facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gordiaan

Info

Eerlijk, puur eten in een unieke ambiance.

Geschiedenis

Onze manier van koken staat voor werken met eerlijke producten. Wij zijn bewust bezig met wat wij u voorzetten. Ons doel is om mensen te laten genieten van wat wij u voorschotelen. Met kwalitatief goede producten en de beleving van de chefs, zetten wij u de mooiste gerechten voor. Naast lekker eten, willen wij dit u aanbieden in een ontspannen sfeer.

Wat mensen op hun bord krijgen, is wat telt, geen mooie woorden, maar eerlijk voedsel. We willen iedereen met een glimlach weer naar huis sturen.



"De Gordiaan, het oudste en kleinste restaurant van Flevoland. Onze keuken kenmerkt zich door ambacht, versheid en echt a la minute koken. Vis, vlees of vegan, alles vers en uit eigen keuken. Kom langs en proef zelf waar een klein restaurant groot in kan zijn!"
Adres: Neringpassage 1 , Lelystad 8224 JA, NL
Telefoonnummer: 0320 230 958
ln.naaidrog-ed@ofni
Stad: Lelystad
Route: Neringpassage 1
Postcode: 8224 JA


Openingstijden

Maandag: 17:00-22:00
Dinsdag: 17:00-22:00
Woensdag: 17:00-22:00
Donderdag: 17:00-22:00
Vrijdag: 17:00-22:00
Zaterdag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Silver Lelystad, De Gordiaan menu, Valentijnsdiner Lelystad, Italiaans Lelystad, Afhaal Lelystad, Paasbrunch Lelystad, Lunchen Lelystad, Bistro Lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Journal Le Journal 310 meter Heel erg lekker gegeten, 3 gangen voor 29,50 inclusief 2 drankjes is geen geld! Zijn ...
Farinella Farinella 3 km Heerlijk gegeten vandaag. Je verwacht niet zo snel een Italiaans restaurant midden in...
Recensies
Vanavond wezen eten bij De Gordiaan Kitchen-Bar, wat zijn wij heerlijk in de watten gelegd! Wij namen een viergangen verassing diner met z'n vieren. Deze werd begeleid met heerlijke wijnen en een heerlijk portje bij het heerlijke toetje. De gerechten zijn creatief en verrukkelijk. De garing van de vis perfect en het hoofdgerecht uiteraard met lokale producten was echt heerlijk een feestje voor zowel de maag en ogen. Ook de service is super goed. Je voelt je welkom in die heerlijk leuke en knusse restaurant! Een pareltje in Lelystad, ik zeg DOEN! Parkeren: Rondom genoeg gratis parkeer gelegenheid na 18 uur.
Hét culinaire pareltje van Flevoland, verscholen in het stadshart van Lelystad. Chef Lars en zijn brigade; echte vakmensen! De kwaliteit van het eten is steengoed. Ze weten van verse enkel en alleen lokale producten de meest heerlijke gerechten te maken. Naast de drie gangen met bijpassende wijnen hebben we vooraf genoten van oesters, patanegra én een amuse smaakvolle mosterd-prei-soep. Ik koos voor het kaasplankje als dessert, maar kon -na het zien van het chocoladetaartje bij mijn tafelgenoten- het niet weerstaan om dit ook als vierde gang erbij te bestellen. Onwijs genoten van alles wat geserveerd werd! De service is bovendien fantastisch en kenmerkt zich door persoonlijke aandacht. Dank jullie wel, wij komen vaker terug!
Vanwege de reviews hier beland. Ben er vaak voorbij gelopen zonder te weten wat ik miste. Prettige ontvangst, klein maar gezellig restaurant. Vriendelijke Chef. We gingen voor de 4 gangen 58,50 op en zijn zeer positief verrast. Geen menukaart, er werd gevraagd naar allergieën en eventuele zaken welke men echt niet lust. Voor de rest was het dus een complete verrassing. Een Amuse en soepje vooraf waren nog geen onderdeel van de vier gangen maar wel onderdeel van de 58,50. Alles zag er super verzorgd en mooi opgemaakt uit. Goede balans op het boord en heerlijke smaken. Doet informeel Michelin achtig aan opmaak, type gerechten, het indekken met handschoenen aan en de uitleg van wat er op het boord ligt. Er worden ook losse voorgerechten/hapjes aangeboden, deze zijn niet onderdeel van de gangen en worden los aangeslagen. Direct mijn favoriete restaurant in Lelystad. Niet een dertien uit een dozijn restaurant, maar verse en kwalitatieve producten met diepgang.
Fantastisch restaurant! Heerlijk genoten van een 4 gangen menu welke met veel zorg door de chef is samengesteld. Alles is vers en wordt met liefde en aandacht bereid. De bediening is perfect. Lieve en empatische vrouw die ervoor zorgt dat we een prachtige avond hebben gehad. Wij komen hier zeker terug!
Heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. Het eten was fantastisch en de bediening super gastvrij.
Lekkerste restaurant van Lelystad, bovengemiddelde kwaliteit. Beetje haute causine, als je even wat anders wilt dan een standaard AVG die je bij de Rede kan eten. Verder goede wijnen en super vriendelijke en professionele brigade en bediening. Leuk concept met de menukaarten.
Heerlijk gegeten bij De Gordiaan. We gaan wel vaker uit eten in Lelystad maar we waren hier voor het eerst. Dit beviel zeer goed en we komen vast en zeker een keer terug. Het eten was van goede kwaliteit en ook de bediening was zeer goed. Het restaurant is vrij klein opgezet dus reserveren is aan te raden
Dit is echt één van de beste restaurants van Lelystad. Heerlijk eten in een gezellig huiskamer restaurant. Regelmatig wisselt het menu met vertrouwde en nieuwe bijzondere gerechten, altijd begeleid met goede wijn. Voor ons is dit restaurant een echte Lelystads pareltje, complimenten aan Joëlla, Lars en de rest van het team.
Erg lekker gegeten. Goede service en een leuke sfeer in het restaurant.
Heerlijk gegeten in gemoedelijke sfeer. Verassende kaart met voor elk wat wils. Dikke aanrader.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid