facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Family Fitness Laren

Family Fitness Laren

Info

Enthousiaste en gediplomeerde instructeurs willen u graag begeleiden en adviseren!

Geschiedenis

Sportief bewegen
Voor verantwoord sportief bewegen is kwaliteit van de faciliteiten en de begeleiding een eerste vereiste. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de fitnessbranche, wereldwijd. Daarom is ons centrum voorzien van de beste merken fitnessapparatuur. Kwaliteit staat ook voorop bij onze groepslessen. Onze gediplomeerde instructeurs laten u op een verantwoorde en plezierige wijze bewegen en zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Uit een breed scala aan activiteiten kunt u kiezen wat u bevalt en het beste bij u past.


Uw gezondheid centraal
Wij werken bij Family Fitness samen met gezondheidsdeskundigen die u kunnen adviseren bij gezondheidsproblemen. Deze deskundigen maken bij hun trainingsprogramma’s gebruik van onze faciliteiten en de professionele begeleiding van onze instructeurs. Met deze integrale aanpak kunt u resultaatgericht aan verbetering van uw gezondheid werken.



"Mea Gym heeft voor iedereen iets te doen! Je kunt bij ons sporten zoals jij dat wilt, van gezamenlijke groepslessen tot zelfstandig trainen. De trainers van Mea Gym assisteren jou om het beste uit jezelf te kunnen halen."
Adres: Schapendrift 62, 1251 XH Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 35 53 86 141
Stad: Laren
Route: Schapendrift 62
Postcode: 1251 XH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 14:00
Zondag: 08:30 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Fitness Laren gld, Mea Gym Laren, Family Fitness Laren abonnement, Basic-Fit Laren, Fitness Eemnes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bbb health boutique bbb health boutique 1 km Bliss is echt de fijnste sportschool ooit! Alleen voor vrouwen, kleinschalig, super k...
SportFlow Personal Training & Opleidingen SportFlow Personal Training & Opleidingen 1 km Personal Training & Small Group Training in Laren & Almere Fit!vak Opleidingsinstituu...
Fitness Factory Laren Fitness Factory Laren 77 km Heerlijk sporten. Goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je.
Sjàhto Sjàhto 81 km Super toffe en betrokken club eigenaar met daarbij een geweldig team. Deskundig en ko...
Recensies
Hele fijne sportschool! Veel mogelijkheden ook. Je kunt er van alles doen, zoals fitness en sauna. Maar ook allerlei groepslessen volgen. Vooral de kickbokslessen zijn echt top! Goede trainers ook. En ook heel fijn dat je na de les gratis kunt zwemmen bij het zwembad ernaast als je lid bent. Kortom, ben tevreden.
Goed geregeld en mooie groepslessen. Aardig personeel
Gezellige en goed ingerichte sportschool met veelzijdige en goed onderhouden fitness-apparatuur. Nette bezoekers. Veel aandacht en begeleiding - indien gewenst - door enthousiaste en kundige trainers. Ook is er een gratis sauna aanwezig. 1x per week gratis toegang in zwembad De Biezem.
Onze zoon is een fan - fijne sportschool. Hij traint er met zijn eigen trainer. De mensen die er trainen zijn aardig en het is er schoon. Apparatuur niet heel modern, maar prima.
Beste fitness club van Laren. Aardige mensen. Zwembad zit er net naast.
Supergezellige kleinschalige sportschool. Enthousiast en sportief publiek. De instructeurs zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam.
Goede Spinning door Jasmijn.Top.
goede sportschool, en top hulp van de medewerkers i.v.m trainings schema maken
Lekkere relaxte sfeer, goede apparatuur en motiverende trainers. What else do you want?
Gezellige sportschool, aardige en kundige instructeurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid