facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Farinella

Farinella
Adres: Bataviaplein 325 , Lelystad 8242 PV, NL
Stad: Lelystad
Route: Bataviaplein 325
Postcode: 8242 PV



op zoek naar gerelateerd: Farinella menu, Farinella bataviastad menu, Farinella Leidschendam, Farinella trattoria leidschendam, Farinella mall, Farinella Mall of the Netherlands, Farinella Westfield, Lelystad Café
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gordiaan De Gordiaan 3 km Vanavond wezen eten bij De Gordiaan Kitchen-Bar, wat zijn wij heerlijk in de watten g...
Recensies
Heerlijk gegeten vandaag. Je verwacht niet zo snel een Italiaans restaurant midden in Batavia Stad en al helemaal niet dat vrijwel iedereen bijna uitsluitend Italiaans/Engels spreekt. Verder zijn erg veel dingen van authentiek Italiaanse afkomst, zelfs het geserveerde water. Dan de gerechten. Wij hadden toast met ansjovis en gedroogde tomaat als voorgerecht, van erg goede kwaliteit. Voorts pizza en mijn vriendin pasta. Ook hier waren wij erg over te spreken. Het personeel is erg vriendelijk en wanneer je een woordje Italiaans kan meepraten wordt dit zeer gewaardeerd. Een aanrader om hier eens te gaan eten
Verse spaghetti gemaakt door een Italiaanse kok, het eten is goed op smaak, de koffie smaakt zoals ik het in Italië heb gehad, prima service Italiaanse bediening, ze spreken steeds beter Nederlands! Mijn complimenten, redelijke prijs. Ik heb geen enkele op of aanmerkingen. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven.
Vette pizza en dunne ontlasting. Eet smakelijk. Bediening 1 grappig en 1 denkt grappig te zijn. Check mijn Pizza tonijn, goed zoeken naar de stukjes tonijn..
We hebben hier nu al een paar keer geluncht en elke keer is dat goed bevallen. De laatste keer twee smakelijke pizza's gegeten, begeleid met een frisse, erg lekkere droge witte wijn uit de Piemonte streek. De bediening die weinig tot geen Nederlands spreekt kwam regelmatig vragen of alles ok was. Uiteindelijk €49 betaald voor twee pizza's, twee witte wijn en twee cappuccino. Dat valt me mee.
Bizar goede pizza's! En dat zeg ik niet snel. Vol van smaak en de bodem is echt op. Blij verrast! Het is een echt Italiaanse pizzaria waar dan ook voornamelijk Italianen werken.
Echt goed Italiaans eten, gemaakt en geserveerd door echte Italianen in een echte Italiaanse sfeer! Ik waande me dus even in Italie. Heerlijk gegeten, de pasta’s en de risotto zijn een aanrader, net als de pizza. Hier komen we vaker...
Prima stek om na een dagje shoppen even bij te tanken. I.v.m. de drukte liep alles wat rommelig met tafels afruimen. Hiervoor werd na het eten excuses aangeboden. Het eten was verder prima. Ravioli en pizza met verse ingredienten.
Restaurant en café met brede in gang voor rolstoelgebruikers. Eten word vers bereid met zicht op de keuken. Italiaanse menu pasta en pizza. Restaurant en café bezoekers lopen en zitten door elkaar. Wat irritatie brengt bij personeel die hun vriendelijkheid onderdrukte. Toilet en restaurant zijn schoon. Wij waren met een groep en sommige hebben gebak, broodjes en koffie genomen en andere vers gemaakte pizza. Héérlijk gegeten.
Ongezellig zitten. In een veel te witte zaak. Het Hema Restaurant is nog gezelliger. Gebak en koffie prima maar erg duur. Ook de flesjes frisdank zijn aan bioscoop prijs. Service is ver te zoeken personeel negeert je zodra je aan de toonbank staat. Niet duidelijk waar je in de rij moet gaan staan om geholpen te worden. Personeel spreekt onderling italiaans. En is verder niet zeer met de klant bezig. Niet als je nog moet bestellen niet tijdens je bestelling en niet als je besteld hebt. Geen aanrader.
De pizza was zo vet dat er nadat ik de pizza scheef hield, er een plas olie op m'n bord lag. De werknemers spraken amper Nederlands en probeerden dit te compenseren met niet leuke grapjes. Heel raar. Toen we net onze vette pizza hadden rond half 8, werd gevraagd of we al wisten of we na de pizza ook koffie wilden, want anders wilden ze alvast gaan schoonmaken. We hebben een paar happen gehad en zijn weggegaan. Bij afrekenen zei ik 'goh, kan je nu eindelijk naar huis'. De jongen was daar inderdaad blij om gaf hij aan. Wauw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid