische Gazelle, de service en de prijzen. Alleen bij grote drukte moet je even in de rij staan. Eea kan misschien iets efficiënter. Maar verder: een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid