facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Keizer Makelaarsgroep

De Keizer Makelaarsgroep
"De Keizer Smit makelaarshuys heeft sinds 2017 naast haar vestiging aan de Voorstraat ook een vestiging aan de Kerstraat 2. Aan de Kerkstraat geven onze collega's van GeldXpert voornamelijk financieel advies, zodat je weet wat je kan lenen en welke hypotheek het beste bij je past. Onze makelaars zijn te vinden aan de Voorstraat 54."
Adres: Voorstraat 54, 4132 AS Vianen
Telefoonnummer: +31347751170
Stad: Vianen
Route: Voorstraat 54
Postcode: 4132 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klören Assurantiën VOF Klören Assurantiën VOF 811 meter Goede service, klantgericht
EZ Boekhouding EZ Boekhouding 830 meter Ruud en Joep van EZ boekhouding hielpen me bij mijn aangifte. Zelf vond ik deze te in...
Recensies
Sterk vrouwenteam, ieder lid met haar eigen specialisme, houden je goed op de hoogte, geven begeleiding bij elke stap die gezet moet worden. Vanaf eerste kennismaking hun enthousiasme voor het te verkopen huis gevoeld, spelen probleemloos in op veranderende omstandigheden, kortom VROUWENPOWER!
Heel vriendelijk, snel en professioneel.:-
Otto Smit is duidelijk in zijn waardebepaling van de woning, geen luchtfietserij. Dat is wel even slikken maar hij weet precies waar de woning voor verkocht kan worden. Hij help ook met adviezen als het even niet lukt. Heeft een groot netwerk en is origineel in zijn verkoopactiviteiten. Hij is pro-actief bezig om de woning te verkopen, zit niet zoals sommige van zijn collega's te wachten of er toevallig een koper binnen komt stappen. Kan hem ook rustig bellen voor advies, zonder dat hij er iets aan kan verdienen, hij zal je altijd verder helpen. Kortom Otto Smit is een topmakelaar die ik van harte kan aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid