facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsleven Gerben Kroes

Fietsleven Gerben Kroes

Info

Het adres voor uw fietsen, racefietsen, mountainbikes en schaatsen



"Welkom bij Fietsleven Gerben Kroes, een winkel vol tweewielerplezier! Naast onze winkel hebben we ook een webshop waar u 24/7 kunt bestellen.Fietsleven Gerben Kroes is de specialist voor uw nieuwe fiets en onderdelen van onder andere Batavus, Sparta en Trek.Bent u op zoek naar een nieuwe fiets dan bent u bij ons op het juiste adres. Ook voor een uitgebreide keuze in onderdelen, accessoires en kleding kunt u bij ons terecht.Tevens kunt u met uw fiets voor reparatie of onderhoud terecht in onze werkplaats, waar uw tweewieler in goede handen is. Ook fietsen die niet bij ons zijn gekocht zijn van harte welkom.Kom eens langs in onze winkel en laat u informeren of kijk eens rustig rond."
Adres: Hoofdweg 94, 9697 NN Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597561292
Stad: Blijham
Route: Hoofdweg 94
Postcode: 9697 NN



op zoek naar gerelateerd: Gerben Kroes Omloop van Blijham
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 0 meter Een bagagedrager besteld maar oud model fiets dus duurde lange tijd kwa levering. Uit...
Gazelle Gazelle 0 meter Top bedrijf, de juiste onderdelen snel verstuurd en in huis! Top service!
Recensies
Hadden mijn reeds betaalde producten doodleuk aan iemand anders doorverkocht, omdat ik moest bevestigen dat het pakket opgestuurd mocht worden ??? Maar kreeg mijn geld pas terug nadat ik daar om vroeg. Belachelijke klantenservice.
Even telefonisch contact gezocht voor het juiste onderdeel voor mijn fiets. Goed en vriendelijk geholpen door Jantje. Zeer snel het juiste onderdeel ontvangen! Bedankt en groet uit Harderwijk
Aantal bestellingen in de webshop gedaan. Snelle levering, netjes in folie verpakt en mocht er eens iets niet op voorraad zijn, wordt er netjes gemaild met een prognose.
Heel fijn geholpen aan de juiste onderdelen om nog voor de vakantie mijn fiets weer op orde te krijgen. Goede service en terugkoppeling ondervonden, kom zeker terug. Lars
Slechte klanten service en erg traag me terug mailen. Heb 2 week geleden een mail gestuurd met een klacht over een zadel die ik had gekochten.Tot op heden heb ik nog steeds geen passende oplossing gekregen.
Bizar slechte klantenservice. Ik heb om een offerte gevraagd van best wel wat Sparta onderdelen. Vervolgens werd er een week later om het framenummer gevraagd welke ik doorgegeven heb. Daarna niets meer vernomen. Opnieuw contact gezocht. Het excuus was letterlijk, quote: ‘De reden van het late reageren is een luxe probleem, het is heel erg druk. De winkeldeur is nu dicht en morgen om 16.00 en dan zullen we de mail proberen in te halen. Ik ga het dan ook allemaal voor je uitzoeken als je daar nog op kunt wachten. Onze excuses’. Om vervolgens wekenlang niets te horen. Op emails wordt niet meer gereageerd. Bijzonder dat als zaken goed gaan je kennelijk selectief kunt zijn in welke klanten je wel of niet helpt.
Klein maar fijn bedrijf die met je mee denkt, je wordt er goed geholpen met vakkundig personeel... ga zo door
Perfect geholpen, goede delen geleverd, en tech.hulp bij evt vragen ! Super bedrijf !
Ik ben niet tevreden over Fietsleven Gerben Kroes. Zadel besteld, juiste foto aangeklikt, op de één of ander manier toch de verkeerde besteld. Zadel in overleg geretourneerd. Een bewijs van verzending mét track & trace gekregen. Sinds november vorig jaar pakket 'vermist '. Het is aangekomen op het sorteercentrum te Utrecht wat daar zoekgeraakt is. Contact opgenomen met DHL. De originele verzender, Gerben Kroes dus, moest opdracht geven aan DHL voor het terug vinden van het pakket volgens DHL. Gerben gebeld, hij gaf aan om te kijken wat hij er aan kon doen. Ik had deze service eigenlijk verwacht. Al met al, niet uitgevoerd door Gerben. Meerdere keren gevraagd via e-mail, maar hij hield voet bij stuk, dat ik dat moet doen. Het is een welles-nietesspel voor hem. Als hij die hele kleine moeite wél had gedaan, had ik óf mijn geld terug óf alsnog de juiste zadel gehad. Aangezien hij nogal nonchelant om is gegaan met deze situatie kan ik fluiten naar mijn geld! Voor Gerben is het niet veel geld, voor mij wel. Kan geen nieuwe review geven als antwoord. Vervolg op mijn eerdere review 29-03-21. Het antwoord klopt niet van Gerben. Waarom zou er contact opgenomen zijn door hem met DHL? Waarom zou hij dit doen, terwijl volgens hem ík contact met DHL moest opnemen? Wat ik overigens wél meerdere keren heb gedaan, het gaat wel om een product dat ik betaald heb. Hij heeft overduidelijk in meerdere e-mails aangegeven, dat ik dit moest doen. Bij dezen, Gerben heeft géén enkele keer contact opgenomen met DHL, voor mijn vermiste product. Hier probeert hij over te komen, alsof hij dit gedaan heeft. Helaas heb ik het vooruit betaald, wetende, dat hij dan wel genoeg moeite zou hebben genomen, dan had ik die optie nooit gekozen, als er een andere optie zou zijn. Nogal tegenstrijdig antwoord van hem. Nogmaals, ik moet toch contact opnemen met DHL volgens hem?? Waarom zou Gerben nu ineens wel MEERDERE keren contact hebben opgenomen met DHL? Wat heeft dat voor nut dan? Dit is de eerste keer, dat hij dit aangeeft na meerdere e-mails aan te hebben geven dat het niet aan hem was. Gewoon om niet slecht over te komen naar eventuele nieuwe klanten! Jokken is niet netjes! De originele zender Gerben Kroes Fietsleven dus, waar het pakket vandaan komt blijft verantwoordelijk, als opdrachtgever volgens DHL. Gerben, je mag antwoorden wat je wilt. Ik reageer niet meer. Praat het maar weer goed voor jezelf hieronder.
Bijzonder goed geholpen. Wilde een fiets voor mijn dochter klaar maken en van sloten voorzien. Kreeg de bestelling vlot binnen. Helaas was de bevestiging voor het AXA slot niet compleet. Men vroeg mij om opnieuw in de doos te controleren. Ik heb niets gevonden en dus het onderdeel bij Karwei gekocht. Kon mijn dochter op pad. Twee dagen later kwamen zij spontaan in de lucht. Of ik het het onderdeel gevonden had. Na mijn uitleg, gelijk het geld teruggestort gekregen. Dat is pas aftersales !! Bedankt voor deze ouderwets goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid