facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsenstunt.nl

Info

Welkom op onze Facebookpagina. Wij zijn dealer van alle bekende merken, online en in 3 eigen winkels. Bezoek één van onze winkels voor deskundig advies!

Geschiedenis

- Online Fietsenwinkel
Online fietsen verkopen én uitstekende service leveren, dat is waar wij van Fietsenstunt.nl voor staan. Door onze ruime ervaring in de fietsenbranche, staat Fietsenstunt.nl voor kwaliteit en integriteit.

- Gemakkelijk Bestellen
Bij Fietsenstunt.nl hebben we een uitgebreide collectie topmerken. U heeft een ruime keuze aan alle type fietsen. Via onze website bestelt u eenvoudig en snel de door u gewenste fiets. U volgt de stappen van het bestelproces en binnen enkele minuten kunt u al uw fiets bestellen.

- Elektrische Fietsen
Fietsenstunt.nl is officieel dealer van alle bekende merken, hierdoor kunnen wij uw elektrische fiets op de juiste manier afmonteren. We kunnen de software in de fiets op de juiste manier updaten en inlezen, dit is zeer belangrijk voor de juiste ondersteuning.



"Fietsenstunt is een gepassioneerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Fietsenstunt beschikt naast de bekende website tevens over 3 fysieke vestigingen, waar u welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit.In de Experience Store in Hoorn 2500m2 en in de winkels in Wervershoof en Wieringerwerf, staan onze medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. U vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende Nederlandse topmerken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. Een ruime keuze voor het hele gezin!"
Adres:
Telefoonnummer: 0228 854013
Stad: Wervershoof



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Wervershoof, Fietsenstunt Hoorn, Fietsenstunt levertijd, Fietsenstunt klantenservice, Fietsenstunt review, Fietsenstunt openingstijden, Fietsenstunt Hoorn adres, Fietsenstunt Wieringerwerf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakkie Lakkie 26 meter Nou ik was verbaast hij zei volgende week donderdag is de fiets klaar, band plakken e...
Openwater webwinkel Openwater webwinkel 2 km Je wordt uitstekend geholpen doordat ze zelf ervaring hebben met de sport. En exact w...
Schuif Schuif 2 km Aanrader, super scherpe prijs en duidelijk website om de wand samen te stellen. Op do...
Winkelend-Wervershoof Winkelend-Wervershoof 2 km Winkelend Wervershoof? Er is haast geen winkel meer te vinden. Er gaat hier echt wat ...
Rosamunde Rosamunde 2 km Vriendelijk stijlvolle winkel en super prijzen
Slijterij Vidra Slijterij Vidra 2 km Alles wat je wilt op gebied van drank. Leuke kadoverpakkingen. Prima whisky's en proe...
Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel Tuin- en Bloemencentrum Den Heuvel 3 km Prachtige assortiment in dit tuincentrum waar je altijd vol enthousiasme geholpen wor...
Andre Van Duin Tweewielers Andre Van Duin Tweewielers 3 km snelle service. Top! Ik raad aan! Ik kom zeker terug bij deze fietsenmaker!
De Eekhoorn Dutch Furniture De Eekhoorn Dutch Furniture 5 km Vertaald door Google Ik heb heel lang gewacht tot er iemand kwam. Ze werken langzaam....
Recensies
Ik heb hier een fiets gekocht voor mijn zoon. Op de bestelde fiets zat helaas een kras en moest opnieuw besteld worden, omdat deze niet meer voorradig was. Direct een ander model telefonisch doorgegeven. Achteraf ontzettend blij met dit andere model. Ook de bezorging via Thijse koeriersdiensten was prima.
Afgelopen maandag 23 juli jl. vóór 17 uur een bestelling geplaatst, in de veronderstelling dat het de volgende geleverd zou worden dit wordt ook op de site geadverteerd, krijg ik een bericht dat mijn bestelling pas vrijdag 27 juli ! wordt geleverd. Direct een mail gestuurd en als antwoord kreeg ik daarop dat het fietsstoeltje toch niet voorradig bleek te zijn en dat deze pas donderdag geleverd zou worden. Nou mijn geplande uitje van woensdag kon dus niet doorgaan. Vandaag 27 juli, op de afgesproken leverdag, is de koerier langsgekomen. Vond al vreemd dat de doos zo licht aanvoelde.....en wat blijkt...de levering is incompleet! Géén fietsstoeltje, alleen maar een jasbeschermer die ik ook had besteld. Direct telefonisch contact opgenomen en mijn fietsstoeltje blijkt nog in het magazijn te liggen. Gevraagd of het vandaag alsnog geleverd kon worden, maar helaas dat was niet mogelijk, ook niet door een interne medewerker van het bedrijf. Gevraagd of compensatie mogelijk was in de vorm van korting, maar dat was ook niet mogelijk. Niet veel later na het posten van deze review hebben ze contact met me opgenomen en zijn zij met een oplossing gekomen. Uiteindelijk toch een koerier kunnen vinden die mijn kant op kon komen en heb ik mijn stoeltje alsnog mogen ontvangen. Klacht alsnog snel opgelost!
erg slechte service fiets beschadigd aangeleverdkrassen op het stuur. gelijk gebeld en te horen gekregen dat als ik een mail stuurde met foto erbij van de schade dat ik dezelfde dag nog antwoord zou krijgen, nou dat was niet zo pas 4 dagen later kreeg ik reactie. in deze reactie stond dat het hoogstwaarschijnlijk door het transport kwam terwijl mijn stuur vol gepakt was met bubbeltjes plastic. elke keer als wij over die krassen begonnen kwam het of door transport of het was niet belangrijk. ik zou hier nooit meer iets bestellen aangezien het beschadigd afgeleverd is zij zelf de schuld niet op zich willen nemen
Een mooie Batavus Bryte gekocht bij deze fietsen winkel. Erg goed geholpen bij de koop er werden beloftes gedaan, zoals het zadel zou vervangen worden, we kochten er een fietstas bij en de fiets zou afgemonteerd geleverd worden. Na een week werd de fiets geleverd, echter het zadel was niet vervangen en de fietstas was niet meegeleverd. Voorts zat de bediening module op het stuur helemaal los. De bezorger stelde, ik laat de fiets hier en neem hem niet mee terug voor herstel. De volgende dag gebeld met fietsenstunt, waarbij een heleboel excuses werden gemaakt. Twee dagen later de ontbrekende spullen alsnog ontvangen en zelf moeten monteren. Toen gingen we onze eerste dag fietsen en al snel bleek het achterwiel aan te lopen. De rit afgebroken en naar onze eigen Batavus dealer gegaan. Daar bleek dat de remblokken, zowel voor als achter, verkeerd gemonteerd waren. Ook zat het achterwiel los. Volgens onze fietsenmaker was het een levensgevaarlijke fiets. Door hem is eea verholpen en de rekening is door fietsenstunt aan ons voldaan. Nu begrijp ik hoe fietsenstunt hoge kortingen kan geven, het gaat toch te kosten van de servise.
Waardeloos bedrijf, totaal geen service voor de klant. Reageren bizar traag per email, en ondersteunen helemaal niet als je garantie wilt claimen. Het enige wat meteen gezegd wordt is dat het wel de schuld is van de fietser. Nu heb ik in mijn hele leven nog nooit een fiets gezien met een gebroken frame. Ook niet met alle valpartijen in mijn jeugd. Voor mij nooit meer een Batavus, en ook zeker geen fiets meer bij deze fietsenhandel.
Begin deze maand twee fietsen besteld. Eerst telefonisch contact gehad waarbij ik erg vriendelijk en deskundig te woord werd gestaan. Een week later naar de winkel in Hoorn gegaan, waar ze veel fietsen hebben staan, ook daar goed en deskundig geholpen. Snelle levering thuis. Erg veel plezier van de fietsen. Dus al met al een zeer positieve ervaring!
Slechte zaak. Problemen met een Qwic fiets die nog geen 150km gereden heeft en een half jaar oud is. Remschijf krom, ketting valt er steeds vanaf. Tijdens de koop werd mij verteld dat ik bij alle dealers terecht kon voor reparatie achteraf blijkt tegen betaling. Koop hier nooit. Nu mag ik 29,95 euro betalen om mijn fiets op te laten halen. We praten over een fiets van 2500 euro. Klopt, wij hebben elkaar meerdere keren gesproken. U blijft bij de helft van de transportkosten 29,95. Het gaat mij erom dat ik deze vraag nadrukkelijk heb gesteld in de winkel. Helaas blijken de uitspraken anders uit te pakken in de praktijk. Het geeft verder niet. Qwic heeft het probleem opgelost. U als verkopende partij helaas niet!
Mooie fiets gekocht voor mijn dochter. Erg leuk geholpen en goed geadviseerd in de prachtige nieuwe winkel in Hoorn. Erg groot en een super uitgebreid assortiment. Als het hier niet lukt lukt het nergens.. ze brachten de fiets zelfs nog dezelfde dag bij ons thuis. Wat een topservice! Het bestaat nog.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fietsenstunt.nl met het openbaar vervoer


Onderdijk, Hotel de Ruyter 110 meter
415
Onderdijk, Hotel de Ruyter 180 meter
415
Onderdijk, R.K. Kerk 310 meter
415
Onderdijk, R.K. Kerk 330 meter
415

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid