facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Andre Van Duin Tweewielers

Andre Van Duin Tweewielers

Info

Uw specialist in de regio voor al uw fiets, bromfiets en scooter!

Adres: Zeeweg43, 1693AR Wervershoof
Telefoonnummer: 0228-583659
Stad: Wervershoof
Route: Zeeweg43
Postcode: 1693AR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakkie Lakkie 3 km Nou ik was verbaast hij zei volgende week donderdag is de fiets klaar, band plakken e...
Fietsenstunt.nl Fietsenstunt.nl 3 km Ik heb hier een fiets gekocht voor mijn zoon. Op de bestelde fiets zat helaas een kra...
Recensies
snelle service. Top! Ik raad aan! Ik kom zeker terug bij deze fietsenmaker!
Vorig jaar heeft mijn fiets een onderhoudsbeurt gehad. Daarna had ik af en toe last van dat mijn trapper te snel door trapte. Na een jaar hier pas mee terug gegaan. En het werd kosteloos gemaakt. Mijn vooruit rem werd tegelijk ook gemaakt, onder het mom van...te gevaarlijk. Mijn volgende fiets koop ik zeker hier
Onlangs een elektrische fiets gekocht. Ik kreeg goede informatie en advies van een super vriendelijke man. De fiets werd snel afgeleverd en een paar weken later zijn we er nog steeds heel blij mee!
Voor een weekend in Drenthe had ik een elektrisch ondersteunde driewieler fiets nodig. Het was onmogelijk om in Hoogeveen en omstreken zoiets te huren. Uiteindelijk blijkt de dichts bijzijnde fietsenzaak Andre v Duin zo'n ding gewoon in huis te hebben voor verhuur. Huka Cortes Meegenomen op de aanhanger en een perfect weekend gehad. Kon 'm zondagmiddag zelfs weer terug brengen. Perfect service en voor iedereen een aanrader.
Goede prijs en geweldige service, de fiets die we kochten kon zelfs aangepast worden zodat de zitting nog lager kon. Kijk ook even naar de plafonddecoratie in de winkel als je er bent, erg leuk!
Een weekendje weg in Andijk. 2 elektrische fietsen gehuurd bij André. Vriendelijk en behulpzaam personeel.En een super service. Vrijdagmiddag werden de fietsen keurig afgeleverd op ons logerradres en zaterdag avond weer opgehaald. Zonder extra kosten. Mooie z.g.a.n. fietsen.
Top bedrijf. Eerlijk en kwaliteit
@ M Ronde, koop dan je setje op internet en val die mensen niet lastig die voor jou voorraad moeten houden en hun tijd beter kunnen gebruiken dan 1 clipje van 3 centen aan jou te verkopen.
De beste oplichters ter wereld kwam daar schroeven halen voor me zip hele set op internet kost 12.50 deze mensen vragen per klipje al 1 euro en staan ze je nog aan te kijken of je Debiel bent ook echt een afraden zou er niet heen gaan!
Een fijne winkel met vriendelijk personeel. Word altijd heel netjes geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid