facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bemelmans Juweliers Sittard

Bemelmans Juweliers Sittard

Info

Bemelmans Juweliers in Sittard en Geleen



"Ontdek Trendjuwelier Bemelmans online. Sieraden in goud en zilver. Gevarieerde trendy sieradenmerken en prijsklasse. Altijd op de hoogte van de laatste sieradentrends en de nieuwste merken? Shop bij Trendjuwelier Bemelmans!"
Adres: Steenweg 9, 6131BB Sittard
Telefoonnummer: 046 452 15 04
Stad: Sittard
Route: Steenweg 9
Postcode: 6131BB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Sittard centrum, De Wever Juwelier Sittard, Juwelier Geleen, Goudsmid Sittard, Sieraden Sittard, Horlogemaker Sittard, Juwelier Beek, Bemelmans Geleen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ferrum by Tom Ferrum by Tom 246 meter Bijna 2 jaar geleden een horloge gekocht waar nu de grote wijzer los is geraakt. Horl...
Montre de Luxe Montre de Luxe 2 km Buying and selling watches since 2004
Recensies
Na een aantal jaar met plezier klant te zijn geweest moet ik helaas nu toch een slechte recensie geven. Bij het kopen van producten is er een fijne klantenservice maar nu ik een product heb willen repareren dat kapot is gegaan moet ik 1 lang wachten tot ik duidelijkheid kreeg over waar mijn gekochte product was en 2 bleek het door een communicatiefout te zijn verdwenen. Aangezien het best prijzige sieraden zijn en ik deze heb gekocht op een speciaal moment waardoor dit sieraad veel voor mij is gaan betekenen was ik erg verrast dat deze weg was. Wel het geld teruggekregen en kreeg bij een volgende aankoop korting. Maar voor mij nooit meer, jammer dat er zo’n slechte nazorg is.
Een paar jaar geleden met ons jaarlijkse kerst uitje samen met mijn zusje bij jullie prachtige winkel terecht gekomen. Toen al leuke dingen gescoord inclusief toffe kerstballen. Sinds die tijd al meerdere malen te gekke sieraden bij jullie gescoord. Love the ear party combinaties maar alle andere combies die jullie maken. Altijd leuk ingepakt verzonden met een gezellig kaartje erbij Ga zo door dames , ook met jullie leuke post 's Aanrader toffe collectie sieraden!!!
Ontzettend veel keuze! In alle rust en eerlijkheid geholpen. Goed meegedacht om het probleem van een te korte ketting op te lossen. Daar waar ik eerst nooit sieraden droeg kan ik nu niet wachten op mijn volgende aankoop.
Super leuke en unieke collecties sieraden met een diverse price-range. Laat mij ook af en toe uit m'n comfortzone treden, erg tof! Altijd even lief en met veel aandacht en geduld al meermaals door de zusjes Bemelmans geholpen!
Een ontzettend leuke en kwalitatief goede zaak in hartje Sittard. Als je goed advies wil, goede kwaliteit en vooral hele mooie en trendy sieraden dan moet je bij deze zusjes zijn. Ook als je niet zo goed weet wat je wil of wat leuk staat dan kunnen zij je goed adviseren. Ze kijken echt naar wie je bent en wat mooi staat bij jou. Love it!!
Het is een feestje om sieraden te shoppen in deze schattige winkel in Sittard. De zeer trendy collectie varieert, dus voor ieder wat wils ook voor iedere beurs ;-. De dames helpen je met veel geduld en aandacht.
Deze dames hebben een geweldige zaak! Met de leukste sierraden wat je maar kunt hebben. Ze hebben zoveel leuke merken! Ze geven heel goeie service! Ze pakken je bestellingen altijd zo leuk in! Daar wordt je gewoon blij van. Trendjuwelier Bemelmans chapeau
Leuke en gevarieerde collectie met ook eigen werk. Overzichtelijke shop in centrum Sittard of gewoon online bestellen. Zoek je iets leuks voor je vrouw voor kerst, dan hoef je niet verder te zoeken. Helemaal goed!
Mijn favoriete sieradenwinkel. Altijd vriendelijk, goed advies. De mooiste sieraden!
Geweldig, is er altijd heel gezellig, Hele leuke meiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid