facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferrum by Tom

Ferrum by Tom

Geschiedenis

Sittard

Adres: Walstraat 35, 6131CV Sittard
Telefoonnummer: 0464009310
Stad: Sittard
Route: Walstraat 35
Postcode: 6131CV


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bemelmans Juweliers Sittard Bemelmans Juweliers Sittard 246 meter Na een aantal jaar met plezier klant te zijn geweest moet ik helaas nu toch een slech...
Montre de Luxe Montre de Luxe 2 km Buying and selling watches since 2004
Recensies
Bijna 2 jaar geleden een horloge gekocht waar nu de grote wijzer los is geraakt. Horloge opgestuurd naar Tom. Reparatie binnen garantie en nieuw batterijtje als service zijn enorm snel uitgevoerd 2 werkdagen. Top!
Zeer goeie service is de vaste plek voor horloges en ringen voor mij en mijn vriendin zeer vriendelijk personeel en altijd in voor een zoekende oplossing als der iets met je aankoop is
Wat een top zaak Komen hier heel graag. Goede service mooie sieraden Ik zeg een dikke 10
Top zaak, leuke en vaak nieuwe producten. En niet onbelangrijk altijd zeer behulpzaam !! Kom er zeker weer terug.
Super winkel met altijd hele unieke items en super sieraden. Een eigenaar die weet waar hij over praat en altijd bereid is tijd te nemen om je te helpen bij je aankopen. Al jaren hier geregeld wat gekocht en nog altijd tevreden geweest. Als je op zoek bent naar iets unieks of leuke sieraden zeker even langs gaan. Prijs en kwaliteit zit zeker ook goed.
Altijd super vriendelijke eigenaar Tom helpt je direct. Ook het overige personeel is zeer vriendelijk overigens. Bij Siebel Juweliers deden ze alsof ze water zagen branden toen ik vroeg of ze het batterijtje van mijn horloge konden vervangen. Dit was een haast onmogelijke opgave voor hun. Tom en zijn collega hadden direct tijd en hebben het batterijtje vervangen waar ik bij stond. Klik-klik-klaar. Super service!!
Mail gestuurd en binnen ‘no time’ een reactie wat betreft het vervangen van een batterij in een horloge. Vriendelijk, snel en prima direct geholpen door de betreffende medewerker!
De Buddha to Buddha oorbellen die we als cadeau voor onze moeder hadden besteld bij Ferrum by Tom zijn door Tom afgegeven bij PostNL maar helaas nooit bij ons afgeleverd. Erg vervelend voor beide partijen, toch kwam Tom met de oplossing om kosteloos een nieuw paar oorbellen toe te sturen. Hier zijn wij uiteraard super blij mee. Super klantvriendelijk, bedankt!!
Super winkel en super service. Heel vriendelijk en ik word altijd goed geholpen. Ik kan er altijd vanuit gaan dat het product goed is en als er iets mis zou zijn wordt het meteen goed opgelost.
Ze verkopen er leuke, aparte sieraden. Jammer dat ze nu minder decoratie voor in huis verkopen. Enorm vriendelijk personeel en altijd goeie beats in de winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid