facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bbb health boutique

bbb health boutique
"Bliss Health is een Healthfulness centrum waar we met persoonlijke aandacht en verbinding vrouwen willen begeleiden om gezonder, fitter, krachtiger en gelukkiger te worden. Het uiteindelijke doel is om vrouwen in hun levensfase, fysiek en mentaal, in balans te brengen."
Adres: Schoutenbosje 3, 1251L Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31886440000
Stad: Laren
Route: Schoutenbosje 3
Postcode: 1251L



op zoek naar gerelateerd: Hot power bbb, BBB power, BBB Laren, Bbb recepten, BBB Training Rotterdam, Bbb prijzen, Bbb coaches, Boutique gym Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SportFlow Personal Training & Opleidingen SportFlow Personal Training & Opleidingen 248 meter Personal Training & Small Group Training in Laren & Almere Fit!vak Opleidingsinstituu...
Family Fitness Laren Family Fitness Laren 1 km Hele fijne sportschool! Veel mogelijkheden ook. Je kunt er van alles doen, zoals fitn...
Fitness Factory Laren Fitness Factory Laren 78 km Heerlijk sporten. Goed geholpen en ze nemen alle tijd voor je.
Sjàhto Sjàhto 82 km Super toffe en betrokken club eigenaar met daarbij een geweldig team. Deskundig en ko...
Recensies
Bliss is echt de fijnste sportschool ooit! Alleen voor vrouwen, kleinschalig, super kundige en vriendelijke dames die je begeleiden, keuze van yoga tot warmtecabine kracht tot bootcamp lessen, echt zo’n fijne plek!!! Ga hier met veel plezier een aantal keren per week naar toe. Kan het echt alle vrouwen in ‘t Gooi aanbevelen om hier te sporten.
Ik ben niet zo'n actieve sporter, ik heb een gezin en een eigen bedrijf dus weinig tijd. Bij Bliss is dit geen probleem, daar kun je een half uur goed actief sporten, lekker douchen en door naar kantoor. Ik voel me nu zoveel beter en fitter. Ik heb meer spiermassa, minder vetmassa en voel me mentaal ook sterker. Combineer dat nog met de fijne vrouwen die er werken, die ook écht om jouw fysieke en mentale gezondheid geven, en je wilt niet meer anders
Mijn favoriete sport Boutique in Laren. Hier kun je kort maar zeer krachtig sporten in een hele fijne, relaxte sfeer. Altijd ruimte voor persoonlijk advies, coaching sessies en bijv. leuke challenges. Gepassioneerde dames die hier werken en hun vak verstaan. Het gaat verder dan ‘alleen maar even sporten’ maar heel ongedwongen. Super blij met Bliss Health in Laren.
Fijn sportcentrum voor ladies! Je krijgt goeie persoonlijke begeleiding. De lessen zijn afwisselend en lekker pittig. Als je een blessure hebt, wordt er met je mee gedacht en kun je een aangepast programma krijgen.
Een plek om te sporten waarbij er naast zeer goede begeleiding en een gevarieerd aanbod voor aandacht is voor jou als persoon. Een plek waar je geen nummer bent maar waar de dames van Bliss binnen de kortste keren je naam kennen en meedenken om het beste uit jezelf te halen! Nog aan het twijfelen om lid te worden of een proefles te boeken?? Niet doen maar gewoon gaan!!!
Wat een enorm fijne plek om te sporten! Voor het eerst ga ik makkelijk naar de sportschool! Hele goede begeleiding inclusief Health checks en coaching die echt wat bijdragen en ondersteunen in mijn proces om sterker te worden, zowel mentaal als fysiek! Kortom een aanrader!
De fijnste healthclub van ‘t Gooi! Super goede persoonlijke begeleiding die verder gaat dan gewoon sporten. Ruime openingstijden en full body workout in 30 min.
Fijn dat er klasjes zijn van 30 minuten, dat maakt het voor mij super laagdrempelig. Ik vind de mix van lesjes in de warmte-cabine en de lesjes buiten voor de deur toch een beetje daglicht voor of na een dag werken heerlijk! Iedereen is daarbij super vriendelijk.
BBB 't Gooi is meer dan alleen een sportschool. Je wordt iedere keer weer hartelijk ontvangen door de lieve dames. Ben helemaal niet sportief maar alleen al door de gezelligheid en de sfeer lukt het om drie keer per week te gaan. Het is snel, prettig en effectief. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid