facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EZ Boekhouding

Info

Boekhoudsoftware voor de creatieve sector!

Geschiedenis

De meeste creatieven vinden boekhouden maar niks. Het is lastig, je kunt schijnbaar extra geld overhouden maar de regels zijn gewoon complex en niet interessant.

Met EZ Boekhouding wordt je geholpen. Voer je bijv. een instrument op van boven de €450,- excl Btw? Het systeem herkent het als een investering en geeft jou nog de nodige uitleg om te checken of het klopt.

Boekhouden kan en moet slimmer. Probeer het 30 dagen gratis!
www.ezboekhouding.nl

Adres:
Stad: Vianen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: E boekhouden inkomstenbelasting boeken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Keizer Makelaarsgroep De Keizer Makelaarsgroep 830 meter Sterk vrouwenteam, ieder lid met haar eigen specialisme, houden je goed op de hoogte,...
Klören Assurantiën VOF Klören Assurantiën VOF 908 meter Goede service, klantgericht
Recensies
Ruud en Joep van EZ boekhouding hielpen me bij mijn aangifte. Zelf vond ik deze te ingewikkeld. Ik ging naar hun kantoor en nam al mijn bonnetjes mee. Ook had ik van te voren al mijn verzonden facturen opgestuurd en alle andere info die ze van mij hadden gevraagd. Meer dan dit moest ik niet doen. Voor een zeer goede prijs namen ze ontzettend veel werk uit mijn handen, dat ik uperhaupt zelf niet gekund zou hebben. Ik ga zeker met hen blijven werken in de toekomst. De uiteindelijke aangifte gebeurde snel en makkelijk via een skype gesprek. De mensen van EZ boekhouding hielpen me achteraf via mail nog als ik vragen had over iets ivm boekhouding. Ze zijn erg vriendelijk en klantgericht.
Afgelopen jaar zijn we het systeem van EZ Boekhouding gaan gebruiken en het bevalt heel goed. Het programma is duidelijk en overzichtelijk. De heren van EZ Boekhouding hebben voor ons - en samen met ons - de aangifte over 2015 verzorgd. Ze namen alle tijd om alles uit te leggen, toe te lichten en samen in te vullen, wat heel prettig werkte, vooral als je voor de eerste keer alles "zelf" doet! Kortom, de heren van EZ Boekhouding leveren een systeem met een prima prijs/kwaliteit-verhouding, dat voor iedereen bruikbaar is, en geven daarbij ook nog eens een prima service!
Gebruiksvriendelijk, makkelijk en snel! Belastingaangiftes zijn in een handomdraai gedaan dankzij EZ Boekhouding. Ook voor elke vraag hebben zij een antwoord en staan zij altijd voor je klaar. Ze geven advies, hebben handige tips en dat allemaal via een overzichtelijke site. Een aanrader voor iedereen die net zoals ik opkijkt tegen het einde van het kwartaal!
Zeer betaalbare en goede hulp. Cijfertjes invullen en de aangiftes komen er zo uitrollen.
Fijn boekhouding bedrijf wat het leven van een muzikant een stuk makkelijker maakt!
Goeie persoonlijke begeleiding, persoonlijk of via Skype! Goeie prijzen!
Supersnel en goed geholpen door deze mannen, topservice!
Overzichtelijk en makkelijk boekhouden! Al jaren vaste klant!
Snelle service, duidelijke tarieven en vakkundig advies!
Vertaald door Google Zeer snelle en vriendelijke service. Hoewel ik geen financiële achtergrond heb, konden de jongens van EZ Boekhouding de financiële toestand van mijn bedrijf heel goed uitleggen. Origineel Very quick and friendly service. Although I have not a financial background the guys from EZ Boekhouding were able to explain the financial state of my company very thoroughly.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid