facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Surhuisterveen

Expert Surhuisterveen

Info

Service gerichte winkel voor home-elektronica producten.

Geschiedenis


Officiële Service Partner van Ziggo

Witgoed service dealer voor alle grote witgoed merken. Asko, AEG, Bosch, Electrolux, Miele, Samsung, Siemens en Zanussi.

Adres: De Kolk 14, 9231 CW Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512-360160
Stad: Surhuisterveen
Route: De Kolk 14
Postcode: 9231 CW


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pool Surhuisterveen, Expert logo, Expert Heerhugowaard, Expert Terschelling, Expert Noordwijkerhout, Expert Baarn, Expert IJsselstein, Expert Genderen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EP Pool EP Pool 263 meter Ik ben zeer tevreden over EP:Pool. Ik ben er geweest voor de aanschaf van een Jura ko...
Recensies
Mooie Expert winkel, veel keuze uit elektronica, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Parkeren kan gratis voor de deur.
Daarheen gebeld. Er wordt tijd voor je genomen. Ook leggen ze je product vast klaar zodat je die gelijk kan meenemen als je die hebt gereserveerd.
Altijd vriendelijk goed en behulpzaam. Fijne winkel met betrokken personeel.
Sta je er voor open KOOP lokaal. Bied je gegevens aan van een te kopen product waarbij het keuze verschil 110 euro is op 1 via internet of 1 uit de winkel. Zegt de verkoper meteen oh bestel hem maar op internet ! Uh ben geen dief van eigen portemonee. Maar kan het zo lokaal niet gunnen. Jammer EXPERT. dr had nog meer in kunnen zitten qua verkoop. En nu het is inmiddels via INTERNET besteld. Dus lokaal ondersteunen lukt helaas niet altijd.
Goeie winkel voor elektronica Aardig personeel en goeie service. Ik ben hier gisteren geweest om de soundbar op te halen.Een paar dagen terug voor de soundbar naar de winkel gegaan. die ik in de krant had gezien. En leek me wel wat Die hadden ze niet op voorraad in de winkel. En hebben ze voor mij besteld zeer tevreden!
Zeer goed geholpen in de winkel. En bij het aansluiten van de tv bleek dat er een vlek in het beeldscherm zat. Gebeld en er werd direct geregeld dat er een nieuwe tv bezorgd wordt binnen 2 uur. Echt een super service, kom hier zeker weer.
Goede service en vriendelijk personeel
Prima winkel mensen hier weten waar ze het over hebben. Koop bijna al mijn electronica hier want ze houden per persoon bij wie nog waar garantie op heeft... scheelt mij bonnetjes bewaren...
Goed en vriendelijk geholpen aan een degelijk advies. Ook de bezorging was keurig met echte service
Goede mensen daar en goed geholpen Ze krijgen van mij 100 punten .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid